- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Günaydın canım ,nolmuş miniğe ??Minik meleklerime ne oldu
Günaydın şeker :*Günaydın güzeller
Banli galiba yada gittimiGünaydın canım ,nolmuş miniğe ??
Giderse vururum,ban yedi herhalde. Tahminim var,bakıp geleyimBanli galiba yada gittimi
Ben aradim bulamadim bak bir canimGiderse vururum,ban yedi herhalde. Tahminim var,bakıp geleyim
Bir topicte şakalaşmış,ondan mı acaba ?Başka da bir şey yok amaBen aradim bulamadim bak bir canim
Konu disi yorumsa sikayet etmislerdir banlanmistirBir topicte şakalaşmış,ondan mı acaba ?Başka da bir şey yok ama
Geyik topiği aslında amaKonu disi yorumsa sikayet etmislerdir banlanmistir
Evet gelir geri yarin yada pazartesi insallah ❤❤Geyik topiği aslında amaüzüldüm ama ya :/neyse,banlıysa en azından geri gelecek
İnşallah canımEvet gelir geri yarin yada pazartesi insallah ❤❤
Henuz delirmedi ama firtina oncesi sessizlikte olabilir :) bugun kakasinda yesil renk vardi bence usumus yavrum ya kalin giydiriyem az dahaİnşallah canımkuzucuk nasıl bugün ? :)
Dilini ısırHenuz delirmedi ama firtina oncesi sessizlikte olabilir :) bugun kakasinda yesil renk vardi bence usumus yavrum ya kalin giydiriyem az daha
Galiba canim gazi yoktu aslinda bu elbise konusunu cozwmedim ben :) eli ayagida sicakti aslinda neyse kalin giydireyim bakayim ne olacakDilini ısırE tabii,bebekler çok kolay üşür,gaz yapmakta üstlerine yok bir de :)
Deneye deneye bulacaksın canım :)Galiba canim gazi yoktu aslinda bu elbise konusunu cozwmedim ben :) eli ayagida sicakti aslinda neyse kalin giydireyim bakayim ne olacak
Şükür canım,sen nasılsın :)Selam canlarim nasilsiniz
Sukur iyiyiz sen nasilsin canimSelam canlarim nasilsiniz
Şükür canım,sen nasılsın :)
Cok sukur canlarim. Temizlik yaptim ayazi yikadim. Tras olmustu cok yakisikli olmus bebegim:))Sukur iyiyiz sen nasilsin canim