- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.701
Sen adinimi degistirdin kiz bende diyorum kim.buBayagidir denk gelmiyoruz etiketliyorim herkesi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen adinimi degistirdin kiz bende diyorum kim.buBayagidir denk gelmiyoruz etiketliyorim herkesi :))
Totem yapıyorumSen adinimi degistirdin kiz bende diyorum kim.bu
Girişi zor buldum Ağ tutmuş
Saçlarına yapışmış girerkenGirişi zor buldum Ağ tutmuş
Temizle biraz ya,içim bulanacakSaçlarına yapışmış girerken
Geç banyoya su sıcak bir kese atayım şimdi ortancayi yıkadım uzun zaman sonra ilk defa Yağmur yağmış yatağaTemizle biraz ya,içim bulanacak
Oy kiyamam kuzuya ,korkmuş mu ?Geç banyoya su sıcak bir kese atayım şimdi ortancayi yıkadım uzun zaman sonra ilk defa Yağmur yağmış yatağa
Gülerek anlattı anne pacalarima kadar gelmiş diyor hemen soktum dusa bir makine çamaşır çıktı işte bugünOy kiyamam kuzuya ,korkmuş mu ?
Bazen çok sıkışınca insan rüyada WC görüyor ,ikna olup girerse yapıyor demek ,ben inanmıyorum ,pis deyip girmiyorumGülerek anlattı anne pacalarima kadar gelmiş diyor hemen soktum dusa bir makine çamaşır çıktı işte bugün
Kardeşim de yapmıştı bir kere ne çok gulmustik koca kız rüya diye salivermis gerçektenBazen çok sıkışınca insan rüyada WC görüyor ,ikna olup girerse yapıyor demek ,ben inanmıyorum ,pis deyip girmiyorum
Ama çok sıkışık oluyor insan ya,normaldirKardeşim de yapmıştı bir kere ne çok gulmustik koca kız rüya diye salivermis gerçekten
O gün bugündür hep alay ediyorum dur hemen yatma bir alez atalim altına diyorumAma çok sıkışık oluyor insan ya,normaldir
Ya ahahahahah çok fenasin yaO gün bugündür hep alay ediyorum dur hemen yatma bir alez atalim altına diyorum
Ya ahahahahah çok fenasin ya
Onlarınkiler alışkın nasılsaÇocukların ranza ya yat diyorum
Aynen alezi sürekli varOnlarınkiler alışkın nasılsa
Fenasin fenaAynen alezi sürekli var
Onu düşünüyorum benFenasin fena