Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jazminciğim bu bana yapılır mı yaaaa :gitme:
acıktımmmmmmmmm :gitme:
bir dilim kesmiş
üstüne koymuş ya
ben şimdiye götürürdüm kesin :gitme::gitme:
olsun jazminim görüntüye aldanma bence lezzeti yerinde olcak
kendimden biliyorumki şekli kötü olanların tadı güzel oluyo :)))
Jazmincim güzel kabarmış ama çok kararmış epey kahverengi olmuş.Benimki portakal rengi gibi olmuştu.
Sanırım fırında fazla tuttun cnm
Ellerine sağlık
Tattım canım azıcık.. Bana göre fazla şekerli olmuş mesela.. Bundan sonra yaparsam kesin daha az şeker koyarım.. Gerçi ben kek fazla sevmiyorum. Hamur işiyle aram yok:umursamaz:
Dışı kıtır kıtır olmuş, içi de puf gibi yumuşacık...
ayrıca orası kekin altı değilmi ?
benimkide portakal rengindeydiJazmincim güzel kabarmış ama çok kararmış epey kahverengi olmuş.Benimki portakal rengi gibi olmuştu.
Sanırım fırında fazla tuttun cnm
Ellerine sağlık
ohh mis gibi, bidahaki sefere şekeri az koyarsın sendeTattım canım azıcık.. Bana göre fazla şekerli olmuş mesela.. Bundan sonra yaparsam kesin daha az şeker koyarım.. Gerçi ben kek fazla sevmiyorum. Hamur işiyle aram yok:umursamaz:
Dışı kıtır kıtır olmuş, içi de puf gibi yumuşacık...
Alınyazımsın burada hiç tarifim yok cnm benim tüm tariflerim evde dosylarda.Araştırıyorum şu anda senin için,güvendiğim sitelerden birinde bulursam hemen göndereceğim
Tatlım bence şekeri azaltma çünkü hem limon var hemde un miktarı fazla.Şimdi sıcaktır birde soğuyunca tadına bak sonra kararver olar mı?
OLSUN BE EMİNİM KEKİN NEFİS OLMUŞTUR opuyorumnanaktanÜstü canım:sinifsinif:
mısra teşekkür ettim hemen kayıtlara alıyorum kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanUN KURABİYESİ
Malzemeler
1 Paket (250 Gr.) Margarin
3 Yemek Kaşığı (tepeleme) Pudra Şekeri
1 Paket Vanilya
1 Çay Kaşığı Kabartma Tozu
Un (4 - 4,5 su bardağı)
Yapılışı
Öncelikle 3 su bardağı un, kabartma tozu, vanilya ve pudra şekerini bir kaba birlikte eleyin.
Oda sıcaklığında yumuşamış margarini, toz malzemelere ekleyin ve kalan unu kaşıkla azar azar ekleyerek, oldukça yumuşak bir hamur yoğurun. Hamur elinize yapışmayan bir kıvama geldiğinde un eklemeyi bırakın.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, yuvarlayın, üzerine hafifçe bastırın ve yağlanmış tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış, 170 derecelik fırında, 20-25 dk. renkleri beyaz kalacak şekilde pişirin.
Fırından çıkıp biraz ılınınca, üzerine bolca pudra şekeri serpin.
& Kurabiyenin piştiğini anlamak için, alt kısmına bakın, hafifçe pembeleşmiş ise olmuş demektir.
:kedi::kedi:
Şey ben şimdi götürüyordum tam.. Seni düşündüm kaldı:sinifsinif: