• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama eski dogal sacimi geri istiyorum, rofle ustune boya tutar mi?

olenbayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
8
0
36
İzmir
ozlemyenisaci1.jpg

ozlemsaci.JPG

"eski" yazan resimdekiler benim kendi sac rengim. (30 kusur yasimdan sonra rofleyle tanistim, uclarinda azicik eskimis rofle var sadece)
digerinde ise 15-20 gun once yaptirdigim 1980 ahu tugba meçini goruyorsunuz. yer yer zebra cizgileri seklinde, yer yer rakun hayvaninin postu gibi. o kuafore bir daha gitmeyi dusunmuyorum da, ben bu sacin ustune bal rengi ya da karamel ya da kumral boyatsam kapanir mi? bir takim kaynaklar der ki: sacin rengi acilirken icindeki kirmizi ton yokedildigi icin, o tonu geri yuklemelisin once diyor. eger bunu yapmaz ve direkt kumral surersen, icinde mavi/yesil pigmentler bulunan kumral, halihazirdaki sarinin ustune gelince ne olur, yesil olur diyor. once kirmizi boya 15-25 dakika tut, yika, hemen akabinde kumrali sur diyor.
sizce ne yapmaliyim? dogal sac rengim herhalde bal rengi filandir, birkac farkli isikta cekilmis fotografi birlestirip koydum, linke bakabilirsiniz.
tesekkur ederim.

Son düzenleme:
canım benimde salak kuaförüm saçımı koyu kahve üstüne sarı röfle attı, iğrençti saçım. dün gittim palette açık karamel aldım,kendim bi güzel boyadım, paketteki gibi açık karamel olmadı kahvemsi karamel oldu ama çok güzel oldu, röflelerim çok güzel kapandı. seninde kapanır bence.

kumral,karamel renkler istediğin gibi çokta güzel lolur bence.ya ben kumralal boyadım röfleli saçımı ilk önce kopkoyu kahweydi sonra aktı doğal güzel bişey oldu o sarılar.

cok tesekkur ederim. yarin denemeyi dusunuyorum. dogrudan o rengi kullandin sadece degil mi?

evet saçıma röfle yaptırdıktan 1 ay sonra boyadım. doğrudan o rengi boyadım ve evde kendi kendime ilk defa boyadım, çok korktum olmayacak diye, kutudaki renk olmadı tabi ama güzel oldu

Back