Eski defterler tekrar acilirsa.

deniziminincisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
429
404
İyi aksamlar arkadaslar. Bu konuyu uzun zamandir acmak istiyordum ama ancak nasip oldu.
Benim dusuncelerime biraz yon verebilirsiniz belki. Ben bundan yaklasik iki yil once birisini sevdim. Eski konularimdada vardir zaten. Bu kisi bana teklif etti vs ben kabul etmedim yasca kucuktu benden. Baya sorunlu bir surecti. Sonra ben gun gectikce (konustukca) sevdim kendisini. Ve hala onunda hisleri devam ediyo diye dusundum. Aradan 8 9 ay sonra artik karmasadan kurtulmak icin bunu soyledim oda konuyu kapatti. Aramizda mesafe vardi mesafeyi bahane etti (ilk basta fark etmemistide sonradanmi fark etti dedi bi arkadasim) ben tabi kapattim konuyu. Ben acikcasi baskasi oldgundan suphelendim. Hatta bi kizli erkekli gurupla fotografinida gordum. Arkadasi ve arkadasinin sevgilisinin kiz arkadasi vs. Sonra butun iletisimimi kestim onunla. Sonra arkadasi beni ekledi faceden zaten ekliydi eski facede bi kez bi konuda kizip cikarmistim onunla alakasi yok fazla. Ikinci sefer ekledi sonbaharda kabul ettim. Şimdide sevdim dedigim kisi ekledi beni binkac hafta once kabul ettim. Ama msj yazmadi konusmadik. Hicbirsekilde birbirimizin gnderilrinide begenmiyoruz. Arkadas olarak ekleyen insan msjda atar gonderide begenmezmi cozemedim. Ozellikle eskiden iletisimi olmus birisiyle. Anlayamadim gercekten.
Benim merak ettigim.
Eklemesinin sebebi nedir diyerek klasik soruyu sorayim.
Diger anlattiklarimada yorumlarinizi bekliyorum.

Bunu kafaya neden takiyosun at gitsin bosver demeyin. Ben bubolaylar bittikten sonra bubolayin psikolojisinden yeni yeni kurtuldum. Dagildim. Bittim tukendim tabiri caizse. Cok zor zamanlar gecirdim. Imkansiz veya degil onu sevmistim. Ama cokta yiprandim.

Okuyup yorumunu esirgemeyen herkese simdiden tesekkurler.

çok karışık anlatmışsınız.

Sen bu olayın psikolojisinden yeni kurtulmuşken tekrardan kabul etmeseydin keşke.
Zaten ilgisi olan insan ekler,mesaj at yanında olmaya çalışır.
Bir süre geçtikten sonra hiçbirşey gibi eklemesi gerçekten onun nezdinde hiçbirşey olmadığını gösterir.
Yerinde olsam hemen silerdim, hayatını kafanı tüketmeye değmez.

Bu konuda haklisin. Aslinda simdiki aklim olsa kabul etmezdim. Ama cikaramamda simdi bisey var sanir yanlis anlar. Ne biliyim ekledigini grunce bi an insan farkli dusunuyo. Ama eskisi gibi degilim atlattim. Atlattimda saolsun bu konu kafa kurcalamaya devam ediyo. Bende bilemedim.

İste onu yaparsam kesin hala beni seviyo havasina girecek. Bu surekli gormek zorunda oldugum bi insan oyle dusunsun istemem.

Birini engelleyip silmek sevdiğinizi göstermez, düz bakın olaya biraz, facebook isteğini kabul ederken de ilişkiye devam etme isteğiyle kabul ettiniz ki? Eğer öyleyse zaten diyecek bir şey yok. Bir kaç haftadır umrunda bile değil hala.

Kabul etmemeliydin.
Tavsiyem arkadaşlıktan cikarman yönünde.

O annoyle davrandim. Belki yine olsa yine ederdim. O anki duygularim farkliydi diyorum simdi dusununce. Ama cikarma konusuna gelince evet cikarmak istiyorum ama bu cok zor. Yuzyuze bakacagim bi insan seviyo havalarina girmesin artı cocuk gibi kabul etti cikardi durumuna dusmek istemiyorum.

Ben du bakarimda o bakmaz. Kabul etti sonra cikarinca demek beklentisi vardi bisey olmadigini goruncede cikardi der. Birde karsibkarsiya geleblecegim bir insan cocuk gibi aptal durumuna dusmek itemiyorum. Onuda surekli karsimda gormek istemiyorum diyemem. Ne biliyim gormeyince hayatini merak ediyorum. Sadece merak galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…