- Konu Sahibi benbirterziyim
Merhaba,özellikle 2009-2010 ve 2011 yılına ait sayılar olmak üzere elinizde eski Burda dergileri varsa iletişime geçmek istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba elimde eski burda dergileri var 1970'li yıllardan günümüze kadar birçok sayı, dilerseniz görüşebiliriz :)
2003 haziran sayısı ile 2005 kasım sayıları varsa ben alabilirim.
2003 haziran sayısı ile 2005 kasım sayıları varsa ben alabilirim.
malesef istediğiniz sayılar elimde yok. 2005 ekim, 2003 mayıs ve ekim var.
merhaba elinizde hala varmı burda dergileri 2000 den gerisini almaya düşünüyorum acil cevap yazarmısnız
Merhabalar.elimde 1998 itibaren 2014 e kadar 170 adet burda var..terzi dükkanımı kapattığım için vermek durumunda kaldım.iletişim kurmak isteyen arkadaşım bana ulaşabilir.Ayrıca Güler ERKAN ın moda kitapları da mevcut provasız patronlu dikiş kitapları
Merhabalar.elimde 1998 itibaren 2014 e kadar 170 adet burda var..terzi dükkanımı kapattığım için vermek durumunda kaldım.iletişim kurmak isteyen arkadaşım bana ulaşabilir.Ayrıca Güler ERKAN ın moda kitapları da mevcut provasız patronlu dikiş kitapları
merhaba elimde eski burda dergileri var 1970'li yıllardan günümüze kadar birçok sayı, dilerseniz görüşebiliriz :)
mrb elinizde halen dergiler varsa görüşelim lütfen özellikle ocak 2007 sayısını arıyorummerhaba elimde eski burda dergileri var 1970'li yıllardan günümüze kadar birçok sayı, dilerseniz görüşebiliriz :)
mrb halen elinizde dergi var mı özellikle burda ocak 2007 sayısını arıyorum ama yeni başladığım için elimde de dergi olsun istiyorum.iletişime geçelim lütfenMerhabalar.elimde 1998 itibaren 2014 e kadar 170 adet burda var..terzi dükkanımı kapattığım için vermek durumunda kaldım.iletişim kurmak isteyen arkadaşım bana ulaşabilir.Ayrıca Güler ERKAN ın moda kitapları da mevcut provasız patronlu dikiş kitapları