• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski burda dergileri

Merhaba, geçen yıl internet üzerinden 2. el eşya vs satan sitelerden arayıp yaklaşık son 10 senenin 30 kadar burda dersini almıştım
bu tarz sitelerde bulabilirsiniz sanırım, umarım faydası olur.

merhaba burda dergisi eski sayılarını nadirkitap.com da bulabilirsiniz.:34:

merhaba elinizde hala varmı burda dergileri 2000 den gerisini almaya düşünüyorum acil cevap yazarmısnız

Merhabalar.elimde 1998 itibaren 2014 e kadar 170 adet burda var..terzi dükkanımı kapattığım için vermek durumunda kaldım.iletişim kurmak isteyen arkadaşım bana ulaşabilir.Ayrıca Güler ERKAN ın moda kitapları da mevcut provasız patronlu dikiş kitapları

Ne ksdara satıyorsunuz?kitaplar ne kadar dergiler ne kadar?uygun bir fiyat verirseniz alabilirim hepsini.
purmelal@gmail.com mail adresime da yazAbilirsiniz.

Merhabalar.elimde 1998 itibaren 2014 e kadar 170 adet burda var..terzi dükkanımı kapattığım için vermek durumunda kaldım.iletişim kurmak isteyen arkadaşım bana ulaşabilir.Ayrıca Güler ERKAN ın moda kitapları da mevcut provasız patronlu dikiş kitapları

çocuk özel sayıları varsa almak istiyorum.

dergiler hala elinizdemi sattınızmı

mrb halen elinizde dergi var mı özellikle burda ocak 2007 sayısını arıyorum ama yeni başladığım için elimde de dergi olsun istiyorum.iletişime geçelim lütfen

Back