• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski ben olmak istiyorum ..mutlu olmayı özledim

canım benim bu yaşadığın doygunluk ve yorgunluk arkadaşlarımızın yazdığı gibi destek almalısın ben istiyorum vakit yok almıyorum bendede oluyor inan biri nasılsın dese bir anda sanki bana küfür etmişler gibi ağlıyasım geliyor demek bu depresyon ama belli bir dönem sonra geçiyor yani sana moral vermek istedim ama desenize bendede kırmızı alarm yanıyor

evet bende bana nasılsın denmesinden nefret eder hale geldim .. destegin için tşk ederim dünlere nazaran bu gün daha iyiyim buradaki arklarımın bana fikir verenlerin hepinizin destegi sayesinde.. biliorum tek ben deilim bunu yaşayan ve daha kötüleri var belkide onlara göre çok daha şanslı bile sayılırım ..ama herkesin zayıf yanları vardır illaki küçükte olsa dag gibi görünür sıkıntısı taktıkça da çoğalır yeni sıkıntılar doğurur benimde öyle oldu sanırım ..

yaşamımızın tumunu donem donem yasarız..
kımı zaman depresyonlarla dolu, kımı zaman mutluluklarla..
ama her tadı alırız bu yasamdan.. omur denen sey bunlarla gecer..
bır bakmısız kı son nefese yaklasmısız.. ıste o zaman gerıye sarmak ısteriz zamanı..
yasanan en kotu anlar bıle kıymetlı olur gozumuzde.. ama o zaman bılmezdık onun kıymetını.. insan oğlu böyle, yaradılıs kanunu sanırım..
kucuk bır depresyondasın dıyeyım sana.. cunku depresyon ıcın daha onemlı sebepler gerek bence..
ne mutlu kı sana hakıkı bır sebebın yok.. boşlukta hıssetme duygusu bu..
psikologa da gıtsen yıne sen kendı kendını tedavı edeceksın.. sen kendı kendıne ıyı gelensın.. senden daha ıyı kımse tanıyamaz senı..
huzunlu sarkılardan kurtul.. sonu olmayan dusuncelerden kurtul.. bır muddet bırak dusunmeyı..
kendını hayır ıslerıne ada.. senın bulundugun sartlar ıcın de olmak ısteyecek ınsanlara ada..
herseyı unutursun.. sukurle dolar hayatın ve huzurla..
sevgıler arkadasım..

yaşamımızın tumunu donem donem yasarız..
kımı zaman depresyonlarla dolu, kımı zaman mutluluklarla..
ama her tadı alırız bu yasamdan.. omur denen sey bunlarla gecer..
bır bakmısız kı son nefese yaklasmısız.. ıste o zaman gerıye sarmak ısteriz zamanı..
yasanan en kotu anlar bıle kıymetlı olur gozumuzde.. ama o zaman bılmezdık onun kıymetını.. insan oğlu böyle, yaradılıs kanunu sanırım..
kucuk bır depresyondasın dıyeyım sana.. cunku depresyon ıcın daha onemlı sebepler gerek bence..
ne mutlu kı sana hakıkı bır sebebın yok.. boşlukta hıssetme duygusu bu..
psikologa da gıtsen yıne sen kendı kendını tedavı edeceksın.. sen kendı kendıne ıyı gelensın.. senden daha ıyı kımse tanıyamaz senı..
huzunlu sarkılardan kurtul.. sonu olmayan dusuncelerden kurtul.. bır muddet bırak dusunmeyı..
kendını hayır ıslerıne ada.. senın bulundugun sartlar ıcın de olmak ısteyecek ınsanlara ada..
herseyı unutursun.. sukurle dolar hayatın ve huzurla..
sevgıler arkadasım..
katılıyorum canım sana,bazen hatta sıklıkla verilen ilaçlar istenilen iyileşmeyi sağlayamayabiliyor.Kızkardeşimde bunu çok bariz yaşadık.

evet bende bana nasılsın denmesinden nefret eder hale geldim .. destegin için tşk ederim dünlere nazaran bu gün daha iyiyim buradaki arklarımın bana fikir verenlerin hepinizin destegi sayesinde.. biliorum tek ben deilim bunu yaşayan ve daha kötüleri var belkide onlara göre çok daha şanslı bile sayılırım ..ama herkesin zayıf yanları vardır illaki küçükte olsa dag gibi görünür sıkıntısı taktıkça da çoğalır yeni sıkıntılar doğurur benimde öyle oldu sanırım ..

göreceksin tatlım gececek bu günler ve buradan sevineceğiz hep birlikte sen güçlüsün unutma bunuda aşacaksın inan KK yı çok sevdim buraya derslerini ihmal etmiyecek şekilde takıl hem birde şöyle düşün doktora gidince hem konuşup hem üstüne para vereceksin ama burda o kadar kıymetli insan varki seni teselli edip yol gösteriyorlar nasıl güldürebildimmi biraz seni

acil bir yardım al canım evet depresyondasın bende ihmal ettim hep gitmedim dr kendi kendime iyileştiririm dedim evet insanın ilaçı yine kendisidir ama zaman la yetemiyosun başaramıyosun ve bende başaramadım 4 yıldır tedavi görüyorum dum bıraktım iyiyimiyim ... olmaya calışıyorum ...... sen daha başındasın canım ilerleden başla tedavine en azından şimdi benim çektiğim sıkıntıları çekme ..... sevgiler....

hafta sonu hep yattım kursa da gitmedim hep ağladım bogazlarım şişti bu da benim için iyi bi bahaneydi yataktan çıkmamak için cuma akşamından yattım ta ki pazar akşamına kadar çok düşündüm çok ağladım sonra kalktım pazar akşamı dua okudum kuran okudum karar verdim bazı şeylere kendimce sonra gece 1.30 da yattım çok rahatlamıştım bu gün çok iyiyim gerçekten .. bazı şeyler insanın elinde oluyomuş cidden kötü düşündükçe kötü oluodum ama kötü düşünmemeye çalışıorum artık doktora gitmeyi şuan düşünmüorum kendim aşmaya çalışıcam bu durumu.. şuan çok iyiyim dahasıda olucak inş .. olmazsa doktoro gidicem ama herşey kişide bitio bi yerde ben bunada inanıorum .. ve burda o kadar kıymetli ablalarımız arkadaşlarımız varki , sizlere tşk ederim derdimi dinlediniz beni motive ettiniz.. :teselli:

ARTİSTim benim hhıııııhhhhh şöyle güzel haberlerini duyalım iş beyinde biter tatlım daha iyi olacaksın fıstığım benim

ARTİSTim benim hhıııııhhhhh şöyle güzel haberlerini duyalım iş beyinde biter tatlım daha iyi olacaksın fıstığım benim

:) çok saol gerçekten yalnızlık çok kötü ama burda asla yalnız kalmayacaımı bilmek çok güzel ve inanki sanada dier ark larada minnettarım çok seviorum sizleri ve burayı yaa :)

Back
X