• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski arkadaştan haber

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Merhaba hanımlar

Bundan 9-10sene önce, bahsedeceğim kişi ile arkadaş olduk. Baya sıki fıkıydık, kafa yapımız aynıydı.
Onun pek çevresi yoktu. Evlenip yurtdışına gidecekti. 2 kişi olmak üzere bunun evine gittik vedalaştık, güya vefali dostuz ya, aradık sorduk.
Annesi boşanmıstı yanlızdi.
Belli aralıklarla arar hal hatır sorardım. O derece samimiydik.

Sonra duydumki tek gelip 1-2hafta annesinde kalıp gidiyormuş. Bize haber vermezdi. Doğal olarak üzüldüm ve kibarca sordum çünkü bir değil iki değilmiş ve kendimi ayakta uyutulmuş gibi hissettim.
Buna kibarca yazdım "haber verseydin canim görüşürdük sen gelirdin bana veya ben sana"

Özrü daha beterdi. Çok saçmaladı hepsinide hatırlayamıyorum şimdi.
Çok yoğunum, bazı problemlerim vs var atlatınca buluşuruz dese amenna. Bana "evlenince ilerde sende anlarsın" dedi. Hani koca kıskanc olur dışarıya salmaz ok ama bana dese ben giderim yani o derece yakındık.
Bende asla anlamayacagımi,gayet normal soru sorup saçma bir çevap aldığımı ve istese ben yanına gelirdim gibi şeyler söyledim.
Uzun lafın kısası iletişim koptu.

4 sene sonra filan bu beni facede buldu msjlar atmış tabii ben telden girdiğimden göremedim msjlar.
Önce "nasılsın"li mesajlar olmuş (ki nasıl olmami bekliyorsa beni kırdıktan sonra),
"sende müslümanım,kapalıyım diye geçiniyosun bide namaz kılan insansin. insan hiçmi yazmaz karşısındakini umursamaz,seni hiç taniyamamışım" filanlar oldu. Ne bekliyodu benden anlamadım.

Eveeet yıl oldu 2017. Buraya ikizlerine doğun yapmaya geldiğini öğrendim. Ve ayni zamanlarda eşinden ayrilmis(dogumdan öncemi sonrami bilmiyorum).
Arkadaşımı gecenlerde görmüs beni sormuş nr istemis arkadas vermemiş.

Şimdi yine haber geldi bana, numaramı istiyormuş.

Sen umursama tek vefali dostunu, abuk subuk bahneler üret,sonra faceden saydır ve numarasını iste?

Red mi edeyim?nasıl bir mesajla red edeyim? Yoksa nr verip buluşmamak sartiyla umursamaz mı davranim?hani ben sensizde iyiyim gibilerden

Son düzenleme:
Bulaşmayın bile bencil insan yarın evlenir tekrar arada kaynarsınız
Yok buluşmamda numaramı napacaksa. Onuda amlıyorum 2 bebekle kaldı ortada tabiri caizse. Oda ister dertlesebileceği birini.
Ama kaybettikten sonra işi düşünce herhalde kıymete bindik. Acaba numaramı vermeyip bana instagramdan yazabileceginimi söylesem

Sakin gorusme.

Evlenince sana vakit ayirmasin bosaninca ya da yalniz kalinca sana ihtiyaci olunca pesine dussun.
Ben olsam asla gorusup degerimi dusurmem

Sakin gorusme.

Evlenince sana vakit ayirmasin bosaninca ya da yalniz kalinca sana ihtiyaci olunca pesine dussun.
Ben olsam asla gorusup degerimi dusurmem
Evet bende asla görmek istemiyorum ama ne dicek çok merak ediyorum. Hatta herşeyine verecek cevabımda var ama o kadar sıkıcı geliyorki bana.
2 çocuklu insanim zaten yoğunum bide laf dalaşına giremicem...nr verip hayat sensizde güzel mesajinimi versem

Instadan yazissaniz da konu bulusup gorusmeye gelir.

Sen de hayir diyemezsin gibi geliyor.

Sen bilirsin
Yok asla. Onun gibi arkadaş bana lazım değil çok soğudum.hatta öyle birşey derse "evlenince anlarsın demiştin hatırladınmi" diye cevap versem belki msj yerine gider

Ya iki çocukla boşandığına göre belki ciddi bir sıkıntısı vardı. Belki dayak yiyordu görmeyin istiyordu. Ben olsam görüşürüm. Evlenince anlarsın demekle, b.ku yedim demek zaten aşikar.

Ya iki çocukla boşandığına göre belki ciddi bir sıkıntısı vardı. Belki dayak yiyordu görmeyin istiyordu. Ben olsam görüşürüm. Evlenince anlarsın demekle, b.ku yedim demek zaten aşikar.
Dayak mesele degilmis. Hani şu evlenince havalananlardandı. Üzerinden kaç sene geçti öyle olsa akılli biri ezdirmez kendini ayrilirdi.
Bide çocuk yapmış

Ben de sonunu okuyana kadar belki sıkıntısı vardır dicektim ama facede yazdıklarından sonra bulaşma bile.

Yok buluşmamda numaramı napacaksa. Onuda amlıyorum 2 bebekle kaldı ortada tabiri caizse. Oda ister dertlesebileceği birini.
Ama kaybettikten sonra işi düşünce herhalde kıymete bindik. Acaba numaramı vermeyip bana instagramdan yazabileceginimi söylesem

Vefasız bir dost olabilir de keşke o tabiri kullanmasaydınız.

unideyken bir arkadasim aglardi gel diye derse girmez yanina giderdim...evlendi arayip sormadi dedimki artik birsey paylasmiyorsun dedi ki ben senle samimimiydimki dedi ...ondan sonra kimseye salak gibi kosmam

Ben numarami vermesini soylerdim araci kisiye.

Hatali olabilir. Cok hatali da olabilir. Ama 2 cocukla bosanan bir kadin cok sey atlatmistir. Bence ya dayak yiyordu kasi gozu patliyordu gormenizi istemedi. Ya kotu seyler yasadigi icin kimseyle gorusmek bile istemiyordu.

Ben destek olmak isterdim bana attigi buyuk bir kazik yoksa.

Numarami alip havadan sudan konusursa kestirir atardim. Ama suan gercekten ihtiyaci oldugunu dusundum.

O onun ayibi olsun. Siz buyukluk yapin derim.

Eşinden ayrılmasa daha devam ederdi o tavrına.işi düşecek belki size yanlız kaldı belki.hiç bulaşmayın bence.görüşmek istemiyorum diye kestirin atın.

Aslında herşey bi tarafa dürüst olursak tee buraya kadar yazdıgınıza göre duygusal anlamda slzde yer edinmiş demek ki tekrar can ciğer kuzu sarması olmaya gerek yok numaranızı istiyorsa verirdim ne derdi var ne anlatacak merak ederdim denk gelirse dışarda bi kahve içer ne evime cagırır ne de evine giderdim,olanlardan da hiç bahsetmezdim,kendim için onu affeder ama tekrar yakın arkadaş olma gafletine de yakalanmazdım

Back