Merhaba arkadaşlar. Benim yaklaşık 8 yıl önce tanıştığım biri vardı. Sevgili değildik ama flört ediyorduk. Karşılıklı bir beğeni vardı ama hayat görüşlerimiz ve yaşam tarzımız farklı olduğu için birbirimize açılmadık. Bir süre arkadaş/sevgili arasında bir düre görüştük. Sonra ben başka bir şehirde işe başladım o da başka ile gitti görüşmelerimiz uzaktan uzağa evam etti aynı şehre geldikçe görüşüyorduk ama hala aramızda gerçek anlamda sevgili olmadık hiçbir zaman. O bana açılmaya çalıştı ama ben izin vermedim. Sonra onunla bir ilişki kesinlikle istemediğime karar verdim. Daha az görüşmeye başladım ve mesafe koydum. Yıllar içinde artık görüşmez olduk birbirimizden uzaklaştık numaram değişti iş yerim değişti vs. En son evleneceğimi duymuş ve bana aşık olduğunu belirten bir msj atmıştı.Cvp yazmamıştım. Zaten sonrasında başka sebeplerden numaramı değiştirmiştim. Aradan zaman geçti nişanlandığını evlendiğini falan duydum. Yıllarca hiç görüşmedik. Bu gün iş yerindeyken telefon çaldı baktım dışardan bir numara. Telefou açtım kendini tanıttı. Hayırlı olsun yeni işin tebrik etmek için arayayım dedim falan diye geveledi (bu işe gireli 4 yıl oldu) 3 ay önce de aramış ama ulaşamamış. İyi sağol dedim. Nasılsın iyi misin falan dedi. İş değişikliği falan düşündüğünden bahsederek kendinden bahsetmeye başladı kendi hayatını anlattı. Devlette işe girdiğinden evlendiğinden eşinin işinden, ev aldığından bahsetti. Tebrik ettim. Sonra biraz daha bu minvalde konuştuk. Beni eşiyle tanıştırmak istediğini söyledi. Ne zaman geliyorsun memlekete gibi şeyler söyledi. İşlerim çok sık gelemiyorum dedim. Sonra müsait değilim diye kapattım. Sizce ne yapmaya çalışıyor. Kendimi kötü hissediyorum...