Eski ameliyat izinde sızı

yozgat gelini

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
30
9
16
29
Kızlar 6 ay önce zor bi ameliyat geçirdim ölümden döndüm karnımda miğdemden kasıkalrıma kadar kesik var yara iyileşti 6 ay oldu ama bugün ameliyat yerimde daha doğrusu dikilen yerde ağrı var sadece alt kısımda ağrı gibi de değil bi yanma sızı gibi neden oluyor ki acaba pazartesi kontrolüm var ama içime korku düşüyor malesf artık hastalık korkusu oluştu

Günaydın öncelikle. Apandisit ameliyatından sonra 5 - 6 yıl kadar sızladı ameliyat yeri. Ki küçücük bir kesik. Göğsüm alındı, 1 yil oluyor ve hala tam anlamiyla iyilesmedi. Bazi durumlar da ödem yapabilir. Ama bu korkulacak birsey degil.
Özellikle yağmurlu ve nemli havalar da sızlar. Kötü düşünmeyin. Çok yeni ve büyük bir ameliyat diyorsunuz gayet normal. Şifalar dilerim.

Öncelikle geçmiş olsun.Ameliyat yarası 6 ayda hemen iyileşmez.Dışaridan iyileşmiş gibi görünsede içteki yaraların iyileşmesi zaman alıyor.Üşüttüysen,darbe aldıysan yada ağır kaldırdıysan ağrı sızı olabilir.Ama yinede en iyi cevabı doktorunuz verecektir.

Merhaba korkulcak bişey değil ama yine de doktora şikayetinizi söyleyin baksınlar ,6 ay geçmiş herhangi bir enfeksiyon tarzında bişey olsa mutlaka belirti gösterirdi , bazı ameliyat izlerinde olabilir dokularla alakalı bir durum herşeyin bi iyileşme süreci vardır ki ölümden döndüm diyorsun ağır ameliyatlarda olası bir durum

Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun rabbim Şafi ismi ile şifa versin evet ödem durumunu malesf çok yaşıyorum

Çok haklısınız bende enfeksiyon olsa ilk başta olur diye düşünüyorum gerçekten çok zor ağır bi ameliyatı

10 yıl önce 12 dikişlik bir ameliyat oldum. Hala daha arada bir kesi yerim sızlıyor. Bence bıçak değen yer tamamen eski haline dönmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…