Eski ahşap boyama bebek odası

canım senin de eline sağlık
çok güzel olmuş, ben de boyamayı düşünmüştüm ama üzeri cam gbi vernikliydi, olmaz diye cesaret edemedik

seninkide güzel canım benim benimki eskitmedi verniksizdi.ben oğlumun odasını kaplıycm senin gibi bakalım

harika olmuş tatlım yaa aferinsana eline,aklına sağlıkk gule gule kullansın yavrun (:

seninkide güzel canım benim benimki eskitmedi verniksizdi.ben oğlumun odasını kaplıycm senin gibi bakalım

vernik üzerine boya yapılamıyor mu? Bende eski tek kişilik koltuk vardı 2 tane,Şimdi onları bayayamam mı yani? Zımpara yapsam çok uğraştırır... :çok üzgünüm:
Ayrıca şeyi soracaktım,boyarken neden her kattan sonra zımpara yaptın,pürüz mü kalıyor?

vernik üzerine boya yapılamıyor mu? Bende eski tek kişilik koltuk vardı 2 tane,Şimdi onları bayayamam mı yani? Zımpara yapsam çok uğraştırır... :çok üzgünüm:
Ayrıca şeyi soracaktım,boyarken neden her kattan sonra zımpara yaptın,pürüz mü kalıyor?

bunun için istemen yeter istersen herşey olur yapıcaksın ve minim çok hoş olucak amaaaaa evet biraz zımparalamalısın önce boyanın ttunması için bu gerekli inan çok yorulmucaksın ve zımparadanda zevk alıcaksın ve sonra astar boyalarını yap.her kattan sonra zımparaladım ki pürüssüz olsun ve yaptığım şeye değsin.zımpara derke bastır bastır kendini yor demiyorum o zaten sana yol göstericek birkaç sürtmeden sonra boyanın yada cilanın hepsini çıkarana kadar değil sa yeticek kadar yapıcaksın sen o kıvamı anlarsın zaten.

canım senin de eline sağlık
çok güzel olmuş, ben de boyamayı düşünmüştüm ama üzeri cam gbi vernikliydi, olmaz diye cesaret edemedik

füsfüs cüm ya be sein bu ticker resminin olduğu siteden ticker yaptım ama çizelgeme ekleyemedim birtürlü bana bir açıklamasını yazabilirmisin bende yapayım:emir_bebek::Saruboceq:

ellerin , yüreğin dert görmesin çok zevkli ve ince bir çalışma olmuş paylaştığın içinde ayrıca teşekkürler. a.s.

bu arada gereksiz yazıları çıkardım aradan :jeyyar:

Canım Şahane olmuŞ tek kelımeyle bende dÜŞÜnÜyorum oĞlumun odasını ama cesaret edemedım bıde bızım mobılya sunta kaplama marangoza sordum boya olmaz dedı senın mobılyan nasıldı sunta kaplamayı nasıl boyarım bılen varsa yardımcı olsun lÜtfen

Canım Şahane olmuŞ tek kelİmeyle bende dÜŞÜnÜyorum oĞlumun odasını ama cesaret edemedİm bİde bİzİm mobİlya sunta kaplama marangoza sordum boya olmaz dedİ senİn mobİlyan nasıldı sunta kaplamayı nasıl boyarım bİlen varsa yardımcı olsun lÜtfen

hobi malzemeleri satan yere git canım onlar yardımcı olur sana
bunun iin cilalı yüzeyler için boya tutucu madde var önce onu sür sonra dilediğin boyayı..
yada dilersen yaparım dersen dc-fix ile de kalaya bilirsin bana takımın resmini yollarsan yardımcı olmaya alışayım canımzemuszemus

biz de bebeğimizin odasını yaptık, buraya resim ekleyemiyorum ancak albümlerde var, bir tek karyolsını ağaçtan eşim yapmak istedi, diğerlerini varolan mobilyalardan elden geçirerek yaptık, kesinlikle geri dönüşümün en güzel şekli bu, herkes mobilya yenileyip duruyor :( bu mobilyalar nereye gidecek diye soran yok halbuki sağlam mobilya evir cevir tarz değiştir kullanılır epeyce süre :) ellerinize sağlık canım, çok da güzel bir iş yapmışsınız... yavrunuza da güzel örnek olacak bir davranış... almaktan da keyifli...

çok güzel olmuş hem el emeği hemde çocuk için daha sağlıklı

Back
X