• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle evime geldiğinde özelimi ortaya döken kuzenim sizce bu hareketinde amacı neydi?

Canandemir344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
96
-67
88
32
Kuzenim evime 5 dakikalığına uğradı benim alkol aldığımı biliyordu ama yani belki yılda 2-3 kez. Kendisi de alıyor ama eşi hiç istemiyor araları bozuk. Evime geldiler su vs ikram ettim o ara hemen tüm dolapları elbise dolapları açmaya başladı, sağı solu karıştırdı benim alkol şişemi bulup eşine gösterdi bak o da içiyor dedi. Ben ayda yılda bir alıyorum onu alalı 6 ay olmuştur dedim ama benim özelime burun sokup beni açıkçası alkolü hiç sevmeyen birisine eşine onun ailesine vs herkese kötü gösterdi insanlar hemen kötü gözle bakıyorlar kötülüyorlar. Dolaplara bakarken düzenli mi diye açıyor herhalde sanmıştım meğersem şişeyi arıyormuş. Bir daha evime sokmayı düşünmüyorum siz olsanız ne tepki verirdiniz, böyle hareket yapan bir kuzenden hayır gelir mi?

Kuzenim evime 5 dakikalığına uğradı benim alkol aldığımı biliyordu ama yani belki yılda 2-3 kez. Kendisi de alıyor ama eşi hiç istemiyor araları bozuk. Evime geldiler su vs ikram ettim o ara hemen tüm dolapları elbise dolapları açmaya başladı, sağı solu karıştırdı benim alkol şişemi bulup eşine gösterdi bak o da içiyor dedi. Ben ayda yılda bir alıyorum onu alalı 6 ay olmuştur dedim ama benim özelime burun sokup beni açıkçası alkolü hiç sevmeyen birisine eşine onun ailesine vs herkese kötü gösterdi insanlar hemen kötü gözle bakıyorlar kötülüyorlar. Dolaplara bakarken düzenli mi diye açıyor herhalde sanmıştım meğersem şişeyi arıyormuş. Bir daha evime sokmayı düşünmüyorum siz olsanız ne tepki verirdiniz, böyle hareket yapan bir kuzenden hayır gelir mi?
Dolapları açmak fln nasıl bı karakter bu? Öyle şey mı olur

Düzenli diye bakması da normal olmaz. Ben birdaha evine almam. Ne densizlik

Ne değişik ve yol yordam bilmeyen bir insanmış bu. Eşini yerinde alkol kullanmanın kötü bir şey olmadığına ikna etmek için sizden onunla konuşmasını isteyebilirdi. Narkotik baskını gibi dolapları açmak ne. Zaten ayıp diye bir şey var, dolapları kurcalamak da nesi. Almayın bir daha evinize.

Kuzeninizin eşi sizi kötü bilse ne iyi bilse ne? Biri alkol şişesini gösterip bak red'de içiyor dese ikram edeyim mi derim yani, tın.
Dolapları düzenli mi diye açıyor sandım demişsiniz ne münasebet ona mı kalmış?

Anam babam bile olsa dolabımı karıştıramaz. Bir kere alkol içiyorsanız da içmiyorsanız da sizi ilgilendirir. Kuzenin eşi kim oluyor yahu? Anlayamadım adamın sizinle ne derdi olacak? Sizin de alkol içtiğinizi kanıtlayarak eşinin gözünde kendisinin alkol alıyor olmasını meşrulaştırmak istemiş işte.

Bence de görüşmeyin.

Seni ilgilendirmez, alkol içerim ya da içmem sen nasıl benim dolabımı karıştırırsın, ne cüretle beni eşine kötülüyorsun kendinle kıyaslama yapıyorsun derim. Bir daha da evime almam. Sınırımı koyarım.

Kuzenin görgüsüz birisi sanırım. Ben misafirliğe dayıma,kuzenlerime falan gitsem (ki çok fazla ziyarete gitmem, akraba sevmiyorum) dolaplarını açıp karıştırmam, mutfağına girmeye bile çekinirim açıkçası.

Sizin şişeyi gösterip aaa bak o da içiyor mu dedi 🤣
Niye sizin şişeyi görene kadar, eşi dünyadaki tek içen kendi karısı mı sanıyormuş ,manyak mı ne , isterseniz her hafta alırsınız ( sağlığa zararlı) kimseyi de ilgilendirmez .
Görüşmeme kararınız isabet olmuş.
Çok şükür iyi bilinen birisiyim ailelerimizde öyle bilir sever o yüzden bildiğin baksana o dahi yapıyor manasında kullanmış bu durumu açıkça. Beni bu kadar önemsemeden gömmeye çabalaması o da ayrı tiksinç sözde akraba işte...

Back