- 17 Haziran 2019
- 1.875
- 6.055
-
- Konu Sahibi Diana Bishop
Allah bozmasın canımDediğin gibi bende olgunlaşsın , zamanla oturaklaşır diye beklemek istemedim ki tahammül edemem. Erkekler her yaşta yine de çocuk gibi , bir de yaşıtım olursa anlaşamazdım. Ben 27 yaşındayım eşim 36 , aramızda 9 yaş var maşallah biz de iyiyiz.
Evet çevremdeki evlilerin yaşadıklarını gördüğümde bende üzülüyorum cidden. Ve genelde yaşları birbirine yakın olanlarda çıkıyor bu sorunlar. Tabiki herkes aynı değil ama gördüklerim böyleydi cidden. Aslında insanlara nasıl araba kullanmak için ehliyet sınavına girmesi isteniyorsa, evlenip anne baba olmak içinde sınav yapılmalı ya. Gerekli olgunluk şart evlilik için. Evliliğini Allah bozmasınHadi bir örnek de bendenben 29 eşim 38 hamdolsun çoook mutluyum Rabbim muhabbetimizi artırsın olgunluğunu, anlayışını, kibar ve düşünceli oluşunu, her işte yardımcı olmasını hiçbir şekilde daha az yaş farkı ya da gençliğin geçici güzel yanlarına değişmem
Birçok arkadaşımın evliliğini ya da ilişkilerinde yaşadıkları sıkıntıları gördükçe de ne kadar doğru karar verdiğimi bir kez daha anlıyorum.
Elbette ki herkes ve her ilişki bir olmaz. Yaş farklı olup çok mutlu/mutsuz olan da var yaş farkı olmayıp mutlu/mutsuz olan da
Bu konuyu kendinden yaşça büyük birileriyle mutlu olunabilcegine inanmayanlara inat açtım.Sevgilimle 13 yaş fark var 2016 da tanıştık 2017 de ise birbirimize açıldık. Açıkçası benden daha olgun ve mantıklı düşünebilen olduğu için ilgimi çok çekmişti. Şükür şu ana kadar elbette tartışmalarımız oldu fakat asla tartışmalarda saygımızı kaybetmedik. Bir ilişkide yaş farkından çok davranışların etkili olduğunu düşünüyorum. Yaşıtım biri ile birlikte olsaydım belki evet yaşıtım olacaktı ama o insanla da anlaşamama olasılığım da elbet olacaktı. Yaşıtım olması o insanla anlaşacağım anlamına gelmiyor bence. Eğer karşınızdaki insanı seviyorsanız ve her şey yolundaysa ne güzel size.
Evet çevremdeki evlilerin yaşadıklarını gördüğümde bende üzülüyorum cidden. Ve genelde yaşları birbirine yakın olanlarda çıkıyor bu sorunlar. Tabiki herkes aynı değil ama gördüklerim böyleydi cidden. Aslında insanlara nasıl araba kullanmak için ehliyet sınavına girmesi isteniyorsa, evlenip anne baba olmak içinde sınav yapılmalı ya. Gerekli olgunluk şart evlilik için. Evliliğini Allah bozmasın
Bu konuyu kendinden yaşça büyük birileriyle mutlu olunabilcegine inanmayanlara inat açtım.. Mutlu örnekleri okuyunca çok seviniyorum. Tezlerini çürütüyoruz. Mutluluklar diyorum size, gönlünüzce olsun hersey
çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsunuz daim olsun birlikteliğinizSevgilimle 13 yaş fark var 2016 da tanıştık 2017 de ise birbirimize açıldık. Açıkçası benden daha olgun ve mantıklı düşünebilen olduğu için ilgimi çok çekmişti. Şükür şu ana kadar elbette tartışmalarımız oldu fakat asla tartışmalarda saygımızı kaybetmedik. Bir ilişkide yaş farkından çok davranışların etkili olduğunu düşünüyorum. Yaşıtım biri ile birlikte olsaydım belki evet yaşıtım olacaktı ama o insanla da anlaşamama olasılığım da elbet olacaktı. Yaşıtım olması o insanla anlaşacağım anlamına gelmiyor bence. Eğer karşınızdaki insanı seviyorsanız ve her şey yolundaysa ne güzel size.
çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsunuz daim olsun birlikteliğiniz
Mutluluğunuz daim olsun ben 30 yaşındayım hiç evlenmedim ama evlenecek olursam olgun bir adamla evlenirim düşüncelerinize aynen katılıyorum erkekler çok geç olgunlaşıyor maddi manevi bir takım şeyleri aşmış bir eşte umarım bana da nasip olurSelam kizlar, konuyu açma gereği duydum çünkü sık sık BDV de konusu açılıyor bende düşündüm ki, neden kendi yaşımıza yakın birini seçmedik anlatalım. Belki ikilemde kalan deneyimlerimizi okumak isteyen olur.
Esimle aramda 15 yaş fark var, 45 yaşındayım ve 20 yıldır evliyim. 1 tane ergen kızım 1 tane ergen olma yolunda koşan oğlum var. Ufak tefek her evlilikte olan sorunların dışında da hiç sorun yaşamadım eşimle ☺
Peki neden bu adamla evlendim? Çünkü kocamı büyütmek istemedim. Cidden ama ya erkekler geç olgunlaşıyor. Anasıyla danasiyla beni ugrastirmicak, kariyerini elde etmiş, hayatını ve düzenini kurmuş birini hayal ettim ben hep koca olarak. Bulduğumda da evlendim.
Hadi arasında yaş farkı olanlar, neden evlendiniz kendinizden yaşça büyük biriyle? Gelin kaynatalim :)
teşekkür ederimBen size çok teşekkür ederim. Gerek çevredeki bazı insanların yorumları olsun başta insan tereddüt ediyor ,bu konuyu açmanız beni çok sevindirdi. Yaşın bir sayı olduğunu gösterebildiğimiz bir konu oldu. Ben de size mutluluklar dilerim❤
mutluluklar dilerim sanaBen de yaşı yakın olanlar nasıl geçinebiliyor ona şaşırıyorumerkekler gerçekten geç büyüyorlar. Eşimle aramızda 9 yaş var ve kendisine bayılıyorum. Hem fiziksel olarak çok beğeniyorum hem güzel ahlakı, dostluğu, saflığı çok hoşuma gidiyor. O yaşa kadar kadınları iyi kötü tanıdığı için birşeyleri aşmış. Beklentileri çok olguca. Önemli olan geçim ve huzur diyor. Sen çocuksun bilmiyorsun bunların ne kadar kıymetli olduğunu diyor yaşlar yakın olduğunda eşler galiba biraz rekabete de giriyor. Bilmiorum ben yaş farkını çok avantajlı buluyorum
gönlüne göre olsun herseyMutluluğunuz daim olsun ben 30 yaşındayım hiç evlenmedim ama evlenecek olursam olgun bir adamla evlenirim düşüncelerinize aynen katılıyorum erkekler çok geç olgunlaşıyor maddi manevi bir takım şeyleri aşmış bir eşte umarım bana da nasip olur
çocuklar zatenBen 25 eşim 31 yaşında. 6 yaş var aramızda. Çoook iyi anlaşıyoruz çok şükür. Eşim dengeyi çok güzel ayarlıyor açıkcası. Tartışmamız olmuyor. Çocuk gibi geliyor yaşıtlarım.
evet büyütecek sabır varsa şapka çıkarırım önünde TabikiBizde gayet iyiyiz 13 senedir birlikteyiz ben 38 eşim 33 yaşındabüyüttüm ağzıma layık yaptım
sana da mutluluklarKiiizlar bende varim
Esimle aramda 14 yas fark var
Ben 24 esim ise 38...
Beni hic rahatsiz etmemisti tanistigimizda yas farki.. birbirimizi iyi tamamliyoruz. bense yasima göre hep cok olgundum o yüzden belki de fazla görünmüyordu yas farkimiz.. disardan bakilirsa ben 28 gibi esim ise 33 gibi görünüyor.
Tanistigimizda 18 e yeni girmistim uzun yillardir biliyordum kim oldugunu ama ikimizin tanismsi 18imde oldu.
Su an da 4.5 senelik evliyiz
Sana da mutluluklar dilerimMerhaba kızlar benımde esımle aramda 9 yaş var ben 25 o 34 yasında yanı olgun cok sukur cevremdekı dıger kocalara gore cok memnunum yanı daha bıle buyuk olabılırmıs yıne bıle 34 yasında gıbı degıl cocuk ruhlu memnunum valla
Sana da mutluluklar dilerimolgun koca candır, ömür yiyip bitirmez
Ne olduğunu tahmin etmeye gerek yok BDV ye bak bir sürü örnek varAynen yıne yıyor bos durmuyor olgun oldugu halde tartısmalar cıkıyor yanı bır ıkı yas buyuk olsa ne olurdu tahmın edemıyorum