Eşiyle arasında yaş farkı olan mutlu kadınlar koşun koşun :))))

Ah kızlar hala bdv de görüyorum, millet kendinden yaşça büyük biri ile evleniyor adamın karakteri kötü oluyor fakat laf atılan konu yaşı oluyor. İnsanlar ne zaman yaşın değil de karakterin fark ettiğini öğrenecek acaba?. İnsanları sayılar yüzünden yargılamak kadar saçna bi olay yok.

Ah kızlar hala bdv de görüyorum, millet kendinden yaşça büyük biri ile evleniyor adamın karakteri kötü oluyor fakat laf atılan konu yaşı oluyor. İnsanlar ne zaman yaşın değil de karakterin fark ettiğini öğrenecek acaba?. İnsanları sayılar yüzünden yargılamak kadar saçna bi olay yok.
Tabiki yok. Sanırım kolay yolu seçiyorlar bunu yaparken. Benim kocam bir 🐂 demekten daha kolay benim kocam yaşlı demek ☺️

Koşun deyince parkenin üzerinde bende varımmmmm deyip kayarak geldim.
Bizim de 14 yaş var anca dengeliyoz birbirimizi. Bazen 38 yaşındaki adam oluyor sana koca bebek :KK53:
Sanırım kendi yaşıtımla yapamazdım. Çünkü erkekler 30undan sonra bile geç olgunlaşıyor.

Koşun deyince parkenin üzerinde bende varımmmmm deyip kayarak geldim.
Bizim de 14 yaş var anca dengeliyoz birbirimizi. Bazen 38 yaşındaki adam oluyor sana koca bebek :KK53:
Sanırım kendi yaşıtımla yapamazdım. Çünkü erkekler 30undan sonra bile geç olgunlaşıyor.
Kesinlikle haklısın benim eşim 50 sinden sonra bile çocuksu davranışlar gösterebiliyordu. Erkekler anca büyüyor 😂

Plansız hesapsız kitapsız benim ki.
Özel bi seçim değil yani.
Nasipmiş.

İyi tarafıda var kötü taraflarıda oluyor. Dengeleniyor işte :)

İki insan birlikte olmak istedimi bütün sayılar anlamsızlaşıyor

Bızımde aramızda 14yas fark var.
Ben 31 eşim 45 yaşında.
Bir oğlumuz var ve ikizlerimiz yolda😚
Yaş farkı degıl de karakter cok onemlı
Bazen bakıyorsun 50yasındakı adam 20yasında uçarı..
Bazen 30yasındakı adamda emekli öğretmen formatında🙂

Plansız hesapsız kitapsız benim ki.
Özel bi seçim değil yani.
Nasipmiş.

İyi tarafıda var kötü taraflarıda oluyor. Dengeleniyor işte :)

İki insan birlikte olmak istedimi bütün sayılar anlamsızlaşıyor
Aynen canım. Kötü taraflarından da yaşıyoruz büyük diye mükemmel değil.
Özellikle senın enerjının tavan yaptıgı zaman adam evden cıkmak ıstemez. Yada tam zevkın doruklarına cıkarken lastik patlar ahahaha iğrenç bir örnek gibi gözükse de en cok bunlardan muzdarıbım bu aralar😝😑

X