- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 30
- Konu Sahibi Diana Bishop
Bdv ne kız
Ne olduğunu tahmin etmeye gerek yok BDV ye bak bir sürü örnek var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olduğunu tahmin etmeye gerek yok BDV ye bak bir sürü örnek var
Bir derdim varBdv ne kız
Tabiki yok. Sanırım kolay yolu seçiyorlar bunu yaparken. Benim kocam bir demekten daha kolay benim kocam yaşlı demekAh kızlar hala bdv de görüyorum, millet kendinden yaşça büyük biri ile evleniyor adamın karakteri kötü oluyor fakat laf atılan konu yaşı oluyor. İnsanlar ne zaman yaşın değil de karakterin fark ettiğini öğrenecek acaba?. İnsanları sayılar yüzünden yargılamak kadar saçna bi olay yok.
Haklısın bence bir evliliği önce saygı tutuyor ayakta. Sevgide lazım ancak tek başına kesinlikle yeterli değil.Aramızda 6yaş var, çok iyi anlaşıyoruz,
Yaa aranızdaki saygıyı kaybetmedikce mutluluk sizinle olur. O saygı biterse yaşı büyükmüş, aynıymış farketmiyoor.
Allah bozmasın kuzumBende varım bendee bizimde eşimle aramızda 13 yaş var ben 27 eşim 40 yaşında çok şükür rabbime iyi ki evlenmişim bir daha gelsem dünyaya onunla evlenirim
Aynen, en azından koca büyütme derdimiz olmuyorBen de varıııım ben 34 eşim 44 10 yaş var aramızda dünya bana güzel dünyaya bir daha gelsem yine eşimi seçerim
Kesinlikle haklısın benim eşim 50 sinden sonra bile çocuksu davranışlar gösterebiliyordu. Erkekler anca büyüyorKoşun deyince parkenin üzerinde bende varımmmmm deyip kayarak geldim.
Bizim de 14 yaş var anca dengeliyoz birbirimizi. Bazen 38 yaşındaki adam oluyor sana koca bebek
Sanırım kendi yaşıtımla yapamazdım. Çünkü erkekler 30undan sonra bile geç olgunlaşıyor.
Aminn rabbim kimsenin mutluluguna gilge dusmesine izin vermesinAllah bozmasın kuzum
Valla bazen öyle bir davranıyor ki kafasını okşayıp gel bakalım evlat diye kollarımın arasına almak geliyor içimdenKesinlikle haklısın benim eşim 50 sinden sonra bile çocuksu davranışlar gösterebiliyordu. Erkekler anca büyüyor
Kahkaha attımValla bazen öyle bir davranıyor ki kafasını okşayıp gel bakalım evlat diye kollarımın arasına almak geliyor içimden
Aynı benValla bazen öyle bir davranıyor ki kafasını okşayıp gel bakalım evlat diye kollarımın arasına almak geliyor içimden
Aynen canım. Kötü taraflarından da yaşıyoruz büyük diye mükemmel değil.Plansız hesapsız kitapsız benim ki.
Özel bi seçim değil yani.
Nasipmiş.
İyi tarafıda var kötü taraflarıda oluyor. Dengeleniyor işte :)
İki insan birlikte olmak istedimi bütün sayılar anlamsızlaşıyor