esinnnnn in çeyizleri geliyoorrr:))

Güle güle kullan tatlım herşeyin çok güzel önlüklerine bayıldım bende istiyorum :52:

hepsi çok minnoşş:69: güle güle kullan çeyizlerini:nazar:
bu arada o siteden bende baktm önlüklre ama göremedm cnm ya:(

Son düzenleme:
sizlerde çok saolun arkadaşlarr:))))
mavimirage cım canm yatak örtüsü yok güzelim burda yaa:/bi tane pike takımı var,50 tl ye almıştım,saten çiçekli olan nevresim takımı...yatak örtüsünün resmini bulamadım:)

aaaa:))))süpersin vallahi:))tabi yaaa,kahvenin yanına su...:)))))

canm önlükleri de pasaj.com diye bir site var,20 şer tl ye ordan aldım...daha vardır muhakkak...

Bu dediğin site güvenilir mi canım?Bi mutfak önlüğü beğendim de ben 'taze gelin mutfakta' diye. =) Almayı düşünebilirim.Bir de kapıda ödeme mi oluyor,nasıl?

Aldıklarında çok güzel.İyi günlerde kullan. :nazar:

Hepsi çok güzel Alla içine sindirsin önlüklere ben de bayıldım benmde annem dikti böyle şirin ve de şıkşıkırdım önlükler :90:

hepsi çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
be bardaklara bayıldım belki yazmışsındır tüm sayfaları okuyamadım ama nerden alıdğını yazar mısın bi de fiyat tabiii :)))

Cnm Allah sevdiğinle hayırlısıyla kullanab,lmeni nasip etsin
Önlüklerini çok beğendim.. gül güle kullan

maşallah çok güzeller
pırıl pırıl bir yatak örtüsü, zarif pike takımın ve çok cici mutfak önlüklerin var canımm. Pike tamını ben de alacaktım aklımdaydı ama sonradan bulamadım internette. yine sarevden nevresim takımlarımız aynı bu arada.

sizlerde çok saolun arkadaşlarr:))))
mavimirage cım canm yatak örtüsü yok güzelim burda yaa:/bi tane pike takımı var,50 tl ye almıştım,saten çiçekli olan nevresim takımı...yatak örtüsünün resmini bulamadım:)

hisar tencerelerin yanındakini yatak örtüsü sanmştım:)
bu arada tencerelerimiz aynı. benim ki siyah kulplusu. bazı şeylerimiz aynı:)

canlarım benm yaaaa:))) Allah'ım herkesin herşeyi gönlüne göre versin inşallahh!!en güzellerini...:))
şimdi umarım atlamadan cvplayabilirim...:)
önlükleri aldığım site bana hiçbir sorun yaşatmadı...hatta aldığım arkadaşla msjlaştım önce,bana özel yaptı önlükleri,fotoğrafımı gönderdi,onayladık...kapıda ödeme kısmını bilmiyorum ama kredi kartıyla ödeme yapsan bile,ürünü alıp beyendiğine dair onay vermeden çekmiyolar zaten...onay vermen gerekiyor siteden...hemde kargom çok çabuk gelmşti benm saolsunlar...çok da güzel olmştu gerçkten;)

bardaklarımda gürallar diye bi markanın satışı olmştı galiba bir sitede,oran almştım,7-8 tl ye :/ hatrlamıyorum:)

buarada evet canm yatak örtüsüne benziyo ama değil:)) benm yatak örtüm bembeyaz...geline öyle gidermiş .. :69::69::69:

nevresim takımlarımızı da inşallah iyi günlerde kullanırız güzelim,çok güzel gözüküyolar şimdilk...;))))
:65::65::65::65:

Back
X