eşinizle yatışınız hangisi?

Birbirine güven duyan bir çiftsiniz.
Ayrıca;
Yıllanmış, birbirinizi anlamış bir çiftsiniz.
:dance: :dance: :dance:

[B4 numaralı resimdeki gibi............
hakikatende eşim benden yaşça büyük ve ben kollarında böyle uyumayı seviyorum ama diğer pozisyonlarda yattıımızda oluyo hep yapışık ikiz gibi yatıcak halimiz yok[/B]

yatış şeklimiz ilk birbirine güven duyan çift şeklinde ama sabaha kadar hangi şekle giriyoruz bilmiyorum sabah kalktığımızda o yağaın bir kenarında ben bir kenarında yni resimdeki açıklamayla küs konumunda kalkıyoruz..

kadının egemen oldugu bir çiftmişiz.anaaaaaa şaşırdım şimdi....tatlicadiarzu.

ilk dört şekildeki gibi yatıyoruz sürekli.bazen sarılmaktan yorulup uzaklaşıyorum ama eşim yine uykuda bile anlayıp buluo beni:)

Genelde 1 ve 7 şeklinde yatarız ama bikaç gündür 9 gibi yatıyoruz...Ben zaten bişeylerin kötüye gittiğini anlamıştımsenağlama

gece boyunca burdaki tüm pozisyonları deneriz ama sabaha karşı araya küçük oğlum arda girerrr, sonra ona sarılır ve uyuruz

valla bizde hepisini deniyoz önceee konuşuyoruz falan sonra uyuma vakti gelince herkes kendi köşesine çekiliyoo ama yaklaşık 5 dakika sonra kollar bacaklar hep üzeirmde ban ayatakta yer kalmıyo yaaaaaa

1.2.3.4 bizim yatış şekillerimiz gece boyunca dönserde bu şekillerden birini alıyoruz.

3. ve 4. stiller
çünkü sırt üstü yatmazsa uyuyamaz eşim,
aramızda fazla yaş farkı yok ne demek istedi anlamadım.

biz genelde 1 de rahat ediyoruz ama daha yıllanmadık
tabi ikinci de yeni bir çift fena değil bizim için
arada şevkat ağırlıklıda da yatarız eşimden benden
10 yaş büyükkjeyyar

biz bi kere bi arada yatabildik oda almanyaya dönecegimde uyuya kalmisiz oda 2. numara gibiydi yav :roflol: iiki kimse gelmedi odaya güya sabahlicaktik haha

Ben Bu Yatiş şekillerine Inanmiyorum Insan Yattiği Gibi Kalkmiyor çünki Nasil Rahatsan öyle Yatilir Bence........

valla o geceki duruma bakarız ama yatış pozionuna ilk oluyorsa biz yandık desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…