eşinizle yatışınız hangisi?

dilber

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
6.067
3.553
55261051kj3rq3.jpg

aslında hiç farketmıyorum akşamdan sabaha bır yatış şeklıyle yatmıyorum ki.......

valla bu resimlere kaldıysak öldük demekki jeyyar
en rahat uyuma şeklini tercih ediyoruz açıkcası

kadının egemen ve hakim olduğu bir çiftmişiz.

pff.. yalana bak tatlicadiarzu

Biz ilk resimdeki gibi uyuruz ama gecenin ilerleyn saatlerinde rahatıma nasıl gelirse öyle uyurum.

vallaha ben en cok ilk besleri alayim
ikinci sagdaki cok ole de yatariz
ama tabi gecenin ilerleyen saatlerine nasil yatacagim belli olmaz
hele bu buyuk gobuslu halimle hic belli degil

13 sendır ilk resımdekı gıbı yatıyoruz Şenizama son 3 aydır 9 resımdekı gıbı yatıyoruz sebepte 4 aylık bebışımız :emir_bebek:cunkı ben onun beşıgıne dönuk yatıyorum esım sarılıncada ilerı gır dıyorum sırnaşık şeycunkı emmeye kalkıyo sıpamjeyyar sıkışmayalım dıyeeeeeeeeeeee:roflol:

genelde bu fotografların hepsındekı gıbı yatarım..:bbo:bıraz saga sola cok dönerım valla nasıl rahat edrsem en güzel uyku seklım odur..:dilcikar:

bizde baslarda hep 1.4. 7inci resimlerdeki gibi yatardik:asigim:.....zamanla bu 8inci yatm seklini aldi.....:bbo:
tabii arada sirada yine 4.deki gibi yatariz ama ben bunalirim ve hemen cekilirim:eek:........rahat uyuyamiyorum yoksa....ne yapayim....:dance:

yatış şekillerinin hiç birine itimat etmiyorum, çok saçma geldi bana, yatak da özgür yatmayı severim eşimde, rahat uyku sabahları yatakdan keyifli kalkmakdır.emeğinize sağlık...

bencede uyku rahatlayıp dinlenmek icin birinin kolu üzerimde bacağımda bir ağırlık yatağın bir ucunda ben bir ucunda o oh ne rahat

Mrß.. herkese .. valla bu yatış pozisyonları resim çekinirken çok şık durmuşda :asigim: ama diyelim hava sıcak kim sarmaş dolaş yatar et ete değmior valla çok sıcakta ama kışssa mevsimlerden işte o zaman yapişirim eşime buz gibi ayaklarım isinsin die :1hug:.. yatış pozisyonu ne olursa olsun Allah sevgi pozisyonumuzu bozmasın...sevgiler

Biz sağo solo her yöne yatıyoruz, bunu hiç böyle yorumlamamıştım...tatlicadiarzu

ya ıyı de ben bu sarmas dolas resımlerdekı gıbı uyuyamam kı sıkılırım bunalırım:eek:
ben sele serpe yatıyorum kara kara zaten dusunuyorum adam sarılarak uyumak ısterse valla nefes darlıgından olurum heralde burnumda kemık var cunkum:asigim:

X