selams kizlar !
benim bu 1EYLULde esimle ilk gorustugum tanistigim konustugum gundur. 3EKIMde de dugun gunumuz yaklasiyor. bende heyecanlaniyorum ve ozel olarak kutlamak, hatirada kalcak bi gun olmasini istiyorum, ondan onceki yil beraber kutlayamamistik 1Eylul tanisma gunu. cunku hamileydim ve turkiyede idim.sadece msj ile birbirimiz kutlamistik. artik beraber oldugumuza gore ozel olarak gecirmek istiyorum tanistigimiz gunu..
simdi size ricam bayanlar sizin hayal gucunuz pek gucludur jeyyar bana nasil tavsiyeleriniz olur? benim evde guzel yemek yapip suslenip puslenip karsilamaktan baska fikir gelmiyor:uhm: nasil gecirmistiniz o ilk tanisma gununuzu kutlarken? yada ne tavsiye edersinizzz sabirsizlikla bekliyorum opuldunuz hepinizzz sengözlerimebaksanaba.s.:enbuyukkk:
Görücü usulü ile mi evlendiniz de tam olarak tanışma gününüzü hatırlıyorsun canım? yani ben tanışma günümüzü hatırlamıyorum da üniversitede kantinde denk gelmiştik.:uhm:. bu yüzden tanışma gününü kutlama fikri bana biraz gereksiz geldi canım...Benim fikrim tabii bu ..güzel bir yemek yeyin işte evde en iyisi bu.. mutluluklar dilerim