• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle neden küsersiniz ve ne kadar sürer?

ipekyol51

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
3.081
12
358
Sürekli değişen ruh halimiz var.kafamçokkarıştı Bazen bizden bazende eşimizden kaynaklanan sıkıntılar yaşarızkaydirigubbakcemile
Küstüğünüz zaman sizin ve eşinizin birbirinize karşı tavırlarınız nasıl olur?:mymeka:
Ne kadar küs kalırsınız?sositososito

genelde uzun sürmez bizim küslüğümüzz.
genelde 3 şahıslardan dolayı çıkar sorun zaten.
konuşmayız hatta yüzümüze bile bakmayız.

canim buzamana kadar esime ne kirildim ne de onu kirdim. Allaha sükür öyle birsey olmadi. ama zaten ben esime demistim bak ben sinirli bir yapiya sahibim hani olurda birgün seni kirarsam ne olursa olsun yataga küs girmeyelim cünkü uzun evlilklerin sirri bundadir dedimyerimseniben

aslında o kızar ama ben hiç takmam ve kısa süre sonra unutur zaten..genellikle ben kapris yapan taraf olduğum için kızdığım zaman biraz bekler ve en çok 20 dk içinde yanıma gelir ve CADIIIIII diye güler ve barışırııızzzzz:icecream:ŞenizŞenizŞeniz:mymeka:

küslüğümüz başkalarından olabilir ya da sudan sebeplerden ama eşimin hiç küsme huyu yoktur ne kadar kötü kavga etsek de anında konuşur benle aşıııım benim o huy ben de pek yoktu ama ondan öğreniyorum yawaş yawaş sinirim geçince ben de yaklaşırım yanına :asigim:

arada kavga ettiğimiz olur ama 10 yıldır beraberiz 8yılı sevgililik 2 yılı evlilik ve bu zaman zarfında hiç küsmedik kavga ederiz ama konuşmaya devam ederiz k zaten öyle büyük kavgamız olmaz abuk sabuk o mutfağı dağıttı diye kızarım söylenirim ya da ben biraz kısa giymişmir o söylenr yani öyle küslük çıkaracak hakaret boyutuna getiricek bir tartışmamız olmadı umarım da olmaz...

tartışmalar olmuyor değil ama onlar da evliliğin tuzu biberiyerimseniben.sinirimiz geçene kadar birbirimize yaklaşmayız sonrasında birimiz konuyu açar konuşarak hallederiz.küs kalmadık hiçalkisalkisalkis

Bizimki saçma sapan seylerden tartısma yaratıp küsme özelliğine sahıptır.Ama uzun sürmez küslüğü,bense hiç küs kalamam.Küstüm desem unuturum küstüğümü,konusmaya başlarım,sonra aa ben küsmüştüm derim kaydirigubbakcemile3

genelde eşimin kafasına buyruk yaptıkalrından dolayı ben tavır yaparım. fazla sürmaznaniknanik
ama o küser niyeyse anlamamsırnaşık şey

daha elle tutulur bir nedenden dolayı kavgamız olmadı hep saçma sapan şeyler yüzünden tartıştık ne kadar kızarsak kızalım birimiz güldü mü olay bitmiştir şükür ki uzatma huyumuz yok ikimizinde ....

çok şükürki ikimizdede küsme olayı yoktur... ufak tefek tartışmalarımız olur ama küslüğe kadar gitmez.. ben biraz naz yaparım suratımı bozarım ama hemen yanıma gelip gönlümü alır ama birbirimizle küs kaldığımız hiç olmamıştır. inşallahta olmaz..

7 yıllık evliyim çok şükür şimdiye kadar doğru düzgün küslüğümüz olmamıştır:Saruboceq:
en fazla birbirimize birkaç saat surat yaparız sonra ya ben ona yanaşırım ya o benim yanıma gelir barışırız yani kesinlikle olayı uzatmayız :teselli:
ikimizde küslüğü sevmeyiz ve asla kinci değiliz.sanırım bizim evliliğmizin en iyi yanı bua.s

en fazlası 2 gün sürdü .. küçücük bişeyden çıkar tavır küslük ikimizde aynıyız biz ya sengözlerimebaksanab

hep ufak ve önemsiz şeylerden tartışma çıkar ozamn en fazla 1 saat küs kalırız onada küs kalmak denirse

hep sorunlar benden çıkarrr ben küserim ama o gelir sırnaşır hemen bende dayanamam tabi o yüzden şuanakadar hiç küs olmadıkk ben küs olurum onun haberi bilem olmas
hani dağ dağa küsmüş dağın haberi yok misalim:)

genelde %90 ben haksızımdır-tatlicadiarzu-
eğer haksız yere küstüysem (ki genelde tripsel bir yapım vardır:1closedeyes:)trip atıyorsam kocam asla taviz vermez...çok uzatırsam hesabını bile sorar,, hem suçlusun hem güçlü diye...
asla konuşmamama ve surat asmama göz yummaz...

ha ama ben haklıysam, özür diler, ama şaklabanlık yapamaz ruhunda yok:1rolleyes:, çekingen çekingen gelir öpersem barışırmıyız filan der..:utangac:

karizmatik kocam benim yaa..du ben kalkim de bi öpimmmmm:nazar:

Son düzenleme:
biz kusen ve tartisan bir cift deiliz cunku....
en basta iki taraftata karisan hukum surmeye calisan ailelerimiz yok...
olasi her durumda fikir alis verisinde bulunuruz..

Back