rahmetli eşimle severek evlendim, birçok sıkıntıya beraber göğüs gerdik, 3,5 yıllık evliyken kaybettim onu, elim bir trafik kazasında. kızım 6 aylıktı. hayat bir şekilde devam ediyor... alışması her ne kadar uzun sürse de...
cok uzuldum.basınız sag olsun.cok zor bıdurum olsa gerek.Allah sabır versın.ınan senın yazdıgın bu yazıyı okuyunca cok etkılendım.bızde yanımızdakının kıymetını bılmıyoruz.su an esımle tartısmalarımız geldı aklıma utandım valla kendımden.Allah gecınden versın bı an yoklugunu dusunmek bıle varlıgına sonsuz sukrettırdı sımdı.sag olasın melek ablacım.yazdıgın ders oldu bana.biz de severek hatta cok severek cok zor hatta zar zor da oplsa evlendık sukur :1hug:
bende bu kervana katılsam izninizle
bizde sevdik ama çoçukluk aşkı ilk aşk ben gözümü eşimde eşimde bende actı ve 25. yılımızdayız şimdiki evlilikler diken üstünde
by kıslarrrrr nice mutlu yıllara canlarımmmm
rahmetli eşimle severek evlendim, birçok sıkıntıya beraber göğüs gerdik, 3,5 yıllık evliyken kaybettim onu, elim bir trafik kazasında. kızım 6 aylıktı. hayat bir şekilde devam ediyor... alışması her ne kadar uzun sürse de...