Azerbaycanlıyız biz.cok ilginc bir tanışma hikayemiz var,onu ilk defe okulda gördüm,dersim gerekcesiyle onun okudugu üniversiteye gitmişdim.orda birinin sürekli bana baktıgını,beni takip etdiğini fark etdim,duraga kadar kibarca bana asılmaya başladı,isim sormalar falan.tabi ben de hiç cevap vermeden yoluma devam ediyorum.sonunda otobüse bindim ve bitdigini düşündüm.1 yıl sonra annem bana görücü geldiğini,daha dogrusu komşumuzun benimle oglunun tanışmasını istediyini söyledi.annemin israrıyla cocukla buluşmaya gitdim.ailesini cok iyi tanıyorduk,arka mahalleden komşumuzdular,annesi cocuk doktorudur,küçükken hep hastalandıgımızda o tedavi ederdi bizi,babası da mezun oldugum orta okul müdürü.bir tek kendisini tanımıyorım,çünki küçüklükden beri başkq bir ilde özel yatılı kolejde okumuş,daha sonra üniversiteyi kazanıp başkent Baküye gitmiş.neyse..gitdim buluşmaya ve karşımda tam 1 yıl öncesinde bana asılmaya calışan cocugu gördüm.megerse ben otobüsdeki kalabalıkdan onu fark etmemişim,o da benimle beraber bizim okula gelmiş,beni araştırmış,hemşeri oldugumuzu öyrenince bir de annesinin yardımıyla aratmış beni ve komşu oldugumuz ortaya cıkmış.o 1 yıl zarfında da beni sürekli takip etmiş,beni benden daha iyi tanıyor,öyle söyliyeyim artık :)))öylece tanıştık ve evlendik :))))