• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinizle hesaplarinizin hepsi ortak mi?

Esinizle butun banka hesaplariniz ortak mi?

• Ankete Katılan
    9

DeryaOnDiet

baslangic: 76kg guncel:74.8 hedef:65kg
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
19.657
59.324
598
Selam kizlar,
Esimle butun hesaplarimiz ortak. Heray maaslarimiz ayni hesaba yatiyor. Otomatik odemeleri banka cekiyor ev kredisi, elektrik su vs. Market alisverisi kem giderse yapiyor o hesaptan. Yine diger kisisel harcamalar veya cocugun kres harcamasi o hesaptan aliniyor. Harcamalar haricinde kalan para birikiyor sonra tatile gidiyoruz veya cok birikirse ev kredisine toplu odeme yapiyoruz vs.
Yillardir hesabimiz ortak.
Acaba diyorum kendi adima bireysel hesap acsam heray maasimin bir kismini oraya yatirip biriktirsem mi? Ve bunu yaparsam esim alinir mi?
Gelirim esimden yuksek. Kotu gun dudunup az da olsa kenara para atsam mi yoksa simdiye kadar sorun yasamadik kalsin mi boyle?

Bence kalsın Eşiniz üzülebilir birlikte biriktirin yada sizde olanlardan yastık altı altın yapın anne usulü:)

Valla kadınların herzaman kenarda ayrıca bir birikimi olmalı.
Bizim eşimle hesaplarımız ayrı ama onun kartlarının bir kısmı bende durur. Kendi hesabımıda hiç sorup etmez alışveriş düşkünü olduğumdan dolayı :spor:
O ay kimin bütçesi uygunsa kira ve faturaları o öder.

Bence kalsın Eşiniz üzülebilir birlikte biriktirin yada sizde olanlardan yastık altı altın yapın anne usulü:)
Gecen sefer biraz pahali hirsey aldim. Cok gereksiz filan dedi. Yani hesaplar ortak olunca herseyi goruyor biliyor. Ona kizdim biraz ondan boyle dusunuyorum galiba.

Valla kadınların herzaman kenarda ayrıca bir birikimi olmalı.
Bizim eşimle hesaplarımız ayrı ama onun kartlarının bir kısmı bende durur. Kendi hesabımıda hiç sorup etmez alışveriş düşkünü olduğumdan dolayı :spor:
O ay kimin bütçesi uygunsa kira ve faturaları o öder.
Degil mi canim? Aslinda heray kendi hesabima alsam mi maasimi diyorum. Sonra ev kredisini oderim harcamalarimi yaparim gerisi biriksin mi kendi hesabimda..
Yillardir hesaplar ortak ya ondan bilemedim ne yapacagimi. Bugun soyledim. Ben hesaplari ayirmak istiyorum birikimimizin yarisini ben kendi bireysel acacagim hesaba atacagim dedim. Sasirdi ama birsey soylemedi.

Her kadının bir kenarda gizli parası olması lazım ilerde mağdur olmamak için.dünya hali bugün bir sorununuz olmayabilir ama el oğluna güven olmaz.

Back
X