eşinizle hangi sıklıkta dışarıda yemek yersiniz ?

önceden rahatlıkla haftanın 2 günü dışarda yerdik.şu an hamileyim ve beslenmeme daha çok dikkat ediyorum.15 günde 1 ancak çıkıyoruz,onun dışında eğer yemek yapamadıysam mecburen dışardan bişeyler söylediğimiz de oluyor.

öyle bir rutini yok aslına.haftada iki de olur bir de olur çıkmadığımız haftada olur.

ama ben düzeni yemek yaprım 1 haftada hem sebze hem et hemde balık yemeye dikkat ederim.hamileliğinde verdiği bir özen tabi bu.eşimde bu konuda dikkat eder.

haftada 1 yada 2 haftada bir
bazen canım hiç yemek yapmak istemez yapmam otururum öyle dışardan sipariş ederiz:KK53:
tabi şimdi yediklerime dikkat etmeme lazım..ızgara ve yağsız et türü bişey yiyebiliyorum hamile olduğum için
önceden olsa ooooo:KK52:

Haftada en az 3 öğün dışarda yioruz.Bi gün evden çıkıp kahvaltıya gidip gezdikten sonra akşam eve gitmeden yine yemek yenir al sana 2 öğün :KK52:
özellikle haftasonları yemek yapasım gelmiyo.
Buna annem ve kayınvalidemde yediklerimizi sayarsam 2 elin parmaklarına ulaşmak üzere.
Napim çalışıyorum evin işi de var,buna rağmen akşam eve gelip yemek de yapıyorum.haftada 5 tencere yemek kesin yapıyorum(çorba makarna falan filan dahil) :KK9: ama benim bey öle 2 gün üstüste aynı şeyi yemiyor.
Kendi bilir :KK52:
Sağolsun işyeri ticket veriyor biz de yioruz çıtır çıtır :KK56:

X