Eşinizle hafta da kaç kere birlikte oluyorsunuz

cici35

Aras Nil ❤️
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
2.997
98
163
kizlar merak ediyorum bizdemi bir problem var

eşinizle haftada kaç kez ilişkiye giriyorsunuz ve gecede en çok kaç kere yapiyorsunuz???

daha önce buna benzer bir konuda yazmıştım, tekrarlayayım.. arkadaşlar niceliği değil nitelği önemli. sayılara bu kadar takılı kalmayalım. bir gecede 10 sefer yapsan ne olur ki? bir kere yap adam gibi yap , keyif al, zevk al. yoksa hergün cıkkıdı cıkkıdı, işin cılkını çıkarmanın manası yok. sen memnunmusun , keyif alıyormusun gerisini boşver, sayılara takılma arkadaşım....

Belli bir standartımız yok ki..
Bazen haftada 3 defa bazen hiç..
Belli olmaz ki bu işler..gamyoncuiremsu

kesinlikle katılıyorum:)sayı değil sıklkığı degil doyum önemli

cinsellik açık bır kapı biri onu artık kapatmalı güzel olan hersey gibi oda artık çok fazla kurcalanmamalı.............. diyorumm

Bu eylem zoraki yapılan bir şey değil ki.Yaşanılanlar her iki tarafın duygu yoğunluğuna bağlı.Yani içinden geldiği kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Belli bir standartımız yok ki..
Bazen haftada 3 defa bazen hiç..
Belli olmaz ki bu işler..gamyoncuiremsu

hımm anlıyorum canım saol bi kaç arkadaşım var gecede 4 kere yaptık 5 kere yaptık deyince dedim heralde bizde bi problem var sırnaşık şey

hımm anlıyorum canım saol bi kaç arkadaşım var gecede 4 kere yaptık 5 kere yaptık deyince dedim heralde bizde bi problem var sırnaşık şey

Herkesin bir olmuyor ki..
Kişiye göre değişir bence..
Kafanızı yormayın,başkaları ile kıysalamayın kendinizi..
Mutluysanız,evliliğinizde sorun yoksa dert etmeyin..

yav zorla olacka işler değil.hem çekeme gece de 3 -4 öyle
ne be ya öyle
sabah işe geleeğim uyumam laızm.
hayret biiişiii önce ben zevk alayım o nasıl olsa alıyor değil mi ama

Arkadaşlar bu konuda zaten belli bir say şekil falan olmaz yaaaa
boşverin başkalarını bari özel hayatınız size özel kalsın di mi
o dönem tatidesinizdir başka, evinizde misafir vardır, canınız sıkkındır başka yanii
ama hani gebe kalmak isteyen ve henüz yolun başında olup bu konuda yeterince bilgisi olmayan arkadaşlar için haftada 2 kez düzenli seks şansınızı arttırır diye biliyorum...
Yumurtlama döneminde çok çalışan sonra da tabii yorgun kalanlarda var, elbette koşullar ve siz belirliyorsunuz yaşadıklarınızı...

Amanın coksekeriremsu

Bunlar özel şeyler değil mi :utangac: Ben en iyisi çıkayım senağlama

haftada 3 4 gıbı:kahve: ama bence arada 1 kac gun oldumu zevk alma durumu daha dorukta oluyorcoksekeriremsu:kahve:hergun hergun hıc gormedık gıbı ama yenı evlılere bır sey dıyemem:1hug::1hug:

sizin yüzünüzden eşime sordum bizim ki normal mi diye :mymeka:
çok kurcalamayın ya benim de dengemi bozdunuz :dilcikar:

yaa aynen yaa hadı geece 3-4 ne ayak erkekler 2 dıye bılıyorum ben sasırıyorum
ılerde kocam benım yapamayınca bı gece 3-4 ne olcak basarısızmı ? o bıyolojık olarak mumkun degıl
1 bılemedın 2, hem haftada 3 -4 deseler tamam da hanı yarısı işle gecıyo yarısı keyıfle dıycem,
gecede 3-4 ne ayak anlamadım yuha yani

bu neya arkadaşlar 3 4 5 bukadar olurmu ya :)) pes dogrusu insan bukadar azarmı ...yani bilmemki sonucta buda bir et ..parcası eskir anacım eskitmenin alemi ne töbe töbe git anam git bu neymiş gı makinamı adam ha bire ha bire.işin cılkını cıkarıyor bunlar..biryerde okumustum.2 den fazla hergün ilişki kadının haz duymasında kayıplara yol acıyormus hatta acı bile verebilir miş.bende demesi.ancım hadi kolay gelsin..

Back
X