• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizle birlikte çalışırmısınız?

Eşinizle birlikte çalışırmısınız?

• Evet

OY: 19 70,4%
  • Hayır

OY: 8 29,6%

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
208
Kütahya
Eşinizle birlikte çalışırmısınız?
7/24 iyidir ya da kötüdür diyenler buraya a.s.

evet zaten çalışıyourm..şuan karşımda oturuyor....
2,5 yıllık evliyim..hiç şikayteim olmadı...
inşallah da olmaz

yok ben çalışmam..
Allahım o duruma düşürmesin gene de..
eşim turkcellde çalışırken bölge sorumlusu olarak bana da ofis içine alalım seni dediler..
gitmedim..
bugün gene bir teklif gelse gene gitmem..

yok cnm ya çalışmazdım o cok stersli oluyo haliyle bende akşam eve gelince bile 10 dk konuşamıyoruz yol stresinden yorgunluktan yanlış anlarız birbirimzi diye ... sofrada başlıyoruz sohbete bide aynı yerde olsak

:)) bende 1.5 senelik evliyim 1 haftalık gelinken çalışmaya başladım sizlerin görüşlerini merak ettim katılımınızdan ötürü teşekkür ederim

çalısıyorum zaten aynı şirketteyiz
daha iyi oluyor bence beraber gidip beraber geliyoruz
zaten iş yoğunluğundan bazen birbirimizi göremiyoruz bile

bende şuan için çalşırıdım diyorum ama öyle bişi olsa nasıl olurdu bılmıyorum....

ben çalışmak isterdim.ikimizde aynı alanda eğitim görüyoruz ve bu bilgilerimizi kullanarak kendi işimizi kurmak istiyoruz..inşallah nasip eder allah..bir problem olacağını sanmıyorum.biz birbirimize her konuda destek vermekten zevk alıyoruz ve en stresli anımızda bile brbirimizi kırmayız..

ben çalışmam ya çok zor iş ortamında bir arada olmak. bir iş arkadaşınız(erkek) bişey dese yanlış anlaşılır kıskanılır bence. bu da iş ortamında sorun yaratır...

ben de eşimle aynı yerde çalışıyorum.o koridorun bir ucunda ben diğer...
en önemli faydası, ne kadar yorulduğunuzu görebiliyor, kime karşı nasıl davranmam gerektiği konusunda ve iş konusunda bana destek oluyor, fikir veriyor..
o olmasaydı çok çekilmez olurdu çoookkkk

ben çalışmak isterdim.ikimizde aynı alanda eğitim görüyoruz ve bu bilgilerimizi kullanarak kendi işimizi kurmak istiyoruz..inşallah nasip eder allah..bir problem olacağını sanmıyorum.biz birbirimize her konuda destek vermekten zevk alıyoruz ve en stresli anımızda bile brbirimizi kırmayız..

canım inşallah hayallerin gerçek olsun çünkü,gerçektende çok güzel beraber çalışak ama bir dezavantajı var o da işin stresli anında birbirini bazen üzüyor istemeden

bende calışıyorum 3 yıl oldu mini marketimiz var haftanın 5 günü beraberiz bazen zorluyoruz birbirimizin sabrını ama cokk güzel onula olmak

bende eşimle aynı yerde çalışıyorum ama bölümlerimiz farklı iyi ve kötü yönleri oluyor tabi eşiniz kıskançlığı mesela

sürekli beraber olmak bir süre sonra sıkıntı doğurur gibi geliyor bana..
özlemek daha iyidir bence..
akşama o hasretle sarılmak öpüşmek gibisi var mı :))

çalışırdım herhalde..yada şuan sevgili olduğumuzdan az görüştüğümüzden dolayı böyle düşünüyorum..

çalışırdım herhalde..yada şuan sevgili olduğumuzdan az görüştüğümüzden dolayı böyle düşünüyorum..

Üniversite bitene kadar beraberdik sonra gurbetliği öğrendik ve şimdi de 7/24 beraberiz güzel bence inş.sende bizim gibi olursunuz

Vallahi ben açık söylemek gerekirse 24 saat burun buruna olmak istemem. Çünkü ne özlemeye fırsatın kalıyor nede merak etmeye. Ben akşama kadar onu özlemeyi onu hayal etmeyi seviyorum. Akşam eve geldiğinde kocaman ve sıcacık özledim diye öpüp sarılmaktan çok memnunum.

Üniversite bitene kadar beraberdik sonra gurbetliği öğrendik ve şimdi de 7/24 beraberiz güzel bence inş.sende bizim gibi olursunuz
işte o biraz imkansız:1no2: çünkü ben hemşireyim o muhasebeci olacak..bi ihtimal hastanede çalışmayı düşünürd aynı hastaneye denk gelirsek belki...:utangac:

Back