- 29 Ağustos 2014
- 4.838
- 16.913
- 33
-
- Konu Sahibi Zor zannat
Neden tekrar konu açma gereği duydunuz diğer konuda ki cevaplar tatmin etmedi mişinize ciddi olduğunuzu gösterin bu kadar rahat davranmasın . Bir erkekle bir bayan samimi olmamalı bu kadar
Taciz değildir, aralarındaki fantezidir belkiBu ne ya taciz bu . Bu nasıl bir ilişki şekli iğrenç eşiniz hala konuşuyor siz hala bu adamı bırakmamışsınız
kocan seni iplemiyorGeçen akşam konuştuk kankaciği dediği için ben mesafe koy dedikçe o tersini yapıyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum ama kanka demesini bile istemiyorum kadın sorun olduğunu hissetsin ona göre davransın istiyorum
Bu çok doğru demek ki konu sahibinin eşi rahatsız değil işte bu durumda konu sajibi rahatsız olmalıTaciz değildir, aralarındaki fantezidir belki
Taciz demek için yapılan eylemden eylemin muhatabının rahatsız olması gerekir. Adam rahatsız değil ki.
Kadinin anlamasi gereken sizden once esinizin rahatsiz oldugu ama oylede bi durum yok gibi malesefşimin iş yerinde bir kadın var kadın birkaç yıl önce iş yerinin eylencesinde eşim oynarken eşimi videoya çekmiş videoda eşimin poposunu zumluyor iş ile ilgili yazişmalarda kuzum yavrum kuzu kanka gibi hitaplar kullanıyor instagram dan bir kaç komik video yollamış eşim onunla ilgili bir tartişmamizda o benim nah yapacağım basit biri abartma falan diyor bana göre o hareketi yapmak aşiri samimiyet ister israrla arasına mesafe koymasini istediğim halde eşim kadına hala kankacim falan diyor ne yapacağimi şaşirdim artik ya o ya ben noktasına geldim tamam mesafe koydum diyor iki gün geçiyor kankacim diyor el hareketi yapmicam diyor ki vardiyası denk gelse eminim onu da yapar kadın benim rahatsiz olduğumu bir şekilde anlamalı ama nasil direk
Ben değil konu sahibiBir erkekle bir kadin.
Siz kendi tavrinizi o kadar koyamiyorsunuz ki sozunuz o kadar gecmiyor ki esinize hala devam edebiliyor adam. Bu kadin anlasa ne? Yarin obur gun baska kadin olsa esin yine ayni davranacak.
Bundan onceki konuna da yazmistim. Esin onu bi erkek arkadasi olarak goruyor heralde o kadar rahat mesajlasiyolarmis ki. Ve rahatsiz oldugunu bile bile yine devam etmesi uzucu. Git o kadini uyar demicem. Cunku esin bugun o kadinla konusmaz yarin bi baskasiyla senin istemedigini bile bile yine konusur. Burda duzelecek olan esin. Son kez oldugunu belirterek cok ciddi bi sekilde az ve oz konus uyari yap derim. Cunku devami gelir. Dedigim gbi o kadinla konusmaz yarin obur gun baska birisyle konusurşimin iş yerinde bir kadın var kadın birkaç yıl önce iş yerinin eylencesinde eşim oynarken eşimi videoya çekmiş videoda eşimin poposunu zumluyor iş ile ilgili yazişmalarda kuzum yavrum kuzu kanka gibi hitaplar kullanıyor instagram dan bir kaç komik video yollamış eşim onunla ilgili bir tartişmamizda o benim nah yapacağım basit biri abartma falan diyor bana göre o hareketi yapmak aşiri samimiyet ister israrla arasına mesafe koymasini istediğim halde eşim kadına hala kankacim falan diyor ne yapacağimi şaşirdim artik ya o ya ben noktasına geldim tamam mesafe koydum diyor iki gün geçiyor kankacim diyor el hareketi yapmicam diyor ki vardiyası denk gelse eminim onu da yapar kadın benim rahatsiz olduğumu bir şekilde anlamalı ama nasil direk
Kesinlikle doğru iki tarafinda seviyesizliği laubaliliği eşimle gerekeni çok ciddi bir sekilde konuştum benim hayatimda aynı şekilde bir erkeğin oldugunu düşün ne ysparsin yada senden habersiz aynısını yaptım üstüne birde yalan söyledim senin de bir kızın var bile dedim fazlasıyla ağir oldu söylediklerim aldatma var mi bilmiyorum kimsenin günahini alamam ama baktiğin zaman yasalar bile bu durumu ağir kusur sayiyor bir çok kadına göre kabul edilemez birşey oldugunu görmek için açtim bu konuyu çünkü kendimi sorguladım aslında bu arkadaşlık normal ben mi kıskanç biriyim diye ama gördüm ki sorun bende değil hiçbir kadın bu samimiyeti kabul etmiyor gerekli konuşmayı yaptım bu kadın ve hayatindaki tüm kadınlar için bir yerde onlarin da iyiliği için çünkü dişari dan bakıldığında hiçbir kötü niyet olmasa bile hoş gözükmüyor bu ciddiyetsizlikEsinizde normal değil ki. Kadin bir is arkadaşına ikidir n.h yapmaktan bahsediyorsunuz. Seviyesiz gördüğünüz kadin kadar seviyesiz bir kocanız var. Istegidiniz kadar rahatsız olun ama kocanizinda, kadınında umurunda değilsiniz. Kankacilik filan değil bence bunun ötesi bile vardır