- 7 Mayıs 2022
- 92
- -28
- 34
-
- Konu Sahibi Zor zannat
İşe birlikte gittiği abla mı?şimin iş yerinde bir kadın var kadın birkaç yıl önce iş yerinin eylencesinde eşim oynarken eşimi videoya çekmiş videoda eşimin poposunu zumluyor iş ile ilgili yazişmalarda kuzum yavrum kuzu kanka gibi hitaplar kullanıyor instagram dan bir kaç komik video yollamış eşim onunla ilgili bir tartişmamizda o benim nah yapacağım basit biri abartma falan diyor bana göre o hareketi yapmak aşiri samimiyet ister israrla arasına mesafe koymasini istediğim halde eşim kadına hala kankacim falan diyor ne yapacağimi şaşirdim artik ya o ya ben noktasına geldim tamam mesafe koydum diyor iki gün geçiyor kankacim diyor el hareketi yapmicam diyor ki vardiyası denk gelse eminim onu da yapar kadın benim rahatsiz olduğumu bir şekilde anlamalı ama nasil direk
İşe birlikte gittiği abla mı?
Geçen akşam konuştuk kankaciği dediği için ben mesafe koy dedikçe o tersini yapıyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum ama kanka demesini bile istemiyorum kadın sorun olduğunu hissetsin ona göre davransın istiyorum
Kişisel bir konu bu. Rahatsız oluyorsanız eşinize söyleyin görüşmesin. Ama ben olsam rahatsız olmazdım.
Yeni üye heyecanı sanırım:)şimin iş yerinde bir kadın var kadın birkaç yıl önce iş yerinin eylencesinde eşim oynarken eşimi videoya çekmiş videoda eşimin poposunu zumluyor iş ile ilgili yazişmalarda kuzum yavrum kuzu kanka gibi hitaplar kullanıyor instagram dan bir kaç komik video yollamış eşim onunla ilgili bir tartişmamizda o benim nah yapacağım basit biri abartma falan diyor bana göre o hareketi yapmak aşiri samimiyet ister israrla arasına mesafe koymasini istediğim halde eşim kadına hala kankacim falan diyor ne yapacağimi şaşirdim artik ya o ya ben noktasına geldim tamam mesafe koydum diyor iki gün geçiyor kankacim diyor el hareketi yapmicam diyor ki vardiyası denk gelse eminim onu da yapar kadın benim rahatsiz olduğumu bir şekilde anlamalı ama nasil direk
Yok canım hatta sen eski üyeysen konuyu nasil kaldirabilirimYeni üye heyecanı sanırım:)
Aynı konuyu cmrtsi den beri acıyor gkkghkgfkl
Kadın değil de sanki eşiniz sorun olan burada.Geçen akşam konuştuk kankaciği dediği için ben mesafe koy dedikçe o tersini yapıyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum ama kanka demesini bile istemiyorum kadın sorun olduğunu hissetsin ona göre davransın istiyorum
Bu ne ya taciz bu . Bu nasıl bir ilişki şekli iğrenç eşiniz hala konuşuyor siz hala bu adamı bırakmamışsınızkadın birkaç yıl önce iş yerinin eylencesinde eşim oynarken eşimi videoya çekmiş videoda eşimin poposunu zumluyor
Şöyle düşünün belki kadın sizin rahatsız olmanızı istiyor.şimin iş yerinde bir kadın var kadın birkaç yıl önce iş yerinin eylencesinde eşim oynarken eşimi videoya çekmiş videoda eşimin poposunu zumluyor iş ile ilgili yazişmalarda kuzum yavrum kuzu kanka gibi hitaplar kullanıyor instagram dan bir kaç komik video yollamış eşim onunla ilgili bir tartişmamizda o benim nah yapacağım basit biri abartma falan diyor bana göre o hareketi yapmak aşiri samimiyet ister israrla arasına mesafe koymasini istediğim halde eşim kadına hala kankacim falan diyor ne yapacağimi şaşirdim artik ya o ya ben noktasına geldim tamam mesafe koydum diyor iki gün geçiyor kankacim diyor el hareketi yapmicam diyor ki vardiyası denk gelse eminim onu da yapar kadın benim rahatsiz olduğumu bir şekilde anlamalı ama nasil direk
Evet olabilir videoyu atmasinin başka amaci olanazdiŞöyle düşünün belki kadın sizin rahatsız olmanızı istiyor.
Kadın değil kocanız muhatabıniz
konu silme vs yasak.En fazla konuyu kapatabilirsiniz Mune den yardım isteyip.Yok canım hatta sen eski üyeysen konuyu nasil kaldirabilirim
Konuyu kaldiramazsiniz çünkü alintilanmis.Yok canım hatta sen eski üyeysen konuyu nasil kaldirabilirim