Eşinizle aşiri samimi olan iş arkadaşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zor zannat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
92
-28
34
şimin iş yerinde bir kadın var kadın birkaç yıl önce iş yerinin eylencesinde eşim oynarken eşimi videoya çekmiş videoda eşimin poposunu zumluyor iş ile ilgili yazişmalarda kuzum yavrum kuzu kanka gibi hitaplar kullanıyor instagram dan bir kaç komik video yollamış eşim onunla ilgili bir tartişmamizda o benim nah yapacağım basit biri abartma falan diyor bana göre o hareketi yapmak aşiri samimiyet ister israrla arasına mesafe koymasini istediğim halde eşim kadına hala kankacim falan diyor ne yapacağimi şaşirdim artik ya o ya ben noktasına geldim tamam mesafe koydum diyor iki gün geçiyor kankacim diyor el hareketi yapmicam diyor ki vardiyası denk gelse eminim onu da yapar kadın benim rahatsiz olduğumu bir şekilde anlamalı ama nasil direk

İşe birlikte gittiği abla mı?

Sürekli aynı konu açıyorsunuz.
Eşinize soyleyin mesafe koysun tabi bunun için esinizinde sizinle aynı fikirde olması lazım.

Neden tekrar konu açma gereği duydunuz diğer konuda ki cevaplar tatmin etmedi mi ?
Eşinize ciddi olduğunuzu gösterin bu kadar rahat davranmasın . Bir erkekle bir bayan samimi olmamalı bu kadar

Geçen akşam konuştuk kankaciği dediği için ben mesafe koy dedikçe o tersini yapıyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum ama kanka demesini bile istemiyorum kadın sorun olduğunu hissetsin ona göre davransın istiyorum

Eşinizden umudu kestiniz bari ladına mı ayar vereyim diyorsunuz? Anlamsız olur. Kocanıza sizi ciddiye almıyor adın mı alacak

Adam aralarında bir sorun istemiyor ama. Kocan bu kadınla fingirdeşmeyi seviyor bunu anlamak zor mu? Aldatılıyorsun

Yeni üye heyecanı sanırım:)
Aynı konuyu cmrtsi den beri acıyor gkkghkgfkl

Kadın değil de sanki eşiniz sorun olan burada.
Kadının hareketleri sizi bağlamamalı bence.
Eşiniz yüz vermese böyle davranmaz zaten
Bana neden hiçbir erkek arkadaşım nah yapamıyor? Çünkü müsade etmem.

Size sorumluluğu olan eşiniz yalnız.
Eşinize laf dinletemeyip, kadına mi anlatmaya çalışıyorsunuz.

Şöyle düşünün belki kadın sizin rahatsız olmanızı istiyor.
Kadın değil kocanız muhatabıniz

Yok canım hatta sen eski üyeysen konuyu nasil kaldirabilirim
Konuyu kaldiramazsiniz çünkü alintilanmis.
Aksi durumda da kaldiramiyorsunuz. Hem yasak hem de sitenin kayıtlarında kalıyor.
Ama yorumlara kapatabilirsiniz yönetimi etiketliyerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…