Esınızıne ıtıraf etmek ısteyıpde edemedıgınız seyler

niye yazık olsun, aldatmalar asla tek tarafın suçuyla olmaz, aldatan taraf tamamen psikolojik vaka değilse. umarım hakedecek bişey yapmıştır. yok yapmamışsa bile zaten konu sahibi görüşmeyelim birdaha demek için buluşmuş. ne var bunda.
ona bakarsan erkekler neler neler yapıyorlar hiç çaktırmadan.

Ufak tefek bir şeyi anlarım da

Bence siz durumu bayağı aşmışsınız

Öyle çok matah bir şey gibi de anlatmanıza şaşırdım

Ve sevgilini aldattığın o adam da evliydi üstelik değil mi

Biliyoruz biz seni..

Çok güzel bir şey yapmışsın gibi de her yere yazıyorsun maşallah

Hatırlatta bi ara madalya takalım sana, ne madalyası olduğu malum

bende gizli saklı bişeyleri içimde tutamam çok uzun süre, taş çatlasın bi hafta on gün, sonra patlatırım bombayı, eşim bi zıplar başlar bıdı bıdıya bende ben sana söylemiştim ne çabuk unuttun, bak sen beni dinlemiyosun deyince kızıyosun, daha çok balık yememiz lazım erken bunama belirtisi bunlar diye bir sarıyorum adam hakikaten söyledi galiba diye düşünmeye başlıyor

ama tabi benimkiler konu sahibi arkadaşın itiraflarının yanında çok masumane şeyler, mesela kazağını küçülttüm geçende yanlış programa atmışım bunun gibi

her kızgınlıkta ve ilgisizlikte, böyle şeyler düşünürseniz, sonunuz iyi olmaz, ayrıca birilerinin bakması için güzel olmaya gerek yok, bakılmasını istersen baktırırsın, o elektriği vermek yeterli, bu yüzden çok güzel olduğunuz için bakıldığınızı düşünmeyin, bir de evlilikte insan eşi sadece çok güzel olduğu için dünyanın en mutlu insanı olmaz. başka özellikler de gerekir. çevrede güzel çooookkk siz olmazsanız başkası olur değil mi

bende seni biliyorum, senin gibileri de. neyse konu sahibine ayıp olmasın, sırf onun konusunu dağıtmamak için cvp vermicem sana..

esımın aılesınden nefret ettıgımı esıme soylemek ısterdım

galıba solucem artık dayanamıyorum

güldümm
aynen benim nefret etmek değil de..annesinin aslında çok fana ama belli etmeyen, ne saman altından su yürüten bi baaayan olduğunu anlatmak isterdim..
hatta bu başlıkta bir konu açmalıyım

Son düzenleme:
güldümm
aynen benim nefret etmek değil de..annesinin aslında çok fana ama belli etmeyen, ne saman altından su yürüten bi baaayan olduğunu anlatmak isterdim..
hatta bu başlıkta bir konu açmalıyım

ben anlattım bile hiç bir işe yaramıyo, haklısın ama ses çıkarma karıcımmm

aldattigimdan mi iste ama cok kötü seyler yasadim ya..ailesi eski sevgili meseleleri yeni bir bebek ailem yok yanimda isvicrede yasiyorum..kimsem yok arkadasim bile cok yalniz ihssettim kendimi düsündüm ama yapmadim ama hakketmisti böyle biseyi..kendime yakistiramadim.acik sözlü davrandigim icin top yamuruna tutmuslar beni ama aslinda vicdanim rahat.ayrica esime o subay olayini itiraf ettim.bana cok güvenir nasil anlattiysam öyldir zaten.sadece bi yemek nisanliydik o sirada.

neden anlayamiyorsunuz etrafinizdaki herkes ayinisini düsünüyorsa aynaya mutlu bi sekilde bakiyorsaniz.ben kendi kendime demiyorum ki herkes diyor.bunu söyleyebilmek öz güven meselesi.ve herkes cirkin güzel yada cok güzel oldugunu bilmeyecek kadar aptal degildir herhalde. dimi.ben cokk güzelimmmmmmm.ama dogdugumda cok cirkinmisim bu sakaydi tabiii

ya kizlar cok hos bir erkekti ve terbiyeliydi esimle nisanli olmasam karsima ciksa kabul ederdim bana evlenme teklif etti kibarca reddettim..aaaa..sonrasi yokk.bi tek yemek. bu arada aldatan bir kadin kesinlikle haklidir..ben düsünüyorum bir kadin durup duruken asla aldatmaz yada düsünmez cünkü erkek gibi sadece sex icin yapmaz bunu.ben düsündüm bunu ama bir erkekgin gözüne bile bakmayan biriyim.yapamadimmm malesef sadece ona olan kizginligimi kusmanin bir yolu olarak gördüm onu cok seviyorum ona bunu yapip ondan uzaklasacagimi düsündüm.bana iyi gelecegini ama yapmadim yapacagimida sanmam..

Bunu bilmekle bunu ballandırarak dile getirmek arasında ince bi'çizgi var bana göre şahsen bana itici geliyor bu tür söylemler, saygı duyuyorum

Aldatan bir kadın haklı olamaz. Ozaman ben aşık oldum deyip çocuğuyla kaç yıllık eşini geride bırakan adam da haklı olur değil mi?

Boşanma davası diye bi'şey var. Aldatma tamamen alınan terbiye ve ahlakla ilgili.

Sanırım konu sahibi arkadaş, eşinden yeterli ilgi göremediği için, güzelliğini vurguluyor. Kadınlar eşlerinden yeterli ilgi göremediklerinde aldatarak onları cezalandırmak isteyebilirler. Bu bir savunma mekanızması. Tabii yanlış yaptıklarınnın ayırdına varınca da pişman olurlar. Bu arada taa nişanlıyken olmuş bitmiş bir yanlışı eşine itiraf etmekle hiç bir şey kazanamazsın arkadaşım.Olayın muhasebesini zaten kendi içinde yapmışsın. Pişmansın belliki. Hepimiz hatalar yapabiliriz.Kimse mükemmel değil. Erkekler bu tür durumları olgunlıkla karşılayamazlar. Evliliğini riske atarsın bence hiç bahsetme.Aldatmayı düşünüyorsan, eşini al karşına sıkıntılarından, sorunlarınızdan bahset ve beraber çözüm arayın. Seni aldatmayı düşünüyorum diye bodosloma olaya girersen ters teper. Baktınız olmuyor profesyonel yardım alırsınız. Kimsenin evliliği güllük gülistanlık değil. Dert edip kendini üzme.

bende eşime bir şey itiraf etmek istiyorum sevğili eşim bu foruma yazdığım her şeyi okuduğunu biliyorum:) hatta nette hangi sitelere baktığımı annemle ne konuştuğumu kısaca ıcığımı cıcığımı biliyosun bunlara üzülmüyorum da benim yaptığım yorumları özellikle "annenle ilgili olanları " sonra bana sen söylüyormuşçasına geri bana söylüyorsun ya gerçekten çok ama çok itici oluyor bi de son zamanlarda ki bu anneci tavırlarına sinir olmaya başladım ne kadar sabrederim orası şüpheli onun yaptıklarını bilerek onu böyle masum göstermeye çalışmak walla pessss... bunu yüzüne söylemeyi uzun zamandır düşünüyordum ama kısmet bu güneymiş konuyu açan arkadaşa sonsuz teşekkür ederim

bide konu sahibi kendine güzel dedi diye ortalığı yıkan arkadaşlar var... ya dediyse dedi bunun üzerine komple teorileri üretmeye ne gerek var dünyanın sonu mu? kendini beğenmek güzel bir şey bunu sesli dile getirmekte gayet güzel

Ortalığı yıkmak mı

İtici geliyor bana dedim. Bana göre özgüvenle alakası yok bunun. Yani yazarken hep "bana göre, bence" dedim, sonuna da saygı duyuyorum diye ekledim ortalığı yıkmadım yani cümlenizi okuyunca baya güldüm, Allah da sizi güldürsün

Yoksa maşallah nazar değmesin

itiraf ediyorum...
yemekten kıl çıkınca huylanıyorum,
ve çaktırmadan kıl çıkan lokmayı ''aç bakiiim ağzını'' deyip eşime veriyorum.
o bunu bilmiyor tabi

edit:genelde dışarıda ya da kv ya da annemin yemeklerde bu durum yaşanıyor,kendi kılımdan tiksinmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…