Esınızıne ıtıraf etmek ısteyıpde edemedıgınız seyler

neden anlayamiyorsunuz etrafinizdaki herkes ayinisini düsünüyorsa aynaya mutlu bi sekilde bakiyorsaniz.ben kendi kendime demiyorum ki herkes diyor.bunu söyleyebilmek öz güven meselesi.ve herkes cirkin güzel yada cok güzel oldugunu bilmeyecek kadar aptal degildir herhalde. dimi.ben cokk güzelimmmmmmm.ama dogdugumda cok cirkinmisim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: bu sakaydi tabiii
koysanıza resminizi de görelim
Allah güzel huy güzel ahlak nasip etsin
sizin yüzünüzün "güzelliği" kalbinize yansımamış
:KK12:

ya kizlar cok hos bir erkekti ve terbiyeliydi esimle nisanli olmasam karsima ciksa kabul ederdim bana evlenme teklif etti kibarca reddettim..aaaa..sonrasi yokk.bi tek yemek. bu arada aldatan bir kadin kesinlikle haklidir..ben düsünüyorum bir kadin durup duruken asla aldatmaz yada düsünmez cünkü erkek gibi sadece sex icin yapmaz bunu.ben düsündüm bunu ama bir erkekgin gözüne bile bakmayan biriyim.yapamadimmm malesef sadece ona olan kizginligimi kusmanin bir yolu olarak gördüm onu cok seviyorum ona bunu yapip ondan uzaklasacagimi düsündüm.bana iyi gelecegini ama yapmadim yapacagimida sanmam..

Allahtann bakmıyorsunuz...
birde baksanızz.....neyseeeee...:KK14:

Son düzenleme:
çooook kızdırdığında yemeğini hazırlarken boğazından geçmesin emi diyorum, nerden terkettim anacumun yanını da sana geldim diyorum

sonra evin içinde bakımsız gezdiği zaman itici geliyooooor

O ne ozguven o:KK66: unutmaki guzellik gelip gecici Allahim kalp guzelligi versin cumlemize haa bide aldatan kadin haklimidir? pess dedim okurken yani arkadasim hepimiz sorunlar yasiyoruz her sorun yasayan aldatsa... neyse saygi duyuyorum tabi buda senin bakis acin

ben de kaba saba konuştuğu zaman çok iğrençsin demek ist iyorum..

çocuklara kötü davrandığı zaman ben de ona vurmak istiyorum...

çok şaçma konuşuyorsun..espirilerin genellikle hiçç komiik değil demek istiyorum...

sustugunda çok itici ve gıcık oluyorsun. çayıda önünden alıyolarmış gbi içip durma be adam kaçıran var sanki 15 sn.de bi bardak çayı içiyorsun :KK33:

Kulakliginin yerini sordu:))kizim kemirip koparmis cope attim..bur turlu itiraf edemedim yafff:)))

Boyle guclu durmaya calismasindan..umursamazlik yaomasindannefret ediyirummm...bide surekli tlfonda oyun oynayip benim elimde gorunce tel hep elinde demesine

ben her şeyin itiraf edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.benim de var bu tarz şeyler ama hiçbi zaman da itiraf etmem, çünkü kadının yaşadığı şeye saygı yok bu ülkede.bizim evleneceğimiz erkek 20 tane kızla yattığını bile itiraf etse susar kabul ederiz, ama bizim iki tane eski sevgilimiz namus meselesi olur..

bizim onlara tepkimizle onların bize olan tepkiler çok farklı..bırak gizli kalsın ortalığı karıştırma. :KK55:

kesınlkle...yaptıgın hataları ortaya dokmenın alemi yok...

Bazen ona gicik oluyorum ama acayip ama soylemiyorummm..gicik akrep burcu iste..bende ikizlerim ikimizde enteresaniz..ikimizide anlamiyorum hahaa..adam canli bomba:)) uyuz tembel:)) ben bir su alnancayi ogrenip meslek yapim evde it gibi calistiricam seni

Evet bayanlar itiraf edemediklerininizi icinizden cikarin

esim yeni bir is gorusmesi yapti .cok heyecanliydi..cok iyi geliri olan bir is..giyindi suslendi herseyiyle hevesliydi..hatta bi kere yakiskliyim beni gorunce ise alicak bile dedi cunku beni hangi kadina gosterse kabul eder dedi..icimden boyle bi ise sirf bu yuzden akinmayacagini coktan dusunmustum..bugun o gundu gitti gorustu..ilmamis..geldi kizgindi benim yasimda daga cocuk..bana yapamazdin dedi.dediicimden dedim..demekki yaoamazsin..hersey senin dusundugun gibi degil..30yasindasin ama daha ilgun degilsin..daha ise girmeden takim elbiseler almak istedi..guzel giyinicem bir is yapcam falan duyirdu..olgun bi insan boyle seyleri atlar..kazabicagi parayi dusunur..yakisikli okdugu icin ise alinma olasiligini yuksek tutmaz..kimse jimsenin gul yuzune heveski degil..boyle seykeri beni kotu hissettirdi..kendine guvenini mi toplamak istedi ne..yani o meslege kabul edilirse inanilmaz paramiz olacakti..ama benim esim hergun ben yakisikliyim ben tertemiz giyiniyorum is adami gibi havami basacakti..bana bile...hic bilmiyorum kabul edilmedi..ve bu ise uyfun oldugunu dusunmedim..ucimde bir korku olusturdu cunku.soylediklerinden sonra..eb son dusunucekleri bile hesapladi..evlere gidip aikeerle bekar erkeklerle is yapacagi bir sigorta sirketi..simdi bekar bir kizin onu begenerek davranmasi onunda bikmesi isi almasi gururunu mu oksardi esimin..be yani..beni korkuttu..venimde elbet hisuma guder dedim icimden..ama ya sonra..her neyse..bunun bilincinde olup evli oldugu icin rsine bunu aciklayan hic onemsemeyeceginiisini yaoicafini soyleseydi daha mutlu olurdum..ve kabul edilmedi..ve onun yuzune demek istedim bunlari..itiraf etmek..yeterli degiksin adam hakli demeyi diyemedim..tabiki isi nasil yapicagini da arastirdi... ama bunlari soykerken yuz ifadesi.icimden buda neydi simdi dedirtti..

ayrica bygun benimde buyuk gunumdu.malmanca kurslarina gidiyorum..ve viran once bende para kazanip meslek yapip ecime aileme katkim olsun yyrdusinda haklarim cogalsun diye..beni 2hafta evde almanca cakistim vunalri dusunerek ve bugum iki kurs atlatildim..bu cik buyuk basari..esime bugun bunu demek istedim..sen bana gelip dersen karilara beni gonderse isi alicagimi bilir adam beni alir diye..bemde bol para kazanirim iyi sartlarda yasariz diye..bak bana sadece hakketmek istedim basil giyinecegimi kimin beni begenecegini dusunmedim sadece sizin icin gittim..ve ben kazandim..srn kaybettin

X