eşinizin yanında güzel bayan çalışması sizi rahatsız eder mi?

valla ben deliririm kıskançlığımdan elimden geleni ardıma koymazdım:jeyyar: Allahtan sevgilim denizci ve gemide sadece askerler oluyor

en tehlikeli grupta senin sevgilin aslında,hani derler ya her limanda bir sevgili .neyse kafanı karıştırmayayım sengözlerimebaksanab konuya gelince ; rahatsız olduğum belli bir konu varsa uyarırım ama uyarmak yetmiyorsa direkt dalarım klava:

beni rahatsız eder..
güven meselesi değil kıskançlık meselesi..
istemezdim ben..hele hele böyle mantıktaki kadını hiç istemem..

saçmalıyorsunuz bence kızlar kıskançlık normal bir duygu ama fazlası rahatsız eder kişiyi.çok kıskanan insanda eksik yön vardırki eşi kayıcak o kişiye dıye kıskanır yapmayın bunu sakın.a.s.

bende ıstemem.allah vermesın ama gebertırım valla...esıme guvenmedıgımden degıl,kadının oynak olmasından.elımden gelse kovdururdum.malum onun calısacagı yerler bellı.rabbım hepımızın eslerını korusun...

bende kıskancım bu konuda ama biraz eşlerlede alakalı
ama eğer kadın isterse kandıramayacağı erkekde yok gibi geliyor ve bizzatda sahit oldugum bir iki kisi var kendisi kız evli erkeklerle aylarca pesinde koşup baştan cıkardığı
ama en ğüzeli bunu yapacak eşe eğer bunu yaparsa sonucların ne olacağını kesin bir dille belirtmek ve o kadınada papuc bırakılmayacağını ve kibarca böyle bir sey olursa yırtarım seni havasını vermek

arkadaşlar oynak olmasalar bıle dediğim gibi bazı kışıler durup dururken huzursuzluk çıkarıp kıskanıyorlar saçma bence.

kadının guzellıgı degıl davranısı hanım olup olmaması falan onemlıdır
bı defa sevgılısı olup ona baglı olan bı kadınsa ne kadar guzel de olsa bakmaz baskasına dye dusunuyorum
evlıyse bılemıyorum guvenmeyebılırım evlı kadınlar sevgılısı olan kadınlardan daha da serbest olabılıyor bazen ki bazı kesım ıcın konusuyorum bızım ıcın degıl, işte rahat serbest oynak kadın yani evlenınce de oynaklıgını koruyorlar.
hazır bu adam da evlı ben de evlıyım aman bırlıkte olayım kımse duymaz dıyebılıyorlar ki onlar ıcın tabıkı rahatsız olmak ne kelıme.

bı duruma baksan cok bı sallantıda durum varsa kadını sallarsın sen de,
o eger yanlıs yapıyorsa işinden olabılır, yanlısıyla o işte kalmak ıstıyorsa yanı esıne kuyruk sallıyorsa kuyrugunu kesebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…