• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin yanında güzel bayan çalışması sizi rahatsız eder mi?

ipekbocugu

Yarınlar güzel olacak..:)
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.625
1
156
43
Diğer
Eşim serbest meslekle uğraşıyor ve yanında 3 kişi çalışıyor.Tabi ki 2 si bayan. Bayanın teki epey bi cilveli sanki dünyaya evli erkekleri baştan çıkarmaya gelmiş sanki.Şimdi diyeceksiniz nerden biliyorsunuz çünkü kendisi evli bir erkekle birlikte bunu da açıkça itiraf ediyor bilmeyende yok.Ne yapmalıyım bilemedim.Böyle bir durumda siz ne yapardınız.:sm_confused:

Valla evli bir erkekle ilişkisi olan bayana karşı eşinin tutumu nasıl?

Yani iş açısından..Bayağı tutuyor mu onu? ış açısından?

Eşinde bitiyor iş bence..senin ne düşündüğün ya da ne yapmak istediğin çok da önemli değil bu aşamada..

eşinin olaya bakış açısı önemli..

Tabii ki benim de hoşuma gitmezdi, bugün ona yarın bana..gibi aklıma gelmez değil..

nişlanlımın yardımcısı bayan üstelikte rus

bugne kadar 20 ye yakın kız geldi geçtii rahatsız olmadım ama bri tanesii

rahatsız edicek davranışları vardı ama benim avantajım nişanlım çok serttir yapı itibariyle

insanlar bişey sormaya çekinir çok olgundur öle olduğu için ne yapsa boş geldi geçtii

ama şuanki yardımcısıda rus sorun yok benim için

valla sen kocana güveniyosan kadın istediği kadar cilveli olsun hiçbişey olmaz...
ben rahatsız olmam eşime güveniyorum.ayrıca bende güzel bi bayanım ve başkalarının kocalarıyla beraber çalışıyorum..benim hakkımda böyle düşünmelerini istemezdim...
iş hayatında bu gibi şeyleri sorun etmemeye çalışmalıyız.insan sevdiğini kıskanıyo ister istemez ama kadınlar ve erkekler bir arada yaşamayı öğrenmek zorundayız...

not: tabi bu konuda o güzel bayanın evli bir erkekle beraber olması gibi kötü bi durum var ...

Son düzenleme:
iila herkesin bir gaflet anı vardır illa kadın eşimi eşimde kadını baştan çıkarır diye düşünürsen eğer paranoyalardan kendini alamaz insan...olmasa bile oldu der olsada bunu sürekli dile getirmekten eşine empoze ederse olur...
hepte kötü düşünmemmk gerekir bence.illa her kadın güzel diye adamlar asılmaz,her adamda yanında çalışan bayana atlamaz....

Valla evli bir erkekle ilişkisi olan bayana karşı eşinin tutumu nasıl?

Yani iş açısından..Bayağı tutuyor mu onu? İş açısından?

Eşinde bitiyor iş bence..senin ne düşündüğün ya da ne yapmak istediğin çok da önemli değil bu aşamada..

eşinin olaya bakış açısı önemli..

Tabii ki benim de hoşuma gitmezdi, bugün ona yarın bana..gibi aklıma gelmez değil..

eşim özel hayatı beni ilgilendirmiyor diyor da kızı tanıyan arkadaşlarımda dikkatli olmamı söylüyor. eşim ona güvenmemi söylüyor da karşı taraf azgın.

Rahatsız edici bir durum,eşinizle konuşun,işten çıkarması için ikna edin derim.

valla sen kocana güveniyosan kadın istediği kadar cilveli olsun hiçbişey olmaz...
ben rahatsız olmam eşime güveniyorum.ayrıca bende güzel bi bayanım ve başkalarının kocalarıyla beraber çalışıyorum..benim hakkımda böyle düşünmelerini istemezdim...
iş hayatında bu gibi şeyleri sorun etmemeye çalışmalıyız.insan sevdiğini kıskanıyo ister istemez ama kadınlar ve erkekler bir arada yaşamayı öğrenmek zorundayız...

not: tabi bu konuda o güzel bayanın evli bir erkekle beraber olması gibi kötü bi durum var ...

bende çalışıyorum bende güzelimde hemde erkeklerle çalışıyorumda iş hayatını biliyorum asla karşı tarafı tedirgin edecek şekilde davranmıyorum.

güzel bir kadın rahatsız etmez, kaşar kadın rahatsız eder, ama hem güzel hemde kaşar ise çıldırabilirim :)

valla ben deliririm kıskançlığımdan elimden geleni ardıma koymazdım:jeyyar: Allahtan sevgilim denizci ve gemide sadece askerler oluyor :delphin:

benim eşimde muhasebe 3 bayan eşim tek erkek hepsi 30 larında ama benim icin hic poroplem değil gittim tanıştım hic birşey olmaz eşime güvendiğimden değil birşeyler yolundaysa ev hayatın akışı normalse takmam

güzel bir kadın rahatsız etmez, kaşar kadın rahatsız eder, ama hem güzel hemde kaşar ise çıldırabilirim :)

aynı fikirdeym yaaa

off canım off. korku ve şüphe insanı bitiriyor. ne kadar eşine güvense de insan, ben çok rahatım diyemiyor. bazı kadınlar için evli erkek çekici ve sorunsuz erketir. sıkma canını ve bu konuyu da fazla dillendirme derim, aklına düşürme eşinin de.

kendine ve eşine güvenen kişi kıskanmaz.kıskanırsa kendinde bır eksiklik var demektir. Benim öyle bır tanıdığım vardı. eşi çok yakışıklı bebek gibiydi ama kadın her seferinde kıskançlık krızıne girip iş yerine kontrole gidiyordu. Bence kendini eksik hissediyor öyle kadınlar. güven önemli iki taraf içinde.:kahve:

Back