• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizin işinden ve çalışma saatlerinden memnun musunuz?

Eşinizin işinden ve çalışma saatlerinden memnun musunuz?

• Ankete Katılan
    55

Ecrin_Ceylin

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
1.147
2
316
42
Diğer
Arkadaşlar eşinizin işinden ve çalışma saatlerinden memnun musunuz.
Ben işinden de çalışma saatlerinden de memnun değilim.

Son düzenleme:
senağlamasenağlamasenağlamaoff off
eşim hafta içi 1 gun ben se h sonu tatıl yapıyorum
hafta içi st 23:00 de eve geliyo ben se o saatlerde uyku sersemı oluyorum
eşimizn ızınlı olduğu gun de çalışıyorum

çok önemli çalışma saatleri ama yapabileceği baska meslek yok
hep yanımda olsaydı zaten hiç bir sorun olmayacaktı simdiye kadar

off off
eşim hafta içi 1 gun ben se h sonu tatıl yapıyorum
hafta içi st 23:00 de eve geliyo ben se o saatlerde uyku sersemı oluyorum
eşimizn ızınlı olduğu gun de çalışıyorum

çok önemli çalışma saatleri ama yapabileceği baska meslek yok
hep yanımda olsaydı zaten hiç bir sorun olmayacaktı simdiye kadar
Üzüldüm. Benim eşimin de hiç hafta tatili yok. Eve de hep yorgun geliyor. :(

Tevafuk olmuş konuyu açtığınız..Biz de eşimle Tripoli2ye geldiğimizden beri bu konuyu sorguluyoruz..senağlama Eşim elektronık muh.proje şef. 4 ay önce Tripoliye geçti;ve mumla arıyoruz önceki yerimizi;o kadar yükleniyorlar ki ruhen ve sağlık açıısından yıpranacak dıye cok korkyorum..Bu şirket çok dağınık ve disiplin yok eşim de o yüzden huzursuz çünkü kendi çok disiplinli ve düzenli biridir..Şirkette yeni proje için yterli eleman bulunmadığı için onlar gelene kadar her işi eşime vreiyorlar..O hem elektrık muh.hem makına muh.hem mimar hem muhasebeci herkesin işini yapıyor :1shok::1shok: Yaptığı şleri titiz ve başarılı yürttüğü için hava hoş diğerlerineKötü Kazen ;Buna karşın yeni gelen müdür kıl bir adam :kahve: hala iş yükleyip duruyor turkıyeden eleman getıreyım demıyor :mymeka: gercı yenı gelen bırı daha var ama ona da tecrubesız dıye ıs vermıyor hasbınallah.:sm_confused:.Eşim benim herşeyim kıyamam aaa onca yorgunluktan sonra eve gelip bizimle eğleniyor aktif sosyal faaliyetlerde bulunuyoruz ben dinlenmesini istdiğim halde önce AİLEM diyor iyice kıyamıyorum onu senağlama çok seviyorumŞeniz..Eşim için iş stresiyle başa çıkma yolları buldum;dünden itibaren uygulamaya başladı inşallah işe yarar,yoksa hiçrşey onun sağlığından önemli değil çıkar gideriz burdan dimi ama gerekırse..:icecream: Herkese kolaylıklar diliyorum..

Sabah 8 akşam 6 olarak çalışıyor.
Cumartesi günleri saat 5' e kadar. Pazar günü evde.
:1rolleyes:

Tevafuk olmuş konuyu açtığınız..Biz de eşimle Tripoli2ye geldiğimizden beri bu konuyu sorguluyoruz..senağlama Eşim elektronık muh.proje şef. 4 ay önce Tripoliye geçti;ve mumla arıyoruz önceki yerimizi;o kadar yükleniyorlar ki ruhen ve sağlık açıısından yıpranacak dıye cok korkyorum..Bu şirket çok dağınık ve disiplin yok eşim de o yüzden huzursuz çünkü kendi çok disiplinli ve düzenli biridir..Şirkette yeni proje için yterli eleman bulunmadığı için onlar gelene kadar her işi eşime vreiyorlar..O hem elektrık muh.hem makına muh.hem mimar hem muhasebeci herkesin işini yapıyor :1shok::1shok: Yaptığı şleri titiz ve başarılı yürttüğü için hava hoş diğerlerineKötü Kazen ;Buna karşın yeni gelen müdür kıl bir adam :kahve: hala iş yükleyip duruyor turkıyeden eleman getıreyım demıyor :mymeka: gercı yenı gelen bırı daha var ama ona da tecrubesız dıye ıs vermıyor hasbınallah.:sm_confused:.Eşim benim herşeyim kıyamam aaa onca yorgunluktan sonra eve gelip bizimle eğleniyor aktif sosyal faaliyetlerde bulunuyoruz ben dinlenmesini istdiğim halde önce AİLEM diyor iyice kıyamıyorum onu senağlama çok seviyorumŞeniz..Eşim için iş stresiyle başa çıkma yolları buldum;dünden itibaren uygulamaya başladı inşallah işe yarar,yoksa hiçrşey onun sağlığından önemli değil çıkar gideriz burdan dimi ama gerekırse..:icecream: Herkese kolaylıklar diliyorum..
Allah yardımcısı olsun zor walla.. Eşimin de işi ağır. Çok yorgun geliyor ve biz hiç bir sosyal faaliyet yapamıyoruz. Ayda yılda bir yemeğe gidersek o kadar. İnsan bunalıyor aslında. Ben de eşimi çok seviyorum. O'nunla daha çok vakit geçirmek istiyorum. Keşke daha az kazansa ama daha çok yanımda kalsa!

benım eşimde polıs bnde işindende calışma saatlerndende menmn degıl cunku ne byarmaı var ne tatılı sende 1ay ıznı var ondada oan bı olay olsun hemen ıznler ıptal oluyo ızne bıle cıkmak zor oluyo 12/24 calısıyo yanı ıkı gunde bır geceye gıdyıo ve asbah gelıyo eve bıgunda sabah 7.30da gıdıyo aksam 8de gelıyo ama yorgun bı halda cok zor valla gece calısması bnı delı edıyo ama ne yapsın iş olmayncada zor ama bölesıode zor valla...

Eşimin eskiden çalışma saatlerinden memnun değildim..
Ama en azından sabit bir işi, belli bir geliri vardı..
Şimdi yapı malzemeleri satışı, müteahhitlik falan yapıyor..
Çalışma saatlerinden yana sıkıntım yok artık..
Ama işinden yana var ne yazık ki... :1no2:

hayır değilim ama malesef o işi kendine meslek edinmiş yapçak bişi yok:mymeka:
p.tesi-salı-ç.şamba-p.şembe gündüz 2de gidip gece 11 ge geliyo
cuma ve c.tesi akşam 7-8 gibi gidip sabah 4-5-6 gibi dönüyo senağlama
bize sadece pazar kalıyo Çok üzgünüm çoook

bazen memnunum bazen de değil
bazı zamanlar hariç eve nerdeyse aynı zamanlarda gireriz
ikimizinde tek pazarları tatil
ayda 1-2 şehir dışı seyahatleri olur
o zaman pek sevinirim anlatamam aileme ve dostlarıma koşarım o günlerde:1hug:
hasretini böle gidermeye çalışıyorum napimsenağlama
böyle özlemler iyi geliyor tecrübeyle sabittir

hayır değilim ama malesef o işi kendine meslek edinmiş yapçak bişi yok:mymeka:
p.tesi-salı-ç.şamba-p.şembe gündüz 2de gidip gece 11 ge geliyo
cuma ve c.tesi akşam 7-8 gibi gidip sabah 4-5-6 gibi dönüyo senağlama
bize sadece pazar kalıyo Çok üzgünüm çoook

eşiniz ne iş yapiyo iloş aanım benneyaptımki
bana pek akıllı uslu bi iş yapiyo gibi gelmedi de :çok üzgünüm: tatlicadiarzu

ben hiç memnun değilim a dostlar
23 yıldır, 7gün 24 saat durmadan çalişiyo
öyle ki daha tanışmak nasip olmadı kendileriynen senağlama

bunu buraya yazarkene senin gelip bi abzürtlük yapçağın aklımdan geçmediyse aha böle olim tatlicadiarzu
konsimatristlik (yazamadımda) yapio kanka napçan ekmek parası senağlama

ben hiç memnun değilim a dostlar
23 yıldır, 7gün 24 saat durmadan çalişiyo
öyle ki daha tanışmak nasip olmadı kendileriynen senağlama

:roflol:
hele bı zengın olsun adam sonra o senı alır merak etme:icecream:

bunu buraya yazarkene senin gelip bi abzürtlük yapçağın aklımdan geçmediyse aha böle olim tatlicadiarzu
konsimatristlik (yazamadımda) yapio kanka napçan ekmek parası senağlama

ee dost dostun eğerlenmiş eşegidir kanka :asigim:
çok fedakar bi kocan var hep söylemişimdir
senin yapman gereken işleri bile kendi yapiyo dostum senağlama Kötü Kazen

:roflol:
hele bı zengın olsun adam sonra o senı alır merak etme:icecream:

bu zengin koca merakım yüzünden başıma daha neler gelcek bakalım :roflol:Şeniz

Back