Esinizin arkadaslarina kadin videolari atmasi caninizi sıkar mi?

İlk baş inkar edip sonra sende fırlamasın ne bileyim sen de atıyorsun arkadaşlarına böyle şeyler demesi çok tutarsız davranmış kim olsa sorun ederdi.

Sen de fırlamasın ne ya? Fırlama ne zamandır Abaza oldu? Bir de normalleştirmeye çalışıyor Allah’ın kadın, medeniyet örf adet görmemişi ya

İzlemesi,başkasına göndermesi üzerinde yorum yapması vs ..off erkekler pislik

Belli bir yaşı geçmiş üstelik evlenip barklanmış adamın çok afedersiniz ama arkadaşlarına “karı videosu” atması kadar büyük bir red flag yoktur herhalde. Fırsatını bulduğunda başkasına koşarak ve uçarak gideceğinin kanıtı. Şu an gitmiyorsa henüz fırsatı veya parası olmadığındandır. Hani izleyip bıraksa yine bir yere kadar okey ama arkadaşlarıyla böyle ergen gibi leş bir muhabbet çeviriyor olmaları, çevresinin de buna okey olduğunu gösteriyor.

Dans hobilerimden biri ve dans videoları izlemeyi de çok severim.
O esnada vücutlarından çok figürlerine odaklanıyorum.
Eşim buna alınsa çok şaşırırım, çünkü amacım kas ve g.t görmek değil.
Eşinizin dans gibi bir hobisi yoksa, ‘kadına bak taş gibi’ tarzında arkadaşına göstermek için ergen gibi mesajlaşıyorsa, bu rahatsız etmiş olabilir.
Bu konuda tek tavsiyem, net bir şekilde kısaca hassasiyetinizi söyleyin ve takip etmeyin.
Takibe başladığınız an, siz anne o evlat rolünü üstlenmiş olur, aradaki yetişkin bağı kopar.
Yetişkin bağını bırakmayın, en fazla üç beş kalça görür ve bu tamamen onunla ilgili.
Üstüne düştükçe bi tarafı kalkar.

Sen de bir arkadaşına kaslı yakışıklı erkek videosu at bakalım ne oluyor

ne güzel açıklamışsın bu konuda daha söylenecek söz yok bence

Bende hiç unutmam eşim arkadaş grubunda biri tavuğa tecavüz videosu atmiş herkes gulen suratlar atmış Allah belanızı versin diye saatlerce ağlamıştım daha 5 aylık evliyken ne iğrenç zihniyet bunlar

Ben önemsemem böyle şeyleri. Ne videosu atıyor arkadaşlarına onu bile bilmem

Bende hiç unutmam eşim arkadaş grubunda biri tavuğa tecavüz videosu atmiş herkes gulen suratlar atmış Allah belanızı versin diye saatlerce ağlamıştım daha 5 aylık evliyken ne iğrenç zihniyet bunlar
Ay Allah cezasını versin o sapıkların.
Eşinizi görüştürüyor musunuz onlarla?
Ben olsam eşimin böyle sapıklarla arkadaş olmasından hoşlanmam.
Yani normal bir insan böyle bir video atan insanla arkadaş kalmaz. Kalıyorsa o da sorunludur

Zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışan erkek
Görmezden gelsen bir dert, laf söylesen dırdır yapma moduna gelecek. Bilemedim.
Benim de hoşuma gitmezdi, sizi anlıyorum ama karşı taraf hangi dilden anlar bir yol çare sunamadım size

Aynen katılıyorum benim keşfet komple bebek videosu dolu,eşimin de araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…