Eşinizin ailesiyle aynı evde yaşar mısınız hemde eşiniz yokken?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
“Bağları kopardım” dan sonra bana bi rahatlama geldi

Fırsat vermeyin bolelerı sizi bitirir

babam uzakta yaşamanı istemez dedi.
Babası uzakta yaşamanızı istemez miymiş birey olamamış birinden ayrıldığınız için çocuk sevindirin.
Konu başlığınızdaki sorunun cevabına gelince, eşli veya eşsiz ben kendi ailemle bile bir arada yaşayamam ki eşin ailesiyle niye yaşayayım

Birey olamadığı için onun adına üzülüyorum ama kendimi kurtardığım için de çok seviniyorum valla

Birey olamadığı için onun adına üzülüyorum ama kendimi kurtardığım için de çok seviniyorum valla
Akıllı bir kadınsınız ki mantığınız duygularınıza yenik düşmemiş, bir gün sizi hak eden, ayakları yere basan birey olabilmiş, kendi aklını kullanabilecek kapasitede biri çıkacaktır karşınıza, eski sevgilinize 10 gömlek fazlasınız siz, ilişkiniz yürümezmiş yol yakınken bitmesi iyi olmuş

Yanlis anlama ama neden bu adamla evleniyorsun?zaten yanında olmayacak.ailesiyle mi evleneceksin de onlarla oturup onlara bakacaksın.buyuk sorumluluk.baslarda sevdiğin için bunu gözün görmez anlayamazsın ama sonra koyar.bir de çocuğunuz olursa ayrılman zor olur.iyj dusun hayat senjn hayatin.ama ben olsam kesinlikle ailesiyle oturmam ki o adamla da evlenmem.ben burda o orda.hicbir paylaşım yok dogru dürüst.

Kesin bitti dimi? Daha bu öküze geri dönmezsin inşallah.

Alt katında oturduğu halde çekemiyorum hatta zaman zaman kafama da tükürdüğüm oluyor aile apartmanında oturmayı kabul ettiğim için bir de aynı evde oturduğumuzu düşünemiyorum kesin bogardim.

Tamamını okuyamadım ama başlığa istinaden hayır bana eşim 1 hafta gibi bir süre için kal demişti cıngar çıkarmıştım ne münasebet o siz olmadan kalır mıydı ? Üstelik anneniz tekmiş. Erkek ailelerinin gelini zimmetli malmış gibi görmelerine de tahammül edemiyorum. Ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz. Yolunuz açık olsun.

Konuya okumama bile gerek kalmadan “ ASLA “ diyorum! Birde o yokken he? Canım evlenmesin o zaman , bu ne kendini kreşe mi yazdırıyorsun . Oraya yazıldığı gibi, yaşanması hiç kolay değil. Bir kere boyun büküp okey dersen , şimdiden çok geçmiş olsun.

Aileci eş diye yazın veya eş ailesi diye konuların hepsi aynı. Maaşı olan kadına çöküp maddi manevi sömürme dertlerindeler. Klasik bir format bu. Oğlan çok ilgili, aşırı iyi çok büyük konuşmalar ana arada espri olarak saçmalar, siz dikkate almazsınız sonra evlenmeye yakın patlar. Köprüden geçene kadar idare eder sonra tam hanzoya dönüşür. Aile vıcık vıcıktır. Sürekli görüntülü ararlar tanıştıktan sonra, yakınlarsa çat kapı gelirler ve beraber yaşamaya çalışır veya her gün görüşür her şeyinize burun sokarlar. Sizi hizmetçi ve köle olarak sokup bir amda çevrenizi bile sildirirler. Akıllı insanmışsınız.

Genelde bunlar ailesi kalabalık olmayan modern insanları bulurlar çünkü kendi memleketlerinde daha rahat ezebilmek için bunu planlarlar

Ama herif gelip sırf ikna ermek için size her şeyden vazgeçtiğini iddia edip her yerden size yazacak. Son kez konuşalım diyerek size yalan söyleyecek Demedi demeyin.

Sansliymissin ki evlenmeden once rengini belli etmis. En dogru karari vermissin. Kendisi yokken kendi anne babasiyla kalmaya zorlayan insan zorbadan baska bir sey degildir. Yaninda oldugu sureclerde de cok seni mutlu edecegini sanmam.

Bildiğiniz bakıcı istiyor. Bunun için evlenmesine gerek yok ki. Eve yardımcı birini arasın o zaman. Kendi de yokmuş zaten denizciymiş. Evli olmasına gerek kalmıyor. Sadece bakıcıyı beleşe getirmek için evleniyor. Tövbe estağfurullah tövbeeeee.

Hiç üzülme arkadaşım. Devam etseydin o senin canına okurdu. Alnından öpmek istiyorum seni :) Çok seviyorum, bilmem kaç yılımı verdim deyip yakmamışsın kendini. Çok akıllısın canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…