archimim KRALİÇE KIZIM ASYA'M Kayıtlı Üye 11 Haziran 2009 5.204 30 156 İstanbul 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi archimim #1 arkadaşlar merak ediyorum eşinizin ailesi sizi istemeden önce ailenizle kaç kere görüştü? ya da ilk kız isteme esnasında mı tanıştılar?? örneğin benim eşimin ailesi beni istemeye gelmeden önce bir kere bize gelmişlerdi. bir kere de biz onlara gitmiştik.
arkadaşlar merak ediyorum eşinizin ailesi sizi istemeden önce ailenizle kaç kere görüştü? ya da ilk kız isteme esnasında mı tanıştılar?? örneğin benim eşimin ailesi beni istemeye gelmeden önce bir kere bize gelmişlerdi. bir kere de biz onlara gitmiştik.
olgu35 ölümden başkası yalan Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 3.363 5 683 3 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi archimim #2 ben eşimin ailesiyle birkaç kez görüşmüştüm, eşimde benim ailemi görmüştü, konuşmuşlardı ama aileler beni istemeye geldiklerinde tanıştılar.
ben eşimin ailesiyle birkaç kez görüşmüştüm, eşimde benim ailemi görmüştü, konuşmuşlardı ama aileler beni istemeye geldiklerinde tanıştılar.
Nelya NiLoVski Kayıtlı Üye 16 Şubat 2009 4.748 13 318 36 - Yurtdışı 4 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi archimim #3 daha onceden ailecek tanisiyorduk