- 15 Şubat 2015
- 13.293
- 46.776
-
- Konu Sahibi flowersdesing
Kendi ailenizle daha rahat edeceğinizden olması gereken bu,eşinizin ailesi yardımcı arıyor sanırım yanınaOrtada öyle bir durum var ki eşiniz bir süre yok ve sizde onun ailesiyle veya kendi ailenizle yasamak zorundasınız. Eşinizin ailesi oldukca geri kafalı ve gelin artık bizimdir sonucta sizden ayrıldı, bizle durmasi yakışır modunda takılıyor. Kaynana çok fettan, laf sokan, evde çok baskın bir karakter kaynata ise klasik etkisiz eleman. Bu durumda ne yaparsınız?
Olay bizim boyundurugumuz altında kafası ve hizmettir kesin.Gelinler neden tek basina kalamiyor ve zorunluluk var anlamıyorum. Hani yalniz korkarim vs deseniz anlayacağım ama bu zorunluluk halini anlamıyorum. Neyden cekiniyorlar da gelini yalniz birakmiyorlar?
Olay bizim boyundurugumuz altında kafası ve hizmettir kesin.
Niye başımda biri olmadan yaşayamıyorum evcil hayvan mıyım diye sorgularımOrtada öyle bir durum var ki eşiniz bir süre yok ve sizde onun ailesiyle veya kendi ailenizle yasamak zorundasınız. Eşinizin ailesi oldukca geri kafalı ve gelin artık bizimdir sonucta sizden ayrıldı, bizle durmasi yakışır modunda takılıyor. Kaynana çok fettan, laf sokan, evde çok baskın bir karakter kaynata ise klasik etkisiz eleman. Bu durumda ne yaparsınız?
Gelinler neden tek basina kalamiyor ve zorunluluk var anlamıyorum. Hani yalniz korkarim vs deseniz anlayacağım ama bu zorunluluk halini anlamıyorum. Neyden cekiniyorlar da gelini yalniz birakmiyorlar?
Kendi evimde kalırımOrtada öyle bir durum var ki eşiniz bir süre yok ve sizde onun ailesiyle veya kendi ailenizle yasamak zorundasınız. Eşinizin ailesi oldukca geri kafalı ve gelin artık bizimdir sonucta sizden ayrıldı, bizle durmasi yakışır modunda takılıyor. Kaynana çok fettan, laf sokan, evde çok baskın bir karakter kaynata ise klasik etkisiz eleman. Bu durumda ne yaparsınız?
Kendi evim varsa kendi evimde kalırım.Ortada öyle bir durum var ki eşiniz bir süre yok ve sizde onun ailesiyle veya kendi ailenizle yasamak zorundasınız. Eşinizin ailesi oldukca geri kafalı ve gelin artık bizimdir sonucta sizden ayrıldı, bizle durmasi yakışır modunda takılıyor. Kaynana çok fettan, laf sokan, evde çok baskın bir karakter kaynata ise klasik etkisiz eleman. Bu durumda ne yaparsınız?
Cok iyiler ama yaşamak istemem dag dag üstüne olur ev ev üstüne olmazOrtada öyle bir durum var ki eşiniz bir süre yok ve sizde onun ailesiyle veya kendi ailenizle yasamak zorundasınız. Eşinizin ailesi oldukca geri kafalı ve gelin artık bizimdir sonucta sizden ayrıldı, bizle durmasi yakışır modunda takılıyor. Kaynana çok fettan, laf sokan, evde çok baskın bir karakter kaynata ise klasik etkisiz eleman. Bu durumda ne yaparsınız?
Sırf bu çekindikleri şeyler sebebiyle paşalar gibi evimde kalırım, bana birisinin yanında kalmak zorundasın iması yapan herkesinde alnını karışlarım.