Eşinizin Ailesi İle Yalnız Yaşar Mısınız?

Ortada öyle bir durum var ki eşiniz bir süre yok ve sizde onun ailesiyle veya kendi ailenizle yasamak zorundasınız. Eşinizin ailesi oldukca geri kafalı ve gelin artık bizimdir sonucta sizden ayrıldı, bizle durmasi yakışır modunda takılıyor. Kaynana çok fettan, laf sokan, evde çok baskın bir karakter kaynata ise klasik etkisiz eleman. Bu durumda ne yaparsınız?
Kendi ailenizle daha rahat edeceğinizden olması gereken bu,eşinizin ailesi yardımcı arıyor sanırım yanına ☺️onların yanında kalmak istemiyor oluşunuz onları sevmediğiniz anlmına gelmez nerde rahat edecekseniz orda kalıcaksınız tabiki. Onlar tabi direkt annesine gidiyor bize gelmiyor diye düşünecek ama kendi kızları olsa kendilerndr kalsın isterlerdi kayınvalidesinde değil😌

Ortada öyle bir durum var ki eşiniz bir süre yok ve sizde onun ailesiyle veya kendi ailenizle yasamak zorundasınız. Eşinizin ailesi oldukca geri kafalı ve gelin artık bizimdir sonucta sizden ayrıldı, bizle durmasi yakışır modunda takılıyor. Kaynana çok fettan, laf sokan, evde çok baskın bir karakter kaynata ise klasik etkisiz eleman. Bu durumda ne yaparsınız?
Niye başımda biri olmadan yaşayamıyorum evcil hayvan mıyım diye sorgularım

Gelinler neden tek basina kalamiyor ve zorunluluk var anlamıyorum. Hani yalniz korkarim vs deseniz anlayacağım ama bu zorunluluk halini anlamıyorum. Neyden cekiniyorlar da gelini yalniz birakmiyorlar?

Sırf bu çekindikleri şeyler sebebiyle paşalar gibi evimde kalırım, bana birisinin yanında kalmak zorundasın iması yapan herkesinde alnını karışlarım.

Bu tarz konuları açan kişiler de bana kendilerince bunu normalleştiren taraflar olarak geliyor artık açıkçası.
Çünkü insanın mizacı bellidir.
Siz ne düşünüyorsunuz derseniz aaa evet gidip yaşaman gerek dense evet yaa doğru gidip yaşayayım kafasında olacak gibiler bu tarz konu sahipleri.
Hayır evimde kalacağım kısa bir cümle ile net çizgi koyarak kapanabilecek bir konu çünkü.

Bu insanlarla aynı evde kalsınız bir dert, kalmasanız ayrı bir dert. Her iki ihtimalde de mutlaka birbirinize gireceksiniz buna emin olun.

Kendi evimde kalırım

eşinizin ailesinin ne düşündüğünün ne önemi var
bu kocaya koca ailesine kul köle olanların kendi ailesine aslan kesildiğine
hatta bu mağara habitatı kocayla olabilmek için onları çiğnediğine o kadar eminim ki
ama ispatlayamam

Kendi evim varsa kendi evimde kalırım.
Eşimle yaşadığım ev şu anlık yoksa da kesinlikle kendi öz ailemle kalırım. Ama ilk tercihim kendi evimde tek başıma rahat rahat kalmak olur.
Size güvenmeyen eş ailesine neden insan yerine konmadığınızı sormuyorsunuz? Siz bir eşya değilsiniz. Sizi isteyen istediği yerde tutamaz. Ayrica sizi onlara her gün hizmet edin diye evde istiyorlar bence. Nefret ediyorum böyle kadını bir birey olarak görmeyen ailelerden. Bunu bilerek mi evlendiniz? Bilerek böyle bir ailenin oğlu ile evlendiyseniz Allah yardımcınız olsun. Onları değiştiremezsiniz bari birey olduğunuzu bilsinler. Her dediklerini yapmak zorunda değilsiniz. Gitmeyin. Onlarda kalmayın.

Kesinlikle hayır tabiki.. benım kv hıcbıseye karısmaz sabah cıkarım aksam gelırım o halde bılecgıdıp kalmam. Kendı evınız yokmu

Cok iyiler ama yaşamak istemem dag dag üstüne olur ev ev üstüne olmaz

X