Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

Ben markette çalışıyordum yeni başlamıştım marketin yanında da onun kendi dükkanı var markete girdiğinde ilk dikkatimi çekmişti “ne yakışıklı çocukmuş allah sevdiğine bağışlasın” demiştim içimdende keşke benim olsa diyede iç geçirmiştim😄 eve gidincede ablama anlatıp duruyordum baba parası yiyen zengin çocuklar gibiydi anca gönül eğlendiririm tipi vardı çapkın gibiydi... Hep kasaya geldiği zamanlar falan aşırı geriliyordum kendimce diyordum bu çocuk bana bakmaz vs diye oysaki çirkin değilim ve ilk kendisi açıldı ben başta red ettim sonra geri kabul ettim🙄😄 sonuç neredeyse bir senelik evliyiz🧚🏻‍♀️

Son düzenleme:
Yok değil. herkesin hikayesi farklıdır anılar canlansın :kahve:

Bizi de üniversitede arkadaşımız tanıştırmıştı, çok iyi muhabbet etmiştik ,saatlerce başbaşa oturmuştuk,bişe hissedip hissetmediğimi anlamadım. Çünkü benim muhabbetim güzeldir genelde herkes iyi vakit geçirir benimle. Görüşmeden sonra hiç aramayınca gururum kırıldı sürekli onu düşünmeye başladım. Bi sonraki görüşmede bi kıvılcım oldu 14 yıldır beraberiz 🥳

Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?😊
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.🙏

Ben yasadıgım şehirden farklı bir sehre iş için tasındım twk basıma kalıyordum eşimle aynı dans şirketinde çalısıyorduk ve benden 6 ay büyük olmasına rağmen abi die hitap ediyordum 😎 aynı iş yerınde ilişkiye sıcak bakmıyordum cok sık bogaz edılmeye gelemeyen biriydim.. Her iş cıkısı kosarak eve gidiyordum ve hergun mesaj atıyordu instgrmdan yine nereye kaçtın die 😂 eve geldım abi dedim ve asag ın oturup konusalım şu abi konusunu dedı ve sadece acık konusmasına kapılarak sevgılı oldum ve 8. Ayda evlendık iyi ki bu şehre cıkıp gelmişim gelırken ailemi başka sehırde bırakırken hep içimde güzel umutlar vardı megersem rabbımın hedıyesı bu şehirdeymiş

Biz görücü usulu aşık olanlardanız :) ilk kez ailesi ile bizim eve gelmişlerdi
Ben kapıda karşılayamadım, salona geçmişlerdi
1 dk sonra ben salona geçtim, kalabalık bir aile içeride oturuyordu, hoşgeldiniz derken 1 saniyeliğine göz ucuyla baktım, yerime oturunca bi daha baktım
Dedimki içimden; leyyynnn bu ne :)

Görür görmez çok beğenmiştim

Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?😊
Çalıştığım yerde tanıştım iş yaptığımız firmalardan birinde calisandi oda, beni daha önceden gözüne kestirmiş o ben ilk onu kaderim vs diye hissetmedim hatta çok sinir oluyordum ona bana açıldıktan sonra da hemen peşinden görürsün bak evlenicem ben seninle demişti hastamidir nedir diye düşünmüştüm :KK48: hatta hayat şarkısı diye bir dizi vardı meşhur evlencem ben senle sahnesi çok güleriz onu gördükçe
Velhasıl o kadar reddettigim bir zamanlar çok gıcık olduğum o adamla yaklaşık 13 yıllık evliyiz 2 de çocuğumuz var Rabbim herkese nasip etsin inşallah :KK60::KK68:

beni ilk esim görmus asik olmus üstelik yan profilden gormus sonra ben asik oldum ama once karakterine cok gizemli ve merhametli birisiydi gizemi gitti merhameti kaldi😃seviyoz bakalim bir 10 yildir

Ben ilk orta sonda dershanede görmüştüm..kapıdan içeri girdi ben bi kaldım kantin dershane bi etrafımda döndü..ben şimdi bunu anlıyor hatırlıyorum tabi resmen şimşekler çakmış o gün bende herşy o gün belli olmuş..
Sarki falan duydunuzmu bu sekilde bir ask yasamadim ben biraz temkinli yaklasmistim ve baya zaman almisti asik oldugumu anlayali siz baya ilk göruste düsmussunuz

Aaaa gerçekten mi? Maşallah ne güzel 😇
Eğer sakıncası yoksa nasıl görmüştünuz eşinizi rüyanızda 😊 Dua filan mı etmistiniz
Ay evet ya annemde hizir orucunda su icmeden uyu ruyanda sana esin su getirecek derdi meraktan birazda ergenlik susuz kalirdim ama gormemistim hiyari ama annem rahmetli babami gormus

Ilk gördüğümde bu adam çok yakışıklı yaaaa bana bakmaz dedim. Ben 150 boy 80 kilo eşim 180 boy 74 75 kilo. Ama cidden çok yakışıklı.
Ama beni tanımak için isteyen ilk oydu onun için görüşmüştük. Cidden hiç yüz vermedim . Çünkü ihtimal bile vermedim ama o sağ olsun hiçç takılmadı böyle şeylere

köylerimiz aynı köydü.
O köyde yaşardı bende yaz tatillerinde anneannemin yanına gider 3 ay kalırdım.
Çok küçüktüm belki 8 , belki 9 onu görünce cok tuhaf olurdum. aşk ne bilmezdim ama onu gördüğümde içimi tuhaf bir his kaplardı. Yıllarca böyle gitti bu durum. Yaşım geldi fark ettim ben ona aşıktım. .cok güzel cocuktu masmavi gözleri.. Sanki cok küçükken biliyordum onunla gelecekte bir şeyler yaşacağımı. Tuhaf... şimdi bebeğimizi bekliyoruz :)

hatta pek yakınlığımız yoktu aile olarak onlarla sadece babalarımız yakın arkadastı. dışarda görüşürlerdi.
bir fotograf var cok eski. onun babasının kucagında bebek ben, benim babamın kucagında eşim. böyle güzel bir kare var. ve ben bunu nişanlandığımda ilk defa gördüm. şok olmuştum.. şimdi evimin baş köşesinde o fotograf

Back
X