Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

İlk görüşte tam aile babası olur iyi bi eş olur bana demiştim.naif kibar biri demiştim de gelin görün ki ne iyi bir eş olabildi bana ne de baba olabildi. Şan babası oldu anca.evlenmek için evlenmiş evliliği idrak edemedi toparlayamadı da .velhasıl çok yanlış ölçüp tartmışım :KK43::KK43:

eşim değil sevgilim var. o yüzden gruba dahil olur muyum bilmiyorum.

ilk bi toplantıda görmüştüm. 3 saatlik toplantıda dengemi bozmuştu. aklımdan geçen bazı cümleleri hatırladığım kadarıyla yazayım:
"oha çok yakışıklıymış"
"amma da ukala"
"ne güzel ne kadar bilgili"
"ne ara bunları öğrenmiş"
"oturan bi asker için kollar bayağı kaslı"
"kesin bi sevdiği vardır"
"keşke benim olsa"

sonuç: yaklaşık beş altı aylık bakışmalardan sonra bana açıldı kendisi. bi seneye yakın zamandır beraberiz. mutluyuz

yakın arkadaşım flörtü ile ilk kez buluşacaktı ve beni de zorla yanında götürmüştü flörtü de eşimi zorla yanında getirmiş metrodan indik 2 kişi bizi bekliyordu ben eşimi gördüm o da bana bakıyordu kalakaldık direk ve kalbime bişiler aktı dedim ki umarım flörtü bu çocuk değildir arkadaşımın. sonra yanlarına geldik tokalaştık isimler söylenince derin bi nefes aldım o da benimle aynı şeyleri düşünmüş o an ben bu kızla evleneceğim demiş. bütün gece eşim hiç konuşamamıştı utancından masal gibiydi bizim için o anlar :KK200: sonrasında gelen 7 senelik sevgililik ve geçen yaz evlendik :KK72:en büyük iyikim eşim çok seviyorum çok :KK68:

Ne guzel 💜
Peki arkadaslariniz sevgili oldu mu merak ettim 😁

Ben onu görmedim ailemle geziyorduk beni görmüş düğün vardı halamın elime kına yapmıştım üzülmüştü belki nişanlı evlidir diye ama yinede şansını denedi ve yengesini arayıp ben evleneceğim kızı buldum hazırlan seni alıyorum diye aldı yengesi yanimiza geldi ben şok 😂😂tabi kabul etmedik hemde ailesi bizimle kalsın ayrı evde kalmasin dedi ailemde kabul etmedi sevmiyorlardi ama eşim ailesini bırakıp ben İstanbul daydim o Diyarbakır da ben Diyarbakır a sadece düğün için gitmiştim oda peşimden İstanbul a geldi ailesini terk etti 😂 sonra herşeyi kabul edip geldiler evliyiz

Eşimle tanıştık konuşurken çıkma teklif etti. Baktım hiç tarzım değil sadece konuşmak istiyordum (yaş 16). İlişki filan düşünmüyordum hiç. Konuşmayı kesecektim teklifinden sonra ama eşim o kadar konuşkan girişimci biri ki nedense pasif kaldım başaramadım. Ve şuan evliyiz 😂😂😂 ne ara geldik ya bu günlere. 7 yıl geçmiş

Back
X