• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

Esım babamın kuzenı eskıden berı tanıyorum zaten kucukken cok begenırdım hanı kucuk kızlar abı olarak bırını ıllakı begenır cok severya oyleydı buyuk olsaydım benle evleyseydı keske demıstım nasıl ıcten dedıysem artık 13 yasındaydım. 20 yasına gelınce benı sevdıgını evlenmek ısyedıgını soyledı ondan sonra kadere ınanmaya basladım ama kucukkenkı kadar begenmıyor ve evlenecek kadar sevmıyordum. Olmaz ne alaka dedım bır ay sonra bı kac kere dısarı cıktık sevdım ve kabul ettım😁😁😁😁

İlk gördüğümde hiçbişi hissetmedim. İlk o beni sevdi peşimden koştu. Harika bir sevgili olursun ama benimle değil dedim. 1 yıl sonra harika bir sevgili oldu. Sonra harika bir koca olursun eminim ama biz nasıl evleneceğiz ki (yıllarca ayrı şehirlerdeydik birleşebilir miyiz bilmiyorduk falan) dedim. Evlendik ve gerçekten harika bir koca oldu. Ben hep başkalarıyla olacağını zannetmiştim ama iyi ki benimle oldu. Onunla ilgili tahminlerimde de beni hiç yanıltmadı.

İlginç bir yerde görmüş, azıcık birşeyler konuşmuş, içimden bir de evleniyormusuz diye geçirmiştim :)) evlendik :)) aslında bir de hikayesi vardı yazmistim. Tanıştığımız in 20.gunu evlendik biz. 7. Yılımız doldu :) inşallah birlikte huzurla saglikla daha nice yillarimiz olur.
Tanışma hikayemizi de paylaşayım..

Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?😊
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.🙏
Biz görücü usulü tanıştırıldık. Eşimi ilk görünce çok beğendim.resmen dilim bağlandı. Ama boyu çok uzun gelmişti diyordum olmazsa boydan dolayı olmaz. Şimdi iki evladını var şükür.

ben eşimi gördüğümde erkek arkadaşım vardı ve o zaman bir çocuk bakıyordum ve hep çalıştığı yerden geçiyorduk baktığım çocukla. Arkadaşlarıyla birlikte galiba bekar bir anne hep tek başına bekarsa ben bu kızla evlenirim demiş. Baktığım çocukla o kadar güzel ilgilenip oynuyorduki çocuk hergün ibo diye tutturuyordu ilk o zaman dedim bu adamdan ne iyi bir koca ve iyi bir baba olur diye ama tabi o zaman muhabbetimiz bile pek yok ve erkek arkadaşım var... Bir gün erkek arkadaşımı bilen patronu ki bizim eşimle o zaman sadece merhabamız var dönüp bana sen bu adamla evlensene demişti. Ben tabi sinirlendim ne saçmalıyorsun gibisinden. Bir gün gene oradayız baktığım çocukla bizi daha önce hiç görmeyen bir müşteri siz evlimisiniz çocugunuz mu yanınızdaki dedi ama eşim o zaman yanımda bile oturmuyor muhabbet bile etmiyoruz. Bende Allah göstermesin ne işim olur bunla dedim:) Ne tiipi benlikti nede yaşı başı zaten benim erkek arkadaşım var ve evlenicez dedim..Ama kendi kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum çünkü ona içim gidiyor..Millet daha biz sevgili değilken evlensenize deyince millete kızıyordum ama hep kendime itiraf edemememden.. Büyük konuşmamak lazımmış.. Sevgili olduk 1 ay sonra nışanlandık 3 ay sonra evlendik. Rabbim çok büyük şimdi Allah göstermesin diye dediğim adamı Allah başımdan eksik etmesin diye dua ediyorum. Şükürler olsun iyi bir eş oldu ama ben onu malesef bir türlü baba yapamıyorum. Evcil hayvanlarımız var onlara bile o kadar ilgiliki çocugumuz olunca naparr düşünemiyorum bile. Şükürler olsun ki karşıma çıkmış. Rabbim eşlerimizi, yol arkadaşlarımızı başımızdan eksik etmesin. :KK68:

Esimin calistigi okulda goreve basladim.ilk gordugumde tipini hic begenmemis hatta icimden yazik kim bununla evlenecek tipi hic olmuyor demistim.aradan bi ay gecti bakismalar basladi.sonra ne olduysa sevgili olduk 2 ay sonra beni istemeye geldi ve 6 ayda evlendik.simdi 8 yillik evliyiz hayatimin en dogru karariydi cok sukur

Ahh ilk gördüğümde hoşlandım bakıştık hep ama konuşmuyorduk (öğrenciydik) sonra tesadüf mezun olunca aynı iş yerinde işe başlamışız 😇 resmen kaderdi ben çok yakından hissettim 🤩

ben bir gün babamin arabasini çaldım tur atiyordum acemiyim tabi
kaza yaptim o panikle kiz arkadaşimi aradım
oda nişanlisini abi tamam ben arkadaşımı göndercem sanayide çalışıyor demiş
geldi iki gözümün çiçeği dedim ben bunu alırım😍😍😍
sonra o abiyi nikah şahidi yaptim
Ama ilk görüştü aşık oldum onu söyleyebilirim

Amaan hadi buluşalım da bu işin olmayacağını o da anlasın diye gittim, güzel bir yere gittik aslında ama ben salaş giyinmiştim önem vermediğimi özellikle göstermek için. Salaş tişört, kot ve topuklu sandalet giydim. Bir gittim adam çok özenli gelmiş siyah gömlek siyah kot, güzel bi saat... Oturduk konuşmaya başladık laf lafı açtı çok iyi anlaştık gülüştük. Güzel bir gündü etkisi hâlâ geçmedi. Sonra o mekandan kalkıp biraz daha sakin bir mekana geçelim dedik, yine güzide belediyemizin yol yapım çalışmaları olduğundan arabayla değil de yürüyerek gidecektik bu yeni yere. Yürümek her zaman rahatlatır beni yine konuşmaya devam ettik bozuk olan yollarda ayağımda topuklu olduğundan bir iki kere kolundan tuttum baktım onda hiç heyecan filan yok sonuçta temas etmişiz, bir tepki vermesi gerekirdi ama hissetmemişti bile :D İyi ki hissetmemiş yoksa bi dokunduk diye havalara girdi ya da beklentiye girdi gibi bi tepkim olurdu.
Ben rahat o resmiydi ben konuşkan o dinleyen taraftı, saygılı edepli biriydi bu yüzden serseri ruhumla bu iş olmaz dedim :D Ama beyefendi yanında bir kitapla gelmişti, bu kitabı bana verdi bir sonraki buluşmamızda kitap üzerinden konuşuruz diyerek. Meğer kitabın içinde bazı özel sayfaları kıvırmış bana duygularını anlatmak için fark etmedim sayfaları düzelttim okurken. Kitabı iade zamanı geldiğinde bol bol kitap üzerinde konuştum. Daha sonra bu buluşmayı şu şekilde anacaktı " o buluşmaya çok heyecanlı gittim çünkü duygularımı anlamış olacaktın ama sen hiç bunlardan bahsetmeyip kitabı anlattın durdun işte o an ne saf bi kız demiştim senin için " :D
O da buluşmadan önce benim kibirli havalı biri olduğumu düşünüp çok gözünde büyütmüş, kendini hazırlamış, laf sokarsam o da laf sokacakmış tersleyecekmiş beni. Bunu duyduğumda çok güldüm resmen düşmanla buluşmaya gelir gibi şartlamışsın kendini dedim.
Konuşkanlığım sıcaklığım için şöyle demişti, herkese tepeden bakan biri gibiydin ama tanışınca şeker gibisin insan çayına katar karıştırır seni :))
Normalde konuşkan değilimdir hele ilk buluşma/tanışma için sıkılıveririm gitmeye bahane ararım ama o gün öyle olmadı, laf lafı açtı çok hoştu sıcak samimi güleç bi sohbet oldu bizim için. Sonrasında da devamı geldi birbirimiz için vazgeçilmez olduk.
Doğru insan karşına çıkınca işte bu eşim diyebilmek büyük meziyettir belki ama benim için dilimin çözüldüğü , kendimi rahat hissedip ifade edebildiğim ilk erkek eşimdi.
Eşim açısından ise ( o daha sağduyulu ve sezgisel biridir ) beni görür görmez, evleneceğim kadın bu, deyip uzun süre peşimi bırakmadı. Beni sadece görmesiyle o zamanlarki flörtünden ayrılmış ben evleneceğim kişiyi buldum senin zamanını çalmak istemiyorum diye . O kadar emindi benimle olacağına sadece benim tavırlarım yüzünden yaklaşmaya çekiniyordu. O daha buluşmadan evleneceği kişiye karar vermişti, içinde öyle hissetmiş. O zamanlar evliliği düşünmeyen sürekli birileriyle takılan ciddi ilişkisi olmayan biriymiş.

Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?😊
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.🙏
Yüzyüze gelmedne önce profiline bakmıştım yakışıklıymış var mı acaba hayatında birisi bi soruştur demiştim arkadaşıma ama o an şakayla karışık söylemiştim sonra da unutmuştum aylar sonra bi ortamda bir araya geldik o da benden etkilenmiş bi anda bi ilişkinin içinde bulduk kendimizi :)

Back
X