Eşinizi idare etmekten yoruldunuz, artık siz idare edilmek istiyorsunuz,naparsınız? :)

cicida

bize biraz samimiyet gerek..
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
968
926
37
Ah erkekler!
Her zaman pofpoflanarak büyütümüşler, hep yorgunlar hep sinirliler hep aksiler...
Vah biz kadınlar !
Alaylı pskolog olacak düzeyde çözümçü kadınlar, alayına yetecek güçte kadınlar, Son sahnede sonunda alaya alınacak hale gelen ve artık yorulan kadınlar...

Artık biz idare edilsek biraz ?

Son düzenleme:
Kendini idare edemeyen adam beni de idare demez.
Ben kendimi de idare ederim o zaman napayım.
Çoluk çocuk herkesi idare edecem.

Eskiden tarif ettiğin gibi biri olan bir eşim vardı ama değişti çok şükür. Akşamları kıza o bakıyor, ev işlerine de yardım ediyor. Çok da kötülemeyin yahu yazıktırDeğişebilirler

mimoz_a ya katılıyorum erkekleri değiştirmek gene biz kadınların yani annelerin elinde .. Allah nasib ederse bende bir erkek evlat bekliyorum küçüklükten itibaren kendi odasını toplamayı ufak tefek ev işlerinde ona sorumluluk vermeyi ve en önemlisi empati kurmayı , kadın erkek eşitliğini ona öğretmeyi planlıyorum..

ALLAH bağışlasın evladınızı

Şu hayatta "idare etmek" kadar tozu kilim altına atmaya yol açan başka bir eylem yoktur.
İdare edilmeyi hiç sevmem, fark ettiğim anda çıldırtır bu beni.
İdare de etmem. Sorun varsa konuşulur. Çözüm aranır.
İdare etme meselesi karşımdakini önemsizleştirmekmiş gibi geliyor bana.

Bazennnn okadar sıkılıyorum ki,...Evlilik falan çok gözümde büyüyor...İşler bitmiyorr hiç,,
Ama hiçbirşey yapmaktan gelmiyor içimden....:SÇalışmak ve ev yükü agır geliyor gibi...

valla hosunuza gıtmeyen tum hareketlerını ona karsı yapın. sızı anlasın ve dusunsun ben ne yapıyorum dıye.

erkekler yetıstırılme tarzlarından genelde yan gelıp yatan, evde elını bırseye surmeyen ama herseyınıze mana bulan o nıye pıs, bu nıye utusuz vs gıbı., yemegını onune hazır ısteyen, tek ıslerının eve para getırmek oldugunu sanan tıpler ama hayat musterek bunu unutuyorlar.

baktınız kı pılınız bıttıgucunuz kalmadı cekın fişi, çekilin kenara bakın neler oluyor tecrubeyle sabıt :)

imalı sormuyorum
gerçek anlamda soruyorum
"erkekleri idare etmek" - "biz idare edilsek" derken
yani hoş olmayan tutumlar karşısında "alttan almak" mı demek istiyorsunuz?
yoksa bir insanı o yöne çek bu yöne çek gibi gerçek anlamda inceden inceden yönetmek mi?

küçüklükten itibaren kendi odasını toplamayı ufak tefek ev işlerinde ona sorumluluk vermeyi ve en önemlisi empati kurmayı , kadın erkek eşitliğini ona öğretmeyi planlıyorum..
ben de aynı şekilde düşünüyorum bacım. hak verdim cümlelerine..
benim eşim Allah razı olsun kendi kendini yetiştirmiş.. yardım eder bana her konuda , he , sinirlidir gel-gitlidir ama öğrendim ben de "İDARE ETMEYİ" ve yeri geldiğinde idare edilmeyi..

böyle erkekleri yine biz kadınlar yetiştiriyoruz. yaşadığımızı el kızına yaşatmamak adına eğitimci olalım

bence sadece erkek annelerinin oğullarını bu yönde yetiştirmesi yetmez
kız annelerine de çok iş düşüyor
annelerin kızlarına kendi ayakları üzerinde durmayı, dik durmayı, kendilerine saygı duymayı, kendilerinin değerli olduğunu vs vs vs (daha yazsam çok şey yazarım)
"katlanmak - susmak - ödün vermek vs vs vs" duruşunda olmamayı, saygı - ilgi - vicdan vs vs vs göstermeyene "eyvallah" demeyi
1-2 haftalık bir ilişkinin "ciddi" bir ilişki olmadığını, hayatın 1 erkekten ibaret olmadığını, hiç kimse için "bittim, ölmek istiyorum vb. " dememesi hatta aklından bile geçirmemesi gerektiğini, en önemli şeyin "kendisi ve yaşama sevinci" olduğunu, hayatın son derece yaşanmaya değer olduğunu, "elimiz- kolumuz - gözümüzün" bir erkekten çok daha öte şükredilmesi gereken vasıflar olduğunu, hayata dair seçimler yaparken "mutlu olmayı seçmek" yönünde seçimler yapması gerektiğini vs vs vs,
her yeri geldiğinde, konuşarak, göstererek, hatırlatarak vs vs vs aşılamaları gerekiyor...

zaten, kızlar ne zaman ki "katlanmak" seçeneğinden vazgeçerse, erkekler daha fazla böyle olamaz

elbetteki tek taraflı bişi değil tatlım. çok güzel yazmışsın

Ahhh benim kv :) kesinlikle kv örnek almayacağım oğlum olursa.

Ama eşimin bilinçaltına işliyorum yavaş yavaş evin düzenini tek başıma yürütemeyeceğimi. Sağolsun oda biraz naz yapsa da, istemeyerek zoraki de olsa yardım etmeye çalışıyor.

Hatta şuan konuştuk daha watsapptan

BEN: bak eve gidince napalım biliomusunnn :d
16:48
EŞİM: I ihhh
BEN:yemek yielim sen süpürge aç
EŞİM : Blmiom :)
EŞİM: Ymek yicez balikkk
BEN: ben utu masasını açayım
BEN: sen süpürge bitirince vileda yapiim
BEN: ütüye girişiiim
EŞİM: :))))
BEN: eger yemek hazır diilse
BEN: hazırsa yiip yaparız
BEN: olarmıı
EŞİM:Illa o şüpurgeyi bana itelicen
EŞİM: Tmam olr yparz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…