yahu elbette çekiyoruz da tekrarlanmıyor mu Allah aşkına ? Biraz mızmız bi kadın olıyım diyorumIsyan bayragini cekince ise yaramadi mi? :)
ALLAH bağışlasın evladınızımimoz_a ya katılıyorum erkekleri değiştirmek gene biz kadınların yani annelerin elinde .. Allah nasib ederse bende bir erkek evlat bekliyorum küçüklükten itibaren kendi odasını toplamayı ufak tefek ev işlerinde ona sorumluluk vermeyi ve en önemlisi empati kurmayı , kadın erkek eşitliğini ona öğretmeyi planlıyorum..
Saol canım benim , allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsinALLAH bağışlasın evladınızı
Ah erkekler!
Her zaman pofpoflanarak büyütümüşler, hep yorgunlar hep sinirliler hep aksiler...
Vah biz kadınlar !
Alaylı pskolog olacak düzeyde çözümçü kadınlar, alayına yetecek güçte kadınlar, Son sahnede sonunda alaya alınacak hale gelen ve artık yorulan kadınlar...
Artık biz idare edilsek biraz ?
ben de aynı şekilde düşünüyorum bacım. hak verdim cümlelerine..küçüklükten itibaren kendi odasını toplamayı ufak tefek ev işlerinde ona sorumluluk vermeyi ve en önemlisi empati kurmayı , kadın erkek eşitliğini ona öğretmeyi planlıyorum..
böyle erkekleri yine biz kadınlar yetiştiriyoruz. yaşadığımızı el kızına yaşatmamak adına eğitimci olalım
mimoz_a ya katılıyorum erkekleri değiştirmek gene biz kadınların yani annelerin elinde .. Allah nasib ederse bende bir erkek evlat bekliyorum küçüklükten itibaren kendi odasını toplamayı ufak tefek ev işlerinde ona sorumluluk vermeyi ve en önemlisi empati kurmayı , kadın erkek eşitliğini ona öğretmeyi planlıyorum..
elbetteki tek taraflı bişi değil tatlım.bence sadece erkek annelerinin oğullarını bu yönde yetiştirmesi yetmez
kız annelerine de çok iş düşüyor
annelerin kızlarına kendi ayakları üzerinde durmayı, dik durmayı, kendilerine saygı duymayı, kendilerinin değerli olduğunu vs vs vs (daha yazsam çok şey yazarım)
"katlanmak - susmak - ödün vermek vs vs vs" duruşunda olmamayı, saygı - ilgi - vicdan vs vs vs göstermeyene "eyvallah" demeyi
1-2 haftalık bir ilişkinin "ciddi" bir ilişki olmadığını, hayatın 1 erkekten ibaret olmadığını, hiç kimse için "bittim, ölmek istiyorum vb. " dememesi hatta aklından bile geçirmemesi gerektiğini, en önemli şeyin "kendisi ve yaşama sevinci" olduğunu, hayatın son derece yaşanmaya değer olduğunu, "elimiz- kolumuz - gözümüzün" bir erkekten çok daha öte şükredilmesi gereken vasıflar olduğunu, hayata dair seçimler yaparken "mutlu olmayı seçmek" yönünde seçimler yapması gerektiğini vs vs vs,
her yeri geldiğinde, konuşarak, göstererek, hatırlatarak vs vs vs aşılamaları gerekiyor...
zaten, kızlar ne zaman ki "katlanmak" seçeneğinden vazgeçerse, erkekler daha fazla böyle olamaz