nasıl değişti acaba merak ettimEskiden tarif ettiğin gibi biri olan bir eşim vardı ama değişti çok şükür. Akşamları kıza o bakıyor, ev işlerine de yardım ediyor. Çok da kötülemeyin yahu yazıktırDeğişebilirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl değişti acaba merak ettimEskiden tarif ettiğin gibi biri olan bir eşim vardı ama değişti çok şükür. Akşamları kıza o bakıyor, ev işlerine de yardım ediyor. Çok da kötülemeyin yahu yazıktırDeğişebilirler
Ahhh benim kv :) kesinlikle kv örnek almayacağım oğlum olursa.
Ama eşimin bilinçaltına işliyorum yavaş yavaş evin düzenini tek başıma yürütemeyeceğimi. Sağolsun oda biraz naz yapsa da, istemeyerek zoraki de olsa yardım etmeye çalışıyor.
Hatta şuan konuştuk daha watsapptan
BEN: bak eve gidince napalım biliomusunnn :d
16:48
EŞİM: I ihhh
BEN:yemek yielim sen süpürge aç
EŞİM : Blmiom :)
EŞİM: Ymek yicez balikkk
BEN: ben utu masasını açayım
BEN: sen süpürge bitirince vileda yapiim
BEN: ütüye girişiiim
EŞİM: :))))
BEN: eger yemek hazır diilse
BEN: hazırsa yiip yaparız
BEN: olarmıı
EŞİM:Illa o şüpurgeyi bana itelicen
EŞİM: Tmam olr yparz
Çok basit, aşkım çok yorgunum, güçlü erkeğim benim diye ver gazı. Hasta numarası yap vb...nasıl değişti acaba merak ettim
aynen benim kv paşa gibi büyütümüş nazıyla ben uğraşıyorum.. ben süpürelim desem ev tertemiz diyo tozdan uçuşan eve ve sonuç kavgaya varıyor.. bu kıvama nasıl geldi acaba zorla da olsa kabul etmiş:)))
İdare biriminde idareci olur 5 bin tl kazanırım daha makbul ya... Bence balansı kurmak için tatlı sert yapmalıyız, ben yapıyorum bi şekilde istediğim düzeye geliyor ilişki ama sertten yorulduğum olabiliyor da tabi.Kendini idare edemeyen adam beni de idare demez.
Ben kendimi de idare ederim o zaman napayım.
Çoluk çocuk herkesi idare edecem.
kötülemiyoruz yahu realist bakıyorum ben. Gerçekleri ifade ediyorum . Erkek anne trafından idare edilmeye evlenene kadar alıştığı için evlendikten sonrada bir süre sonra idare edilmek istiyor. Benim eşimde yardımeder, mutfağa girer yemek ypar hatta lahmacun -pide pilav ev işlerinde ütü yapar cam siler ama bahsettiğim şeyler daha ince. Yani kadın biraz kendini idareye fazlaca kaptırıyor, sonra önde hissediyor hem eşi hem kendisi rahatsız oluyor. Geride durduğu zamanda eziliyor. Kadın şımartılmak istiyor ama sürekli olgun olması bekleniyor. Çok sıkıcı bi denge.Eskiden tarif ettiğin gibi biri olan bir eşim vardı ama değişti çok şükür. Akşamları kıza o bakıyor, ev işlerine de yardım ediyor. Çok da kötülemeyin yahu yazıktırDeğişebilirler
İdare biriminde idareci olur 5 bin tl kazanırım daha makbul ya... Bence balansı kurmak için tatlı sert yapmalıyız, ben yapıyorum bi şekilde istediğim düzeye geliyor ilişki ama sertten yorulduğum olabiliyor da tabi.
derdin çeşitleri çok işte. Koyunun her rengi mevcut hepimizin imtihamı farklı farklı.ben kocamdan memnunum ama ailesi çok karışıyo onlar yüzünden kavgamız
Benim kasdettiğim idare edilmesi bana deli yada aptal muamelesi yapılması değil, şımartılmak ve Onun açısında idare etmek: katlanamadığı belki bir huyumu görmezden gelebilme sanatı..Şu hayatta "idare etmek" kadar tozu kilim altına atmaya yol açan başka bir eylem yoktur.
İdare edilmeyi hiç sevmem, fark ettiğim anda çıldırtır bu beni.
İdare de etmem. Sorun varsa konuşulur. Çözüm aranır.
İdare etme meselesi karşımdakini önemsizleştirmekmiş gibi geliyor bana.
merhametli biri ile evleniren çekilmez olmaz , büyütecek bişey yok o kadar.Bazennnn okadar sıkılıyorum ki,...Evlilik falan çok gözümde büyüyor...İşler bitmiyorr hiç,,
Ama hiçbirşey yapmaktan gelmiyor içimden....:SÇalışmak ve ev yükü agır geliyor gibi...
katılıyorum (alkış) ben öğretmenim. aslında branşım ingilizce ancak erkek çocuklarını kız çocuklarına karşı bir saygı ile yetiştirmeye gayret gösteriyorum. Örnwğin hepsini yemekhaneye götürürken "ladies first" diyorum , önden bayanlar erkekler neden öğretmenim diyor? çünkü bayanlar çok güçlü ve narinler. Siz itiş kakış yaparken zarar alabilirler, önde olmaları ile sizin onların arkasında durmanız ve korumanız "her nekadar onlar çok güçlü de olsalar , gerekli, çünkü aslında kendi kavganızdan korumuş oluyorsunuz diyorum mesela.böyle erkekleri yine biz kadınlar yetiştiriyoruz. yaşadığımızı el kızına yaşatmamak adına eğitimci olalım
Çok heyecanlııı... maşallah haydi bakalım. işte bu annelere ihtiyacımız var.@mimoz_a ya katılıyorum erkekleri değiştirmek gene biz kadınların yani annelerin elinde .. Allah nasib ederse bende bir erkek evlat bekliyorum küçüklükten itibaren kendi odasını toplamayı ufak tefek ev işlerinde ona sorumluluk vermeyi ve en önemlisi empati kurmayı , kadın erkek eşitliğini ona öğretmeyi planlıyorum..
hahahahaahaha u ara bende kasıtlı yapıyorum, çok şaşkın kendisi hhaahsuahaıdahdBen bazen psikopata bağlıyorum bayağı ise yarıyor
işte katıldığım tek düşünce. bunu bekliyordum birinden. aynı frekanstayız. tebriklervalla hosunuza gıtmeyen tum hareketlerını ona karsı yapın. sızı anlasın ve dusunsun ben ne yapıyorum dıye.
erkekler yetıstırılme tarzlarından genelde yan gelıp yatan, evde elını bırseye surmeyen ama herseyınıze mana bulan o nıye pıs, bu nıye utusuz vs gıbı., yemegını onune hazır ısteyen, tek ıslerının eve para getırmek oldugunu sanan tıpler ama hayat musterek bunu unutuyorlar.
baktınız kı pılınız bıttıgucunuz kalmadı cekın fişi, çekilin kenara bakın neler oluyor tecrubeyle sabıt :)
Bazen erkeklere böyle bir ayar vermek gerekiyorhahahahaahaha u ara bende kasıtlı yapıyorum, çok şaşkın kendisi hhaahsuahaıdahd
geçen verdim bi ayar 1 sene gider die düşünşyorum skfjsofjszofzsjfzlBazen erkeklere böyle bir ayar vermek gerekiyor
Kimse kşmseyi idare etmek zorunda pohpohlamak zorunda değil.Hayat ve davranışlar müşterektir.İnsan hayata bir kez geliyor.Kimsenin aksiliğini zırvalığını çekip pohpohlamak için gelmiyor.Öyle de evlilik olmaz.Ah erkekler!
Her zaman pofpoflanarak büyütümüşler, hep yorgunlar hep sinirliler hep aksiler...
Vah biz kadınlar !
Alaylı pskolog olacak düzeyde çözümçü kadınlar, alayına yetecek güçte kadınlar, Son sahnede sonunda alaya alınacak hale gelen ve artık yorulan kadınlar...
Artık biz idare edilsek biraz ?