• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize karşı minik bir sırrınız ya da uyguladığınız taktik var mı☺️

Bence evlilik emek ister gayret ister ..hele eşinin seni sevdiğinden eminsen ...gözü sağda solsa değilse..tabi ki ufak tefek şeyleri büyütmemek gerek..bal gibi giderim ellerinden tutarım ..gözlerine bakarım ..de bakalım canın niye sıkkın ..seni üzen birşeyler mi var..Eğer eşim canımı sıkmışsa da ben yine gider derim bak yaptığın bu hareket eylemin falan şu yönde değiştirsen daha iyi olmaz mı falan filan..işte..Bacım iletişim çok önemli:işsiz::KK74::KK74:
Eğer somurtmuş bi şekilde gelmişse ve kavga edecek yer arıyorsa bende düzgünce konuşmaya çalışırım, ne oldu anlat, bi derdin sıkıntın mı var diye sorarım. Ama sebepsizce bi kavga çıkartıyor beni huzursuz ediyorsa bitmiştir, iletişim miletişim hak getire. Yanında nefes almam, ölü taklidi yaparım =) hep özenmişimdir sizin gibi kadınlara. Ama ilk adım eşimden gelecek çok inadımdır. Ama normalde şiveli cilveli sakin seviyeli sevecenimdir. Modum ufacık bi tartışmada çok çabuk düşer. Dünya başıma yıkılır felan.

Bende kolay kolay kavga çıkarmam eşimin canı sıkkınsa üzülme herşeyin hayırlısı der hep olumlu konuşmağa çalışırım.
Ama tartışma durumunda ben odadan çıkarım büyümesin diye ama o buna çok sinirleniyor:bicak:
Bence ben dırdırcı Kadınlardan değilim:KK76:
Ama farklı iki karakter bi eve girince ister istemez sorunlar oluyor

Ben ponciklik yapiyorum. Benimki resmen benim iki karekterli olduğumu düşünüyor. Beni bir görsen... şimarmalar... sacma sacma minnoş minnoş tavirlar. Ağız bükmeler.
İstersem gözümden zorla yaş bile geliyor
( balkonda, melonkolik, sessiz otururken, elimde sigara... ayak sesini duyduğum an hemen iki damla göz yaşı ) ne oldu diye sorunca ilk bi birşey yok demeler... sonra öffffffff çekip istediğimi sakince anlatmalar. Muahhaha...

Ben ponciklik yapiyorum. Benimki resmen benim iki karekterli olduğumu düşünüyor. Beni bir görsen... şimarmalar... sacma sacma minnoş minnoş tavirlar. Ağız bükmeler.
( balkonda, melonkolik, sessiz otururken, elimde sigara... ayak sesini duyduğum an hemen iki damla göz yaşı ) ne oldu diye sorunca ilk bi birşey yok demeler... sonra öffffffff çekip istediğimi sakince anlatmalar. Muahhaha...

Bunlar çok masumane baba göre çünkü yuvanızda mutlu olmak eşinizle iyi olmak için yapıyorsunuz hepimizin vardır bu tarz şeyleri:halay:

Hahhaha çok güzeldim yaa :KK9:helal size.. Ya bana şu kafayı bi anlatın. Nasıl bu şekilde yapıyım da, duvar olmayım. Balta girmez orman modunda çıkıyım.. Bende ponçik olmak istiyorum:KK8:

Hahhaha çok güzeldim yaa :KK9:helal size.. Ya bana şu kafayı bi anlatın. Nasıl bu şekilde yapıyım da, duvar olmayım. Balta girmez orman modunda çıkıyım.. Bende ponçik olmak istiyorum:KK8:

Ben aslinda bildiğin erkek fatmayim. Yani çamaşır makinasini vs. İte kaka kendim taşırım. İnşaatda bile çalışdım. Gerisini sen düşün :) Bide has karadenizliyim yani hafif cazgirlik genetik var bende. Ben resmen rol yapıyorum. Yani sesimi inceltip sacma sacma haraketler yapıyorum. Gecen gece poncomu giydim evde... adam mutfakta su iciyor bende arkadan atlayip Battttttman diye bagirdim ve sarildim. Komik oluyor galiba. Benimkine sevimli geliyor nedense. Önerilecek bir durum değil çünkü gerçekten cocukca hareketler sergiliyorum

En sevdiğim şey haksızken haklı duruma çıkabilme cabam oda bunu goruyo ortalık yumuşuyor :) eğer çok kızdırmış sam dudagimi bukerim cisi gelmiş kız çocukları gibi kivranirim elbet affeder :))

Ben aslinda bildiğin erkek fatmayim. Yani çamaşır makinasini vs. İte kaka kendim taşırım. İnşaatda bile çalışdım. Gerisini sen düşün :) Bide has karadenizliyim yani hafif cazgirlik genetik var bende. Ben resmen rol yapıyorum. Yani sesimi inceltip sacma sacma haraketler yapıyorum. Gecen gece poncomu giydim evde... adam mutfakta su iciyor bende arkadan atlayip Battttttman diye bagirdim ve sarildim. Komik oluyor galiba. Benimkine sevimli geliyor nedense. Önerilecek bir durum değil çünkü gerçekten cocukca hareketler sergiliyorum
Ay bende birara dolabın arkasına saklanmıştım herifi korkutmuştum :halay::halay:adam bildiğin havaya fırlamıştı ..sonra da sarılıp külmüştuk:KK20:

Yaaaa =) çok güzel ama yapıcam bunu deniycemmmm

Baktım kavga anında haksızım ve eşim haksız olduğumu anlayıp üste çıkmaya başlıyor hemen gözlerimi doldurup “tamam ben öleyim o zaman sen anca o zaman mutlu olursun” diye duygu sömürerek onunda içini sızlatıp sımsıkı sarılmasını sağlıyorum.

Bazen kendime kavganın ortasında gidip onun sevdiği gibi salata, kısır, (buzluktan çıkarıp) sarma, börek yapıyorum. Hepsini de elime alıp tek başıma yiyorum. Eeeen fazla on dakika sonra kedi modunda gelip bende acıktım diye çocuk gibi kıvranıyor. Çok tatlı oluyor o halleri :)

geçen kavga ederken ağzımdan birden keşke kavga eden huysuz biri olmasaydın da canım pizza istedi diyebilseydim dedim ağlayarak. Gecenin ikisinde pizza yemeye gittik.

Eşimin bende dayanamadığı şey şebeklik. Şebekçe kafamı küstüm diye çevirmem ya da sana acıyorum bir daha bana sarılamayacaksın gibi çocukça bir cümlem ondaki siniri bitiriyor.

Birde çok inatçıdır. Yapmasını istediğim bir şey için “ ben böyle istiyorum ama yapabileceğini sanmıyorum” de çekil kenara, yapsın. Kavga ederken bana asla dokunamazsın dersem dokunmaya çalışıyor. Benimle asla konuşamazsın der başka odaya geçersem benimle konuşup güldürmeye çalışıyor. Bunu da çok kullanırım ben :21:

Çok şükür büyük kavgamız yok işte olanları da böyle geçiştiriyoruz.

Baktım kavga anında haksızım ve eşim haksız olduğumu anlayıp üste çıkmaya başlıyor hemen gözlerimi doldurup “tamam ben öleyim o zaman sen anca o zaman mutlu olursun” diye duygu sömürerek onunda içini sızlatıp sımsıkı sarılmasını sağlıyorum.

Bazen kendime kavganın ortasında gidip onun sevdiği gibi salata, kısır, (buzluktan çıkarıp) sarma, börek yapıyorum. Hepsini de elime alıp tek başıma yiyorum. Eeeen fazla on dakika sonra kedi modunda gelip bende acıktım diye çocuk gibi kıvranıyor. Çok tatlı oluyor o halleri :)

geçen kavga ederken ağzımdan birden keşke kavga eden huysuz biri olmasaydın da canım pizza istedi diyebilseydim dedim ağlayarak. Gecenin ikisinde pizza yemeye gittik.

Eşimin bende dayanamadığı şey şebeklik. Şebekçe kafamı küstüm diye çevirmem ya da sana acıyorum bir daha bana sarılamayacaksın gibi çocukça bir cümlem ondaki siniri bitiriyor.

Birde çok inatçıdır. Yapmasını istediğim bir şey için “ ben böyle istiyorum ama yapabileceğini sanmıyorum” de çekil kenara, yapsın. Kavga ederken bana asla dokunamazsın dersem dokunmaya çalışıyor. Benimle asla konuşamazsın der başka odaya geçersem benimle konuşup güldürmeye çalışıyor. Bunu da çok kullanırım ben :21:

Çok şükür büyük kavgamız yok işte olanları da böyle geçiştiriyoruz.

Maşaallah ya çok süpersiniz :rapci:
Pizza fikrine bayıldım aklımda olsun:super:

Bence evliliğin en büyük sırrı fedakarlık.
Ben çok gururlu ve kendini ezdirmeyen biriyimdir. Bitti mi bitmiştir benim için. Evlenene kadar kimseyi mutlu etmek için uğraşmamıştım. Ama şuan yaptığım şeyler beni bile şaşırtıyor. Yatağa küs girmeyi bırak kavgadan sonra odadan küs çıkamıyorum. Eşimin anne babası sürekli kavga bağırışma içindeler.doğal olarak böyle bir ortamda yetişen bir birey olarak eşimde öyleydi. Evliliğimin ilk ayları sürekli tartışmalarla geçti. Sudan sebeplerle tartışıp küsüyorduk. Çok emek verdim, Çok gurursuzluk yaptım. Sonunda kazanan ben oldum.

Aslında sorum şu;
bazen eşimize istediğimizi yaptırmak,kavgayı yatıştırmak,sinirleri yok etmek için mutlaka herkesin ufak bi yolu yöntemi vardır eşine karşı:KK49:
Örnek verecek olursam ben evliliğimizin ilk zamanları asla eşimle sarılmadan yanı da o olmadan kırgın bi şekilde yatamazdım.
Gururumdan ilk adımı da atamazdım.
Bende yatarken niyeyse uykuya dalacağım zaman hep sıçrardım korkardım ve eşimde sarılırdı:KK48: ki bu gerçek :KK25:
Tabi ben bunu küs olduğum zamanlar kullandım hani korkar gibi yaptım ve oda bana sarılarak ilk adımı o atmış oluyordu barışıyorsuk ve bende uykuya dalabiliyorudum:KK53::21:
Herkesin karakteri yapısı elbet farklıdır ama yine de merak ettim kimler nasıl davranır
Eğlence amaçlı lütfen farklı yerlere gitmesin:super:
Gece korkar gibi numarası yaptım geçen şöyle bir dönüp baktı, geri uyudu:sopa:

Haksızsa ve bunu kabul etmiyosa, gurur yapıp ilk adımı atan olmak istemiyosa paşam en kısa şortumu giyerim yatmaya hazırlanırken. Mutfaktaysa su içmeye falan girerim:D suratsız suratsız evde dolansam da yatağa kısacık şortla girip üstümü de örtmeyinceee:D hahaha ne pisliğiz be:D libidosu sağolsun hemen hatasını anlayıverir bi anda. Ondan sonra sırnaşma, affedilme, sevişme ve kapanış:D

Amaa ben çok haklı ve çok kızgınsam yatağın eeen ucuna yatarım o da anlar ki bana ilişme ilişirsen depeni delerim. O zaman şorta gerek kalmadan özür diler öyle barışır uyuruz. Ben haksızsam paşa paşa özrümü diler sarılır öperim dayanamaz zaten :KK19:

Haksızsa ve bunu kabul etmiyosa, gurur yapıp ilk adımı atan olmak istemiyosa paşam en kısa şortumu giyerim yatmaya hazırlanırken. Mutfaktaysa su içmeye falan girerim:KK70: suratsız suratsız evde dolansam da yatağa kısacık şortla girip üstümü de örtmeyinceee:KK70: hahaha ne pisliğiz be:KK70: libidosu sağolsun hemen hatasını anlayıverir bi anda. Ondan sonra sırnaşma, affedilme, sevişme ve kapanış:KK70:

Ay bunu bende yapıyorum :KK54::KK70:
Tek değilmişim deme ki:KK70:

Back