bu olay çok iyiymiş ya
sonradan anlamıştır tabi
Hayır ilk anlamadı nereye sakladın falan demişti
Aklima gelmişken anlatiyim bir tane daha
Benim çok fevri hareketlerim vardır .
Aklima ne eserde yaparim söylerim tabi çok pişman olurum sonra ama is isten geçer .
Boyle dengesizligimin üstümde olduğu birgün bir altin gunu toplantisindayiz .
Ev halamlarin.
Herkes sikir sikir giyinmiş yasli teyzelerinin elinde örgüler falan var .
Genç kizlar da lif falan oruyor .
Benim elimde de telefon var tabi .
Konuşulanlara pek kulak vermiyorum aslında .
Orgu modelleri falan konu .
Orada bir hanim teyze yaşi 45 falan ikide bir benden birşeyler istiyor .
Kagir getir kalem getir cay koy pasta ver borekten daha var mi falan.
Gicik olsam da sesimi cikarmiyorum.
Kuzenim orda oturuyor benden istiyor herşeyi .
Velhasil kelam muhabbet evlilikten ilk geceden aciliyor benim kulaklar kabariyor tabi cinsellik olunca .
Teyzenin tekini kocasi tokatlamis ilk gece buda aglamis falan.
Her neyse halam anlatıyor ilk gece bunlar o malum isin üzerindeyken cikaramamislar orda kalmis enistemin ki 5 dk sonra ' solunca ' cikarttik diyor halam
Bende hala solunca ne ya falan diyorum .
Oradan teyze atladi hala mi ? Diye .
Bende evet deyince ben seni halanin kizi sanıyordum. Çokbbenziyorsunuz falan dedi bende aynen bunu dedim " ayy tövbe de teyze ne diyorsun yaa " tabi o orada halamin bakislari fena .
Sonra teyze diyor senin Ahmetin kizi misin. Yani diye .
Evet diyorum yok kiz ayni bak Ayline ( halam) benziyorsunuz diyor .
Bende az önceki konunun etkisinde kaldigimdan midir bilemem şu manidar cevabi veriyorum.
" Babam halami s.ktiyse bilemem valla"
Millet aynen boyle
Ayyyy nazil utanmistim.
Güya espri yapacaktim iste
Benden daha rezil kimse olamaz bence bu rezilligin son noktasi :)) bir gun zehirlendim mi artik ne olduysa midem cok kotu ama oyle boyle degil ve ben hayatim boyunce hic kusmadim. Mide bulantisindan olsem de kusamiyorum. Artik carem kalmadi kendimi tuvalette yerlere falan attim o derece kotu midem. Sevgilim beni dusa soktu ve zorla beni kusturdu. Ustune de geldi herhalde bilmiyorum yari baygindim ama hic igrenmedi ve her yeri temizledi. 😖 Cok kotu bir durumdu ama ona olan sevgimi ve bagliligimi arttirdi boyle yapmasi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aklima gelmişken anlatiyim bir tane daha
Benim çok fevri hareketlerim vardır .
Aklima ne eserde yaparim söylerim tabi çok pişman olurum sonra ama is isten geçer .
Boyle dengesizligimin üstümde olduğu birgün bir altin gunu toplantisindayiz .
Ev halamlarin.
Herkes sikir sikir giyinmiş yasli teyzelerinin elinde örgüler falan var .
Genç kizlar da lif falan oruyor .
Benim elimde de telefon var tabi .
Konuşulanlara pek kulak vermiyorum aslında .
Orgu modelleri falan konu .
Orada bir hanim teyze yaşi 45 falan ikide bir benden birşeyler istiyor .
Kagir getir kalem getir cay koy pasta ver borekten daha var mi falan.
Gicik olsam da sesimi cikarmiyorum.
Kuzenim orda oturuyor benden istiyor herşeyi .
Velhasil kelam muhabbet evlilikten ilk geceden aciliyor benim kulaklar kabariyor tabi cinsellik olunca .
Teyzenin tekini kocasi tokatlamis ilk gece buda aglamis falan.
Her neyse halam anlatıyor ilk gece bunlar o malum isin üzerindeyken cikaramamislar orda kalmis enistemin ki 5 dk sonra ' solunca ' cikarttik diyor halam
Bende hala solunca ne ya falan diyorum .
Oradan teyze atladi hala mi ? Diye .
Bende evet deyince ben seni halanin kizi sanıyordum. Çokbbenziyorsunuz falan dedi bende aynen bunu dedim " ayy tövbe de teyze ne diyorsun yaa " tabi o orada halamin bakislari fena .
Sonra teyze diyor senin Ahmetin kizi misin. Yani diye .
Evet diyorum yok kiz ayni bak Ayline ( halam) benziyorsunuz diyor .
Bende az önceki konunun etkisinde kaldigimdan midir bilemem şu manidar cevabi veriyorum.
" Babam halami s.ktiyse bilemem valla"
Millet aynen boyle
Ayyyy nazil utanmistim.
Güya espri yapacaktim iste
ayyyyyhalanın suratını çok merak ettim
AhahahBu çok iyiymiş ya
valla yaa adamı kokumla etkilemişim bak hala vazgeçemiyo değişik bi tarzım var
artık zaman ilerledikçe ve utanma sıkılma kalmadıkça evde biz olyın iyice ''gaz''ını çıkardık öle böle değil.
pırt gelince işaret parmağını uzatıyo çek çek çek diyo çekince malumunuz :)))
bide mesela ben mutfaktayım eşim salonda ya, bi anda telaşla aşkııım aşkkıımmm diye bağıra bağıra yanına koşuyorum bu bi panik bi panik aklı çıkıyo yanına gidip salıveriyorum varya ben ondan çok gülüyorum :))
manyakmıyız neyiz be hale bak :))
Pedle ilgili yorumları okuyunca aklıma geldi.
Yine her zamanki gibi vakitsiz regl olmuşum.
Nişanlım beni bekliyor buluşacağımız yerde ve benim evden çıkmam için 10 dakikam var.
Aracele nasıl olduysa pedimi takmayı unuttuğumu farkediyorum ve odamda zamandan kazanmak için takıyorum.
Poşetini yere atıyorum yapışkanlı kısmı çorabımı giymek için yere oturunca popoma yapışıyor.
Ve ben havalı havalı ahenkle dans eden maşalı saçlarımla sokakta süzülüyorum.
Metro beklerken millet niye bana bakıyor,deli mi bunlar diye düşünüyorum ama bi yandan da herhalde çok havalı oldum ondan bakıyorlar diyorum.
Nişanlımın beklediği durakta iniyorum. Nişanlım popomdan sallanan birşeyi farkediyor,alıyor ve elimden tuttuğu gibi çekiştire çekiştire oradan uzaklaştırıyor beni.
Daha sonra çöpe attığı mor poşeti farkediyorum.:26:
Tahmin edin bakalım hangimiz daha mordu.Ben mi? Yoksa pedin poşeti mi?
Canım okuyunca çok güldüm benim de buna benzer bi anım var unutmustum ama okuyunca terar hatırladım.hatırlarken bile utanıyorum
Koca İzmir'e rezil oldum. Alsancağın göbeğinde görmeyen kalmamıştır halimi
Koca İzmir'e rezil oldum. Alsancağın göbeğinde görmeyen kalmamıştır halimi
Off çok kötü olmuş yaAma ben daha rezil olmuştum bak ;
Bigün beyaz sweet giydim ama içimde mor sütyen var ama bady kalın görünmüyor renkk ama straplez ama bady babam dikmişti kalın kalın
Neyne konakta indim karşıya geçicem herkez bana bakıyor tamam havaya giricem teyzenin biri ;
Kızım yeni moda bumu dediha dedim bi baktım badym yarıya gelmiş sütyenle kalmışım of öldüm ya ama ne öldüm 5-6 sene oluyor 14-15 yaşlarındaydım işte öyle utanç yaşamadım ya
beni bile öldürüyodün akşam tam burayı okuyodum mesaj atmış özledim gibisinden bende aradım ama telefonda konuşamadım telefonda bildiğin kekeme gibi anlamsız sesler çıkardım bi onbeş saniye sürdü bu gülmekten koptu resmen sonra annem çağırıyo diye kapattım on dk sonra aradım hala gülüyodu :26::26: "2 gundur telefonda konuşamıyoruz konuşmayı unutmuşsun bida arayı bu kadar açmayalım hayatım" dedi alçak adam [/Q
Ay bi hossun kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?