Eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz?

Benimki kesin böyle yapacak
Valla hiç öyle heyecan mutluluk falan hiç yoktu sanki normalde her yıl o dönemler böyle bişey yaşıyoruz gibiydi ama her geçen gün onunda mutluluğunu görüyorum meğer adam mutluluğunu dokuz aya yaymaya karar vermiş

Ya cok tatlısınızzz

Offff ağladım zırıl zırıl nasıl bir mucize nasıl bir güzellik vermiş kurban olduğum Rabbim.sizinle aynı durumdayız inş ben ve benim gibi tüm arkadaşlar kavuşurlar

Offff ağladım zırıl zırıl nasıl bir mucize nasıl bir güzellik vermiş kurban olduğum Rabbim.sizinle aynı durumdayız inş ben ve benim gibi tüm arkadaşlar kavuşurlar
İnşallah ben hic bi zaman Alllahtan ümidimi kesmedim sizde kesmeyin ona zor asla yok. Doğal hamile olabileceğimden sadece umidim yoktu butun doktorlar menopoza yaklastigimi söylemişti hep acırlardi bana yazık yavrum cok küçüksün diye. Ama hep bi yanim ferahtı tup bebekte başarılı olurum sanıyodum ki daha ötesi oldu

hastaneye kan vermeye gitmiştim verdim eve geldim hastanenin sitesinden eşim bakıp bana hamile olduğumu söyledi aha pozitif diye bağırmasına koştum yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…