• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz?

Benimki kesin böyle yapacak 🙈
Valla hiç öyle heyecan mutluluk falan hiç yoktu sanki normalde her yıl o dönemler böyle bişey yaşıyoruz gibiydi 😂 ama her geçen gün onunda mutluluğunu görüyorum meğer adam mutluluğunu dokuz aya yaymaya karar vermiş

Valla hiç öyle heyecan mutluluk falan hiç yoktu sanki normalde her yıl o dönemler böyle bişey yaşıyoruz gibiydi 😂 ama her geçen gün onunda mutluluğunu görüyorum meğer adam mutluluğunu dokuz aya yaymaya karar vermiş
Ya cok tatlısınızzz🤗🙈

Offff ağladım zırıl zırıl nasıl bir mucize nasıl bir güzellik vermiş kurban olduğum Rabbim.sizinle aynı durumdayız inş ben ve benim gibi tüm arkadaşlar kavuşurlar :KK200:
Bizde 5 yılın ardından deliler gibi tup bebek tedavisi görürken 3 aylık bir yumurta toplama seanslarindan sonra bi ay ara verdim dinlenmek icin sonrasi transferdi. Dogal hamile kalabilcegimden ümidimi kesmiştim küçük yaşta problemim büyüktü, herneyse adet 7 8 gun gecikti ama hamile olduğumu kendime yakıştıramadım hiç test yapmadım tüp bebek tedavisine yoğun devam ettiğim için heralde bu ay şaştı dedim. Söktürücü içecektim öncesinde nolur nolmaz yaptım neyse işte hamile olduğumu öğrendim dayanamadım hemen yaş pasta aldım ustune "askim baba oluyorsun" yazdim, isten eve neden erken geldigimi sorunca adet oldum karnım ağrıyor bi cay koy pasta aldim yeriz dedim. O cay koyarken ben pastayi salonda açtım gebelik testini de masaya koydum. Eşim dizlerinin üstüne düştü delirdi sandım nasıl ya inanmıyorum delirdin mi sen ne diyosun flaan dedi ama ikimizde iki göz iki çeşme, imkansiz olan oldu mucizemizi bize verdi Allahım, kimse aramasın isteyen ve hak eden hemen cocuk sahibi olsun insallah

Offff ağladım zırıl zırıl nasıl bir mucize nasıl bir güzellik vermiş kurban olduğum Rabbim.sizinle aynı durumdayız inş ben ve benim gibi tüm arkadaşlar kavuşurlar :KK200:
İnşallah ben hic bi zaman Alllahtan ümidimi kesmedim sizde kesmeyin ona zor asla yok. Doğal hamile olabileceğimden sadece umidim yoktu butun doktorlar menopoza yaklastigimi söylemişti hep acırlardi bana yazık yavrum cok küçüksün diye. Ama hep bi yanim ferahtı tup bebekte başarılı olurum sanıyodum ki daha ötesi oldu

hastaneye kan vermeye gitmiştim verdim eve geldim hastanenin sitesinden eşim bakıp bana hamile olduğumu söyledi :D aha pozitif diye bağırmasına koştum yanına :anneadayı:

Back