- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
- 158
Çok güzel canım. Sağsalim kucagına al insallahEvet şok etkisi yaratıyor :)
Mamayı anlamadı o ne ya falan oldu ilk görünce sonra cıngırakla misafirimiz var yapınca hemen gözler şelale sarılmalar öpüşmeler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canım. Sağsalim kucagına al insallahEvet şok etkisi yaratıyor :)
Mamayı anlamadı o ne ya falan oldu ilk görünce sonra cıngırakla misafirimiz var yapınca hemen gözler şelale sarılmalar öpüşmeler :)
Hamile değilsen darısı en kısa sürede basına olsun inşallahÇok güzel canım. Sağsalim kucagına al insallah ❤
tesekkür ederim canım benimKzuu bak bebiş istiyorsan adet biter bitmez başla çalışmaya son 1 haftaya kadar devam et inan tutturma şansım çok yüksek bana güven. Mesela ben ayda iki kere yumurtluyorum ya geç ya erkende yumurtluyorm bu yuzden isini sansa degil saglama al bir tane yumurtlama takvimi indi basla dusuk ihtimalleri bile degerlendirn cunku kadinlar 21 gune kadar yumurylayabiliir
amiiiinnnnnnHamile değilsen darısı en kısa sürede basına olsun inşallah ❤
Insd olur canim bizleridr haberdar et yarin yasin okursam sanada dua edrimtesekkür ederim canım benim
aynen dedigin gibi bittigi gunden itibaren korunmuyoruz.
gecen ay negatifti bakalım bu ay ne olacak ☺
tamam canım eger varsa yazarım.Insd olur canim bizleridr haberdar et yarin yasin okursam sanada dua edrim
Inşallah canım olur daha bata 14 gun varsa önünde 1 hafta daha var degerlendir sentamam canım eger varsa yazarım.☺
cok tesekkur ederim, mutlu ettin beni ❤
Sagol canım benimInşallah canım olur daha bata 14 gun varsa önünde 1 hafta daha var degerlendir sen
Masallah canım benim. saglıkla kucagına al insallahBizde 5 yılın ardından deliler gibi tup bebek tedavisi görürken 3 aylık bir yumurta toplama seanslarindan sonra bi ay ara verdim dinlenmek icin sonrasi transferdi. Dogal hamile kalabilcegimden ümidimi kesmiştim küçük yaşta problemim büyüktü, herneyse adet 7 8 gun gecikti ama hamile olduğumu kendime yakıştıramadım hiç test yapmadım tüp bebek tedavisine yoğun devam ettiğim için heralde bu ay şaştı dedim. Söktürücü içecektim öncesinde nolur nolmaz yaptım neyse işte hamile olduğumu öğrendim dayanamadım hemen yaş pasta aldım ustune "askim baba oluyorsun" yazdim, isten eve neden erken geldigimi sorunca adet oldum karnım ağrıyor bi cay koy pasta aldim yeriz dedim. O cay koyarken ben pastayi salonda açtım gebelik testini de masaya koydum. Eşim dizlerinin üstüne düştü delirdi sandım nasıl ya inanmıyorum delirdin mi sen ne diyosun flaan dedi ama ikimizde iki göz iki çeşme, imkansiz olan oldu mucizemizi bize verdi Allahım, kimse aramasın isteyen ve hak eden hemen cocuk sahibi olsun insallah
Saglıkla kucagına al insallah canım benimBiz de bugün beraber öğrendik sonucu Tüp bebek olunca her aşamayı birlikte paylaştığımız için sonucu öğrenirken de yanımdaydı eşim İkimize de güzel bir sürpriz oldu
Insallah eger istiyorsan sağlıklı sihhatli nasip olsun hayırlısıylaMasallah canım benim. ☺ saglıkla kucagına al insallah
Amin canımInsallah eger istiyorsan sağlıklı sihhatli nasip olsun hayırlısıyla
Eminim cok sevinmiştirEşim isteyken test yapıp öğrendim guya eve gelince soylicektm ama dayanamayıp ttelefonda söyledim
2.ci olursa yüzyüze soylicem insaAllah
Benimki kesin böyle yapacakBen bi sürü plan yapmıştım şöyle yaparım böyle yaparım diye ama o heycanla dayanamadım . Benim midem çok hassastır eve gelir gelmez sarıldım yorgunum dinlenicem dedi nöbetten dönmüştü ama benim içim içime sigmiyodu. Yanına uzandım dedim benim mide agrilarim normalmiş " aaa öyle şey mi olur " dedi.
Hormonlar yüzünden olurmuş böyle dedim
Nasıl yani dedi
Hamileyiiim dedim
Sarıldı öptü bu kadar beklediğim tepki bu değildi ama herkesin mizacı farklı benim kocam da fazla ölçülü seviniyo
Tabi sevinmezmi inanamadiEminim cok sevinmiştir
Amin canımTabi sevinmezmi inanamadi
Şimdi 2 yasina az kaldi prensesmin
Rabb'im sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah