Eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz?

bernisko

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Mart 2019
1.731
7.413
158
Merhabaaa
Başlıkta yazdıgım gibi;
Eşinize hamile olduğunuzu nasil söylediniz?

Vallah 4 tane olunca hangisinden başlasam. Bilemedim ilkini beraber aynı anda öğrendik ikincisini askerden izne gelmişti zaten o ara gittikten sonraki ayda telden soylemistim:)3.cusu zaten geçen seneydi ikimizde çalışıyorduk whattsaptan resim attimÖyle buda ona bir bir yazmıştım genelini kapsayan bir not sofra salmıştım tam çatalının altına koymuştum çok şaşırmıştı çünkü bu supriz gibi biseydi:)emzirdgim için ihtimal 0 di

Saglıkla kucagına al insallah canım. Darısıda bana

Sormandan belli hevesli düşünüyor ya da hasret çekiyor belli dedim benim sormak istediğim sorular bir konun daha vardı buna benzer olur inşallah Rabbim isteyen hak eden herkese versin inşallah bana da
Amin insallah canım

Yaaa güzel fikir

Amin canım. Dun yumurtlama günümdu degerlendirdik. İstiyoruz. Bakalım 25i regl gunu.
Kzuu bak bebiş istiyorsan adet biter bitmez başla çalışmaya son 1 haftaya kadar devam et inan tutturma şansım çok yüksek bana güven. Mesela ben ayda iki kere yumurtluyorum ya geç ya erkende yumurtluyorm bu yuzden isini sansa degil saglama al bir tane yumurtlama takvimi indi basla dusuk ihtimalleri bile degerlendirn cunku kadinlar 21 gune kadar yumurylayabiliir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…