Allah anali babalı büyütsunBen bir kutunun icine bebek patikleri koydum ve esime hediye etdim cok mutlu oldu.
O bana söyledi sen hamilesin diyeMerhabaaa
Başlıkta yazdıgım gibi;
Eşinize hamile olduğunuzu nasil söylediniz?
Masallah canım saglıkla kucagına al insallahBende bugun öğrendim 2 gün gecikmeyle testi ve bi kagıda yazı yazdm verdm cok sasrdı 2.bebişimiz gelıyor insallah
Saglıkla kucagına al insallah canım. Darısıda banaVallah 4 tane olunca hangisinden başlasam. Bilemedimilkini beraber aynı anda öğrendik ikincisini askerden izne gelmişti zaten o ara gittikten sonraki ayda telden soylemistim:)3.cusu zaten geçen seneydi ikimizde çalışıyorduk whattsaptan resim attim Öyle buda ona bir bir yazmıştım genelini kapsayan bir not sofra salmıştım tam çatalının altına koymuştum çok şaşırmıştı çünkü bu supriz gibi biseydi:)emzirdgim için ihtimal 0 di
Buda güzelmişO bana söyledi sen hamilesin diye
Sagol canm darısı basına insallahMasallah canım saglıkla kucagına al insallah
Hayır ama istiyorum 14 gun sonra belli olur ancaHamile misin
Inşallah canım rabbim gönlüne göre versin var mi öyle bir beklentin bu aySaglıkla kucagına al insallah canım. Darısıda bana
Sormandan belli hevesli düşünüyor ya da hasret çekiyor belli dedim benim sormak istediğim sorular bir konun daha vardı buna benzerHayır ama istiyorum 14 gun sonra belli olur anca
Amin canım. Dun yumurtlama günümdu degerlendirdik. İstiyoruz. Bakalım 25i regl gunu.Inşallah canım rabbim gönlüne göre versin var mi öyle bir beklentin bu ay
Amin insallah canımSormandan belli hevesli düşünüyor ya da hasret çekiyor belli dedim benim sormak istediğim sorular bir konun daha vardı buna benzerolur inşallah Rabbim isteyen hak eden herkese versin inşallah bana da
Yaaa güzel fikirYemek hazırladım güzelce oturduk sofraya aaa misafirimizin yemegini unuttum dedim kücük ek gıda bebek mamasını bos olan koltugun önüne kasıkla koydum diğer elimede cıngırak oyuncak alıp cın cın yaptım :)
Evet şok etkisi yaratıyor :)Yaaa güzel fikir
Kzuu bak bebiş istiyorsan adet biter bitmez başla çalışmaya son 1 haftaya kadar devam et inan tutturma şansım çok yüksek bana güven. Mesela ben ayda iki kere yumurtluyorum ya geç ya erkende yumurtluyorm bu yuzden isini sansa degil saglama al bir tane yumurtlama takvimi indi basla dusuk ihtimalleri bile degerlendirn cunku kadinlar 21 gune kadar yumurylayabiliirAmin canım. Dun yumurtlama günümdu degerlendirdik. İstiyoruz. Bakalım 25i regl gunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?