• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz?

bernisko

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Mart 2019
1.731
7.413
158
Merhabaaa🥰👼🏻
Başlıkta yazdıgım gibi;
Eşinize hamile olduğunuzu nasil söylediniz? 👶🏻

Vallah 4 tane olunca hangisinden başlasam. Bilemedim:KK66: ilkini beraber aynı anda öğrendik ikincisini askerden izne gelmişti zaten o ara gittikten sonraki ayda telden soylemistim:)3.cusu zaten geçen seneydi ikimizde çalışıyorduk whattsaptan resim attim;)Öyle buda ona bir bir yazmıştım genelini kapsayan bir not sofra salmıştım tam çatalının altına koymuştum çok şaşırmıştı çünkü bu supriz gibi biseydi:)emzirdgim için ihtimal 0 di

Vallah 4 tane olunca hangisinden başlasam. Bilemedim:KK66: ilkini beraber aynı anda öğrendik ikincisini askerden izne gelmişti zaten o ara gittikten sonraki ayda telden soylemistim:)3.cusu zaten geçen seneydi ikimizde çalışıyorduk whattsaptan resim attim:KK66:Öyle buda ona bir bir yazmıştım genelini kapsayan bir not sofra salmıştım tam çatalının altına koymuştum çok şaşırmıştı çünkü bu supriz gibi biseydi:)emzirdgim için ihtimal 0 di
Saglıkla kucagına al insallah canım. Darısıda bana 🤗

Yemek hazırladım güzelce oturduk sofraya aaa misafirimizin yemegini unuttum dedim kücük ek gıda bebek mamasını bos olan koltugun önüne kasıkla koydum diğer elimede cıngırak oyuncak alıp cın cın yaptım :)
Yaaa güzel fikir 🥰

Amin canım. Dun yumurtlama günümdu degerlendirdik. İstiyoruz. Bakalım 25i regl gunu.
Kzuu bak bebiş istiyorsan adet biter bitmez başla çalışmaya son 1 haftaya kadar devam et inan tutturma şansım çok yüksek bana güven. Mesela ben ayda iki kere yumurtluyorum ya geç ya erkende yumurtluyorm bu yuzden isini sansa degil saglama al bir tane yumurtlama takvimi indi basla dusuk ihtimalleri bile degerlendirn cunku kadinlar 21 gune kadar yumurylayabiliir

Back