eşinizden şüphelenseniz...!!

2 hatti oldugu için sarj bitti,duymadim bahanelerini yemem :) ama yeri geldigide ikisinede bakamadigi oluyor..10dakikaya kadar beni geri arar..

süslenmesinden killanabilirimde killanmayadabilirim..garantisi yok :) ama durup dururken süslenip beni killandircak kadar saflik yapmaz eşim :D süslenirsede bilirim ne yapcagini..he yalansa kendi bilir zaten ;)

kesinlikle pesine duserim boyle bir durumda :) cunku esim aksamlari hic disari cikmaz..arkadasmis markadasmiz onlarla ilgilenmez..aksam disari cikarsa birde bu yetmemis gibi parfumda SIKarsa YANDI :d:d:d

Eger gunduz cikarsa birsey demem tele cevap vermezse durmadan ararim baktim ki hala cvp vermiyor supheli gelir..benim aradigimda telefona cvp vermemek neymis gosteririm ona eve geldiginde.

Son düzenleme:
ikiside aklıma gelir :jeyyar:
hangi arkadasıyla cıktıysa onu ararım :jeyyar:

o haraket adamına göre değişir.. yapacak adam belli olur zaten..ya bu aldatma konusuna bu kadar çok önem vermeyin arkadaşlar,ne kadar üstüne düşerseniz kendilerini bir şey sanıyorlar..yasak her zaman tatlıdır unutmayın..insan bence kendini geliştirmeye çalışmalı,,siz ne kadar mükemmel olursanız(tabi önce kendiniz için) dışarda ne halt ederse etsinler tıpış tıpış eve döneceklerdir merak etmeyin...

bakımlı insanları severim...
bence eşe duyulan güvenle alakalı...
eğer o güven eksikse aklınıza tabiki en kötüsü gelir,
çünkü ondan beklersiniz...
benim aklıma kötüsü gelmedi,gelmezde çok şükür...
bence sizde iyi olanı düşünün...
sonuçta insanlık hali,duymayabilir yada müsait değildi bakamamıştır...
sevgiler...

biz kocisimle bebekimiz olmadan önce heryere beraber gidiyorduk ama simdi bebiş olunca ufak tefek seylere bakkal banka vb. yalnız gdiiyor
daha gecen gun sordum neden arkadaslarınla hıc bulusmuorsun diye..bana onların hepsi bekar bana uymaz dedi cok hosuma gitti..
ama dısarı cıkacaksa bile bana mutlaka söyler ne yapacağını..yani o an ne düşünürüm bilemem..ama zaten o kadar cok yoruluyor ki biz bile sadece hafta sonları ancak cıkabiliyoruz.

1. durumu olsa bana çıkmadan önce söyleyebilirdi diye düşünürüm, ikinci durum klıma gelir ya, paranoyaklık yaparım :(

benim kocem nereye giderse gitsin parfümünü süre güzelce giyinir saçını düzeltir çıkar...
markete dahi eşofmanla ya da parfüm sıkmadan gittiğini görmedim...
bu yüzden bu sebepler benim içimde şüphe yaratmaz, duymamıştır telefonu...okadar...

benim eşimde kendine hep bakar....ama özel bi durum sezersem mesela düğün olmadığı halde takım elbise giymek gibi iki şıkkıda düşünmem çünkü evden dışarı çıkamaz...

kesinlikle telini duymuyordur,
saten bensiz hayatta biyere gitmez,tersine ben git git derim,
ama arkadaşları çok kızarlar eşimee:delphin:

suphelendigimi kendime cakdirmadan takipe alirim o gunden sonraki davranislarina dikkat ederim.telefonuna bakarim habersiz.supheci biriyim.napim beni bu hale sokanlar utansin :)

benimkide bakımlıdır her gün üst degisir yeri gelirse günde iki corap ve öglen yemegine bile gelse parfümünü sıkmadan cıkmaz
bu ise gitmedigi dönemde bile böyledir düsünün sadece yatacagı zaman pijamalarını giyer evde bile rüküs gezmez telefon meselesi görevi nedeniyle bazen müsait olmayınca cevap vermez bu is dısındada olur onun icin pekte takmam sonra kendi arar ne oldu diye
ama benim yanımda degilde oda degistirip telefonla konusursa kıyamet kopar ne özel olanda benim yanımda degilde baska yerde konusuyorsun diye bende en cok buna takarım iste

ya bi kere böyle birşey yapması hiç bir anlama gelmez. o zaman ben onu hergün aldatıyorum. kuaföre gitmeler makyaj yapmalar vs. zaten telefonlarımı hiç duymam :) ama bunu sürekli hale getirdiyse ve kendine yanlız çok zaman ayırıyorsa kıllanmaya başla derim.

arkadaşlar kendine pek zaman ayırmayan eşiniz bir gün banyoya girer parfümnünü sıkar güzelce giyinir ve evden çıkıp telefonuna cevap vermezse...
1)zaten çalışmaktan zamanı yok bi gün zaman buldu kendiyle ilgilendi şimdi de arkadaşlarıyla takılıyo ve teli duymadı ya da arkadaşlarınn yanında kılıbık erkek damgası yememek için telefona bakmıyodur
2) kesin bi işler karıştırıyo yıoksa niye teline cevap vermesin
diye mi düşünürsünüz 1 mi 2 mi hangisi???

Canım kadınlar gibi erkeklerde bakımlı olmalıdırlar bence yani tabiiki sıksın parfümünü güzel güzel giyinsin kendine saygısı olsun.Telefona cvp vermemesi olabilir duymayabilir yada vs. 20 dk içinde aramıyorsa msj at.Ayrıca ne münasebet kılıbık damgası yemek,sana kar$ı bir sorumluluğu var.Al kar$ına güzel güzel konu$ hiç kalbine kötülük sokma canım

telefona mutlaka bakar özellikle bir yere giderse daha çok arar.. konuşuruz sıksık..

ama soruya göre cvp vermek gerekirse.. kesinlikle 2.

benim esim gece ve gunduz kremi suren kirisik onleyici kullanan parfumu yatarken bile suren bir erkek o yuzden hic suphe duymadim bu gune kadar o yuzden tel duymamisir diye dusunurum

banyosunu her gün yapar prfümünü sürer.şüpheli bir durum yok benim için.
telefonu duymamıştır diye düşünürüm.
çok mu safım????
süslendi telefonu açmadı diye hemen günahını almamak lazım. öncesinde şüpheli davranışlar sergilemesi lazım

Back